Moose 06.03.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 A ja właśnie idę i mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a ja rzadko wychodzę od fryzjera zadowolona... to ograniczam do minimum:p... po co się niepotrzebnie denerwować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 W Kołobrzegu to ja nigdy niezadowolona nie byłam ... no dobra, nigdy to dużo, odkąd poznałam moją Edytę, czyli od dnia ślubu:wiggle: Niestety, do Perły mam 100 km więc muszę się zadowolić tym, co jest w moim zaścianku! Byłam z gnidą, trochę zmarzłam ale później już mi było gorąco .... gdy zobaczyłam, co zrobił z folią budowlaną pozostałą z ruinki i gdzie resztki tej folii są .... a są wszędzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 do swojej pani fryzjerki chodze od 15 lat i moze raz sie zdarzylo, ze wyszlam nie do konca zadowolona. zwykle na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Też tak miałam, dopóki nie trafiłam na panią Beatkę. No i zaparłam się, że MOWY NIE MA o cieniowaniu, jedyne co wchodzi w grę, to stopniowanie włosów. Od tej pory wychodzę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 no to gnida zapewniła ci rozrywkę u fryzjera bywam... konferencyjnie. Czyli jak się coś dzieje ... teraz musiałam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tiaaaa, rozerwałam się jak nie wiem co Kupiłam dżówno w granulkach i ... położyłam w wiatrołapie. No nie chce mi się!! Rano zresztą był przymrozek, to co się będę spieszyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Też niekoniecznie mi się dzisiaj chciało, ale jakoś w końcu się przemogłam, poszłam na jakieś dwie godziny. Choć ewidentnie bez entuzjazmu. Tej roboty jest tyle na mnie jedną, że jej ogrom odbiera mi zapał. Jeszcze nigdy tak nie miałam, cholera... Tyle, że jeszcze nigdy nie byłam z tą robotą zupełnie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ciekawa jestem niezmiernie, co gnida z dżównem w wiatrołapie zrobi... Też mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A ja jutro wyjeżdżam na wieś i być może zostaniemy tam do niedzieli. I z tego powodu jestem zadowolona. Poza tym chce mi się okropnie spać. A miałam pojechać na zakupy i aeratora z wertykulatorem poszukać.Marzy mi się zakopać pod kołderką i zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja się wyeksploatowałam sprzątaniem oraz przyjęciem mebli tarasowych... mam fajrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Też mi się chce spać. Aerator z wertykulatorem czeka(ją?) na lepszą pogodę. Na razie zimno i pochmurno, więc żadna siła nie była w stanie wygnać mnie do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Otóz to właśnie Agduś, też stwierdziłam, że za zimno!Dżówno w granulkach stoi wyżej, istnieje ogromna szansa, że gnida go nie dosięgnie. I wolę nie wiedzieć, co rzeczona gnida mogłaby zrobic z tym dżównem, gdyby go wyczaiła ... Chyba sobie pogram w Torchlight. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja chodziłam do fryzjera (Berendowicz ma u nas swój salon) z którego byłam bardzo zadowolona... od jakiegoś czasu zapuszczam włosy to nie chodzę.. grzywkę spinam spineczką, a odrosty sama maluję... za jakiś czas będę musiała się wybrać... ale nie wiem kiedy... Na działkę nie wychodzę.. zimno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Znaczy się okopałyśmy wszystkie i nosa za próg nie wystawiamy, jeżeli absolutnie nie musimy. Od razu mi lepiej, że w dobrym towarzystwie to czynię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ... ...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dziękuje Gwoździku! Kwiatek iście niecodzienny i bardzo mi się podoba! Ale grać nie chce ... szkoda ... Oszalałam!!! Polazłam do ogrodu ... a teraz wszystkie mięśnie mnie bolą, przynajmniej wiem, że je mam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Hehe, chyba ze mnie na Ciebie przeszło! Polazłam na grządki w polu, jak wróciłam, to kilka minut po dwudziestej padłam jak mucha i spałam do samiuśkiej 7 rano! Ale bardzo jestem zadowolona, że pierwsze zasiewy zrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 U nas dopiero dzisiaj wylazło słoneczko. Gdybym nie była taka zasmarkana, to pewnie zaczęło by mnie ciągnąć do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Najwyraźniej Brazę wyciągnęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts