Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Kołobrzegu to ja nigdy niezadowolona nie byłam ... no dobra, nigdy to dużo, odkąd poznałam moją Edytę, czyli od dnia ślubu:wiggle: Niestety, do Perły mam 100 km więc muszę się zadowolić tym, co jest w moim zaścianku!

Byłam z gnidą, trochę zmarzłam ale później już mi było gorąco .... gdy zobaczyłam, co zrobił z folią budowlaną pozostałą z ruinki i gdzie resztki tej folii są .... a są wszędzie:lol2:

Też tak miałam, dopóki nie trafiłam na panią Beatkę.

No i zaparłam się, że MOWY NIE MA o cieniowaniu, jedyne co wchodzi w grę, to stopniowanie włosów.

Od tej pory wychodzę zadowolona. :D

Też niekoniecznie mi się dzisiaj chciało, ale jakoś w końcu się przemogłam, poszłam na jakieś dwie godziny.

Choć ewidentnie bez entuzjazmu.

Tej roboty jest tyle na mnie jedną, że jej ogrom odbiera mi zapał.

Jeszcze nigdy tak nie miałam, cholera...

Tyle, że jeszcze nigdy nie byłam z tą robotą zupełnie sama. :(

Otóz to właśnie Agduś, też stwierdziłam, że za zimno!

Dżówno w granulkach stoi wyżej, istnieje ogromna szansa, że gnida go nie dosięgnie. I wolę nie wiedzieć, co rzeczona gnida mogłaby zrobic z tym dżównem, gdyby go wyczaiła ...

Chyba sobie pogram w Torchlight.

Ja chodziłam do fryzjera (Berendowicz ma u nas swój salon) z którego byłam bardzo zadowolona... od jakiegoś czasu zapuszczam włosy to nie chodzę.. grzywkę spinam spineczką, a odrosty sama maluję... za jakiś czas będę musiała się wybrać... ale nie wiem kiedy...

Na działkę nie wychodzę.. zimno mi...

czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ...

...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca :)

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg

PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ...

Dziękuje Gwoździku! Kwiatek iście niecodzienny i bardzo mi się podoba! Ale grać nie chce ... szkoda ...

Oszalałam!!! Polazłam do ogrodu ... a teraz wszystkie mięśnie mnie bolą, przynajmniej wiem, że je mam !!!!

Hehe, chyba ze mnie na Ciebie przeszło! :lol2:

Polazłam na grządki w polu, jak wróciłam, to kilka minut po dwudziestej padłam jak mucha i spałam do samiuśkiej 7 rano!

Ale bardzo jestem zadowolona, że pierwsze zasiewy zrobiliśmy.