Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Nooo, wyciągnęło, chodziłam, oglądała i zakopywałam to dżówno, które Tyrion radośnie wykopał!! I myślałam, ile i czego mi jeszcze brakuje w ogrodzie ... Na pewno brakuje mi sasanek!

Córcia każe Was pozdrowić, co też niniejszym czynię!!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiek, metalowej siatki nie mam, tylko plastikową. Z tym sobie szybko poradzi.

Pojedynczo ich nie wykopywał, nie musiał, wystarczyło, że dwa razy łapami machnął i po krzyku. Co się udaje wkopuję z powrotem ... Szlag mnie kiedyś trafi!!!!

A wczoraj gnida oberwała ... fizycznie ... no wpierdzieliłam mu rękawiczkami ogrodowymi bo te miałam w ręku (dobrze, że nie kilof;)). Złapał małą kicię, podniósł ją sobie do góry i przymierzał się do potrząśnięcia .... No cholera jasna, boję się, że kiedyś jej kark złamie!!!! A kicia to doopa nie kot jest, jak się okazuje, nie wie po ki hugo natura jej pazury dała, czy co????

Zabrakło mi nawozu do kwaśnolubnych, skończyło się dżówno i nie mam co sadzić ... co tu robić???

Nawóz doskonały do kwasnolubmnych masz w dowolnych ilościach, kobieto.

Te fusy kawowe wal pod rośliny, to dla nich doskonały kwasny nawóz. :yes:

Z tym parzydłem to nie ma pospiechu, namierzyłam źródło u siebie. ;)

Niech spokojnie sobie to Twoje rośnie. :)

Braza ja nie mam gardeny, mam celfasta, tez turkusowy tylko cena inna o wiele korzystniejsza dla kupujacego :D, waz byl w zestawie z wozkiem, zółty wzmacniany plus, teraz w zestawie sa z wezem turkusowo zoltym. na reszcie gorodu mam zwykle zielone najtansze z obi i te sa beznadziejne, gna sie i niestety czesto pekaja.

ja mam taki wozek z wezem: http://www.cellfast.com.pl/produkty/1180-zestaw-aluplus

i taki pistolecik : http://www.cellfast.com.pl/produkty/172-zraszacz-pistoletowy-mix

z gardeny posiadam tylko siewnik :D

tu sa wszystkie wyroby: http://www.cellfast.com.pl/1-w%C4%99%C5%BCe-ogrodowe

Edytowane przez TAR

Najdziwniejsze, że ona nie ucieka...

Może trzeba jakoś zadziałać na kotę, żeby Tyrion jej się źle kojarzył i uciekała.

Np. za każdym razem jak on się zbliża do niej, to strzał na nią rozpylaczem z wodą, takim do kwiatków.

Po pewnym czasie powinna powiązać go z tą wodą i zwiewać.

Powinna... hm... :rolleyes:

Też nie wiem co robić! Zdarza się, że gnida tylko obwącha kicię i ok, a innym razem - niestety często - "szarpaczka" sobie z niej chce zrobić! Strzał wodą może tylko pogorszyć sprawę, jak zacznie uciekać (kicia) to dla gnidy dopiero zabawa będzie! Też wymiękam!

Drewno wiozą, papatki!!!

Jeżu.. a nam zwieźli (coś około 2,5-3 m3 drwna) , i chłopcy musieli pokroić i pociupać troszkę, a potem poukładać,.... i robili to przewie dwa tyg..

A mówiłam, że pan Bogdan od prac nieskomplikowanych by się przydał... jak nic.. bo sąsiada brak...