braza 09.03.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nooo, wyciągnęło, chodziłam, oglądała i zakopywałam to dżówno, które Tyrion radośnie wykopał!! I myślałam, ile i czego mi jeszcze brakuje w ogrodzie ... Na pewno brakuje mi sasanek! Córcia każe Was pozdrowić, co też niniejszym czynię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jakie goowno Tyrionek był łaskaw wykopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A dziękujemy za pozdrowienia, tez pozdrawiamy. Te granulki piesek wykopywał...? Taki precyzyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 może masz starej siatki nieco. Podobno gdy się połozy w miejscu kopania i przysypie ziemią, to piesek szybko się zniechęci do kopania jak raz i drugi pazurami po drutach pojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Gosiek, metalowej siatki nie mam, tylko plastikową. Z tym sobie szybko poradzi. Pojedynczo ich nie wykopywał, nie musiał, wystarczyło, że dwa razy łapami machnął i po krzyku. Co się udaje wkopuję z powrotem ... Szlag mnie kiedyś trafi!!!! A wczoraj gnida oberwała ... fizycznie ... no wpierdzieliłam mu rękawiczkami ogrodowymi bo te miałam w ręku (dobrze, że nie kilof;)). Złapał małą kicię, podniósł ją sobie do góry i przymierzał się do potrząśnięcia .... No cholera jasna, boję się, że kiedyś jej kark złamie!!!! A kicia to doopa nie kot jest, jak się okazuje, nie wie po ki hugo natura jej pazury dała, czy co???? Zabrakło mi nawozu do kwaśnolubnych, skończyło się dżówno i nie mam co sadzić ... co tu robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Nawóz doskonały do kwasnolubmnych masz w dowolnych ilościach, kobieto. Te fusy kawowe wal pod rośliny, to dla nich doskonały kwasny nawóz. Z tym parzydłem to nie ma pospiechu, namierzyłam źródło u siebie. Niech spokojnie sobie to Twoje rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.03.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Noooooo - kicia się koniecznie musi wyrobić... Kurka wodna nie wiem co Ci poradzić?? Starszyzna powinna jej dać kilka lekcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Braza ja nie mam gardeny, mam celfasta, tez turkusowy tylko cena inna o wiele korzystniejsza dla kupujacego , waz byl w zestawie z wozkiem, zółty wzmacniany plus, teraz w zestawie sa z wezem turkusowo zoltym. na reszcie gorodu mam zwykle zielone najtansze z obi i te sa beznadziejne, gna sie i niestety czesto pekaja. ja mam taki wozek z wezem: http://www.cellfast.com.pl/produkty/1180-zestaw-aluplus i taki pistolecik : http://www.cellfast.com.pl/produkty/172-zraszacz-pistoletowy-mix z gardeny posiadam tylko siewnik tu sa wszystkie wyroby: http://www.cellfast.com.pl/1-w%C4%99%C5%BCe-ogrodowe Edytowane 10 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja mam taki sam pistolecik i jeszcze takie urządzenie do naprysznicowywania trawników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Najgorsze, że póki kicia nie zacznie się bronić, póty bezpieczna nie będzie. Tyrion już wie, że nie wolno kota maltretować... kiedy Pani jest w pobliżu. Jak go przekonać, że W OGÓLE nie wolno? Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Może ta kicia to jakach masochistka jest? Albo zakochana w Tyrionie No dobra tak na poważnie, może ona tak się go boi, że ją paraliż ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ona chyba nie wie, że ta zabawa może być niebezpieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dziwne to zachowanie koty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Najdziwniejsze, że ona nie ucieka... Może trzeba jakoś zadziałać na kotę, żeby Tyrion jej się źle kojarzył i uciekała. Np. za każdym razem jak on się zbliża do niej, to strzał na nią rozpylaczem z wodą, takim do kwiatków. Po pewnym czasie powinna powiązać go z tą wodą i zwiewać. Powinna... hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ciekawe, czy strzał wodą jest dla niej gorszy niż wymamlanie w psim pysku, połączone z przyduszaniem i próbami potrząsania? Ja osobiście wolałabym wodę, ale kotki mogą mieć zgoła odmienne upodobania... Kto za nimi nadąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Też nie wiem co robić! Zdarza się, że gnida tylko obwącha kicię i ok, a innym razem - niestety często - "szarpaczka" sobie z niej chce zrobić! Strzał wodą może tylko pogorszyć sprawę, jak zacznie uciekać (kicia) to dla gnidy dopiero zabawa będzie! Też wymiękam! Drewno wiozą, papatki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Oooo, to najbliższe dni będą pracowite pewnie. Będziesz to drzewo wozić i układać. Fajnie, że akurat taka ładna pogoda, będzie Ci się dobrze pracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ani nie będę wozić, ani układać, znudziło mi się. Zwiezie, połupie i ułoży sąsiad ... no nie za darmo, oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jeżu.. a nam zwieźli (coś około 2,5-3 m3 drwna) , i chłopcy musieli pokroić i pociupać troszkę, a potem poukładać,.... i robili to przewie dwa tyg.. A mówiłam, że pan Bogdan od prac nieskomplikowanych by się przydał... jak nic.. bo sąsiada brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jak dobrze mieć sąsiada...No... czaaaseeem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts