Moose 13.03.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Dlaczego forum pyta mnie, czy mam grzybicę??? To jakieś takie niedelikatne i w ogóle... Murator takie pytania zadaje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Nie rozumiem, dlaczego Muratornie martwi się o moje zdrowie i na temat grzybicy milczy ... Zastanawiam się, czy mam się poczuć osobiście dotknięta ...?? Pozbywam się nadmiaru trawy, bo nie mam już sił jej kosić! Wole sobie podejść na jakąś rabatkę i powyrywać chwasty niż pchać to podobno samojezdne bydlę, kosiarkę!!! Czy ktoś ma namiar na duże ale tanie donice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Może stwierdził jakoś brak grzybicy u Ciebie... albo co gorsza rzeczywiście się Twym zdrowiem nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ha! http://rawforbeauty.com/blog/wp-content/uploads/2013/05/931430_388731207902223_1296624463_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 to zdjęcie mnie dobijaja uwielbiam takie równiutkie klomby, jakbym mogła sobie ogród francuski zrobić, to bym była szczęśliwa. Ale ale ile to wymaga pracy!!! Widziałam w Regents park, oni, żeby mieć takie piękne rabaty kwiatowe to wcale nie sadzą sadzonek, tylko już rozkwitłe kwiaty dobrane kolorami itd. A jak przekwitnie to się wywala i sadzi nowe, zmiana dekoracji. tylko te duże są na stałe, ale te znowu są przycinane, formowane.. ile to wymaga pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Zdjęcie piękne. Szkoda, że nie napisali, ile godzin tygodniowo trzeba spędzić na czworaka, żeby to tak wyglądało. Odczepili się od mojej potencjalnej grzybicy i teraz atakują hasłem "inteligentny dom POZELM". Nie wiem, czy mam się cieszyć, czy martwić, że mój dom jest głupi. Ja chyba też, bo nie wiem, co to "POZELM". Sprawdzać mi się nie chce. Idę czytać o trawach. Trawnik mam taki, jaki chce urosnąć. Koszony raz w tygodniu (mniej więcej - wiosną więcej, później mniej) z dwumiesięczną przerwą latem. Pełen mleczy, mchu i innych roślinek, którym koszenie nie przeszkadza. Im piękniejszy trawnik, tym bardziej nieekologiczny. Naszego nie podlewamy ze skąpstwa albo sumienia ekologicznego (niepotrzebne skreślić). Kiedy jest susza, żółknie, po deszczu odżywa. Edytowane 13 Marca 2014 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Agdus wlacz adblocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Że co? Nie, te reklamy mi nie przeszkadzają. To tylko mały napis nad oknem odpowiedzi. Nic mi nie wyskakuje i nie zasłania, mogłabym go nie czytać nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 dla leniwych i zapracowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 u nas sie to nie sprawdzi, maly zawsze wyzre karme duzemu i malemu musimy kupic karme z duzymi groszkami, bo ta mala cholera zamiast gryzc to lyka. i jak miche klade to sie obroce a karmy juz nie ma, odkurzacz wciagnal. a przeciez to niezdrowo i wtedy brzuchol mu wywala, powietrza sie nalyka maly skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Oglądam sobie angielskich ogrodników. Jak oni tam fajne rozwiązania mają. Np: ziemniaki sadzą w dużych donicach albo w workach foliowych wypełnionych do połowy ziemią pomidory albo ogórki sadzą do worków (takich zamkniętych jak u nas ziemię sprzedają) z odpowiednią (chyba albo na pewno) ziemią - robią dziurkę po środku i wsadzają w nią roślinkę. Jak to ładnie i czysto wygląda. Zero brudu zero chwastów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Tarciu zapomniałam, że u mnie jeszcze ładnie spisuje się lawenda, rośną ogromniaste ! I tylko jedna uległa uszkodzeniu, bo biedaczce trafiło się rosnąć pod oknem mojej córci i kawaler nocną porą wędrujący wlazł w nią całą swoją osobą. Dłuuuuugo bał się pojawić, bo cała wieś słyszała jak pomstowałam, że draniowi nogi z doopy powyrywam, jak dopadnę Funkie rosną mi też przepiękne i paprocie ale to przy wodzie. Z resztą u mnie wszystkie roślinki nawadniane są z linii kroplującej bo inaczej to tylko niektóre trawy i perz no i mniszek oczywiście I kalina i vaigela i rozchodniki ale nie wszystkie też ładnie idą. Wczoraj zakupiłam sobie lilii, tych różowych pachnących, trąbek białych nie było i kilka dalii - białe, rózowe, bordowe z białymi końcówkami i białe jak fajerwerki i rureczki. I tylko gdzie ja to posadzę??? I dlaczego ja się tak u Brazy rozpisuję????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mnie Murator atakuje reklamą "Jezioro Garda Domki". Wystarczyło że z niewinnej tęsknoty przejrzałam oferty, a już mnie namierzyli i wyświetlają to co dzień. W sumie miłe to dla oka Żadnymi zakupami ogrodowymi pochwalić się nie mogę, muszę przeczekać to, czym straszą w pogodzie od jutra. Na razie mam odkładać do "lewej kieszonki" to, co wydać zechcę w kwietniu. Bo przecież przed ogrodowymi zakupami obronić się nie da, nawet wtedy, gdy ogród krzyczy że miejsca na nic nie ma. Jak to nie ma...trawnik się zmniejszy, coś poprzesadza i jakoś się upcha nowe chciejstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 hi hi mnie pixersem albo domki chorwacja bo to ostatnio na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mnie nie atakuje wcale... chyba się mnie boi czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mnie też nie atakuje ... Osica, obażamy się czy cieszymy??? Pan Andrzej rozwalił dzisiaj pozostałości ruiny, została ściana. A ściana będzie potrzebna, gdy taras biesiadny będzie się robił! Jaki mam ładny widok na leszczynę!!! Chyba jutro zdjęcia porobię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Możemy się obrazić na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Oj, obrażamy się?Niee, chyba się nie obrażę, mam adblocka i święty spokój.Taki adblock to świetna sprawa.A z trawnikiem to mogę absolutnie się podpisać pod Agdusiowym opisem trawnika, łącznie z niepodlewaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 A ja dzis skosilam kawalek trawnika bo nie moglam lisci wygrabic. Bylam pierwsza we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Brazula - zrób fotki koniecznie - baardzo jestem ciekawa braku ściany (wreszcie..) i tegoż konsekwencji wizualnych! Też się podpisuję pod powyższą wizją trawnika :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts