Moose 14.03.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Właśnie... dawno fotków nie było a by się coś obejrzało... I o zwierzyńcu nie zapomnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ale u mnie to nie jest wizja trawnika - to rzeczywistość. O ile wiem, u Agduś także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dobrze wiesz. To nie wizja, ale opis rzeczywistości wynikającej z mojej filozofii ogrodu. Wczoraj grabiłam kwietnik za domem, cięłam niepotrzebne gałęzie (wiem - za późno, ale jakoś muszą to przeżyć), dzisiaj kontynuowałam grabienie i zaczęłam przekopywanie grządek. Jutro ma być paskudnie, więc idę na strych. Taras zabezpieczyliśmy, więc króliki hasały beztrosko po ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jutro ma być paskudnie, więc idę na strych. wyjasnij zwiazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jak to? Proste jak budowa cepa = pogoda paskudna ma być, więc nie planuję dalszych aktyności w ogrodzie tylko wiosenne porządki na strychu (zanim strych nam spadnie na głowy przytłoczony nadmiarem przydasiów). Kubeł na śmieci mamy pusty (wywieźli w czwartek), więc mogę szaleć. Tym razem mam zamiar zrobić to w obecności Andrzeja, co może nieco sprawy skomplikować (to jego przydasie). Do tej pory wywalałam wory śmieci ze strychu, kiedy nie widział, co traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 aaa, nie powiazalam, nie mam strychu na przydasie, bo tam wentylacja wisi. ale to dobrze wszystkie takie uplynniane sa na biezaco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Gagatka, ale ściana została, będzie wykorzystana do wyższych celów. Zniknęła wątpliwej urody konstrukcja stalowo-drewniana, leszczynę całą widzę! Wieje, leje (ktoś tu o deszczu wspominał .... ? No to u mnie jest) i w związku z tym siedzę w domu, ubrana jest w strój nocny i jak narazie nie mam ochoty tego zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 deszcz pada... idę na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wieje i NIE LEJE. Daj trochę tego deszczu, bo ten cholerny wiatr do reszty nam ziemię wysuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Duchowo odkąd wstałam wysyłam go do Ciebie bo u mnie wystarczająco napadało w nocy, ale on (ten deszcz) psińco z mojego uduchowienia sobie robi!!! A tak mnie naszło i znalazłam u wujka Googla gdzie teraz Szanowny jest To ta zielona linia ... Chyba ma ciepło i sucho ... Qrna jak piździ!!!! Ciekawe, czy sosna, która od Ksawerego resztka sił opierała się o towarzyszkę teraz odpuści i zatarasuje mi drogę, czy jednak się utrzyma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 U mnie tyż piździ jak we kieleckiem i żabami rzuca... błeee... chyba odgruzuję górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wszystkie żaby do mnie proszę!!! U mnie oczywiście wciąż tylko piździ. Z tego wszystkiego odgruzowałam pokój gościnny, bo przez zimę niepostrzeżenie przekształcił się w skład rzeczy wszelakich. Jeszcze pokój na strychu został, ale to chyba na inny dzień sobie zostawię, nie chce mi się, poza tym tam zimno, niepalone. Jak Sołtys mi tam napali w jakiś wredny pogodowo dzień, to pójdę i odgruzuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Nie wiem co z tego wyjdzie z telefonu pisze. Prund mi jakas cholera zaiwanila :@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Depsia, wysyłam żaby do Ciebie z przyjemnością, zmokłam już wystarczająco Napaliłam sobie w kominku, chyba se grzańca zrobię, bo zimno:yes: Braza co miał oznaczać ten znaczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Też miałam przerwę prądową.. a odkąd pozmieniali slupy i część puścili pod ziemią - rzadko się to zdarza... No wizja trawnika (ja) = filozofia trawnika (Agduś) = rzeczywistość trawnika (DPSia) co wychodzi na jedno . Krótko mówiąc - u mnie też jest taki trawnik, czy raczej obejście albo podwórko czy jak tam zwał. Generalnie to to jest porośnięte trawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 I nie wymaga zużywania dużych ilości paliwa w kosiarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.03.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Braza, prąd oddali? Szanowny ma fajnie, bo ciepło. Pewnie aż za bardzo. Ale ruchliwa ta jego trasa, jak autostrada jakaś! U mnie dziś bylo wszystko- deszcz, wichura, chmury, śnieg, słońce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Osica to był znaczek wk...a:) Pozdrowienia od Szanownego dla wszystkich! Śniegu nie miałam, za to wiało jak cholera! A później słoneczko wyszło! Ciekawe, czy do jutra siądzie ten wiatr czy nie? Dzisiaj miałam dzień domowy, ale też i pogoda mnie nie nastrajała na spacerki! Ewa, jak zobaczyłam ile tam statków jest .... matko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jutro ma być tak jak dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 u mnie lało, sypał grad, czarne chmury były, słońce i błękitne niebo pier...ca szło dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts