Edmar70 25.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć, córcia lekcja zrobiła, mogę chwilę pogadać. Ach Ty matko okrutna. Tyle czasu dzieciaka przy lekcjach trzymać. Toż to niehumanitarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Brazunia - ja nie wiem, ale oni tutaj trójkąciki organizują,a do tego Romciu zdrefił. Ja się już niczemu nie dziwię .. Sodomia i Gomoria normalnie - a Romciu zdrefił Nie ma rom-ka nie ma trójkącika No ja nie wiem on tak zniknął bez słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Najpierw u bobo, a teraz u Ciebie stroniczkę rozpoczełam. Teraz to już na pewno coś miłego mnie spotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestemkurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A co zrobić, jak już wszystko było .... Brazunia, ja z własnego doświadczenia wiem, (doświadczam swoje i cudze dzieci ), że jedynie raz ustalone zasady i konsekwentne ich przestrzeganie dają znakomite rezultaty wychowawcze. Tu nie ma szarości i jak mawiał jeden jegomość: nas nikt nie przekona, że białe jest białe, tfuuuuuu KONSEKWECJA I ZASADY AMEN Zasady muszą być jasno określone (można nawet wspólnie wypracować krótki spis: czego nie wolno, a do czego ma się prawo) i potem konsekwentnie do bólu go przestrzegać. Przeskrobałaś - nie ma zmiłuj, nie ma, że boli. MA BOLEĆ. Dzień dobry! Ja to wiem, ale... TYch konsekwencji w konsekwencji ilości win jest tyle, że już nie wystarcza czasu na nic innego! Dziecię kolejny raz ukarane robi wężowe oczka i wygarnia nam, że go nie kochamy itp, itd, repertuar ma bogaty. Jutro sprawiam jej przyjemność, na którą absolutnie nie zasłużyła ostatnio. Kiedyś jej to zaproponowałam i nie obwarowałam żadnymi warunkami, więc nie jestem niekonsekwentna. Szczerze mówiąc jednak mam mieszane uczucia. Dziecię porwało się teraz do odkopywania pokoju i nawet uśmiechało się do nas, ale ja wiem, że to dla tego jutrzejszego wyjazdu, a nie z potrzeby serca... Eeeech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No nie wiemy czy Rom-ek jest chętny ??? Bo przecież bez niego to możemy zrobić duecik PS. No już widzę jak nas podsumuje Agduś Już ręce zacieram!!! Ale to nie dzisiaj, próbuję odbudować w oczach małża wizerunek osoby wolnej od nałogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć, córcia lekcja zrobiła, mogę chwilę pogadać. Ach Ty matko okrutna. Tyle czasu dzieciaka przy lekcjach trzymać. Toż to niehumanitarne. Nie ja dziecko trzymam, tylko dziecko trzma się samo - skoro w tak zwanym międzyczasie odbywają się: pielgrzymki do kuchni; pielgrzymki do łazienki; chwilowe zawieszenie się systemu operacyjnego itp. przypadłości, to nie dziwota, że siedzi nad lekcjami tyle czasu A to już nie mój problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Agduś - może te przewiny trzeba grupować razem. Jak kara to za wszystkie ostatnio zawalone szkolne sprawy, nie za każdą klasówkę osobno. Jak za sprzątanie, to też za całokształt tematu. Bo inaczej faktycznie może być trudno. Andrzej musi trochę odpuścić, prawnicze podejście zawodowe tutaj nie zda egzaminu. No i musi być też system nagród, skoro jest system kar. Jak trochę posłucha i posprząta - nagroda się należy, np. dodatkowe gry czy inna przyjemność. I ona musi o tym wiedzieć, że jak nie spaprze, to będzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No nie wiemy czy Rom-ek jest chętny ??? Bo przecież bez niego to możemy zrobić duecik PS. No już widzę jak nas podsumuje Agduś Już ręce zacieram!!! Ale to nie dzisiaj, próbuję odbudować w oczach małża wizerunek osoby wolnej od nałogów. Daj spokój!!!! I Ty myślisz, że Andrzej uwierzy w Twoją wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Niniejszym przesyłam pozdrowienia od Szanownego Pana wszystkim Gościom!!! Szanowny Pan jednocześnie bardzo mocno prosi o zarezerwowanie przez Was na poniedziałek czasu i takie zorganizowanie pracy, co by ręcę nie były potrzebne - o 13.00 czasu lokalnego dnia 28.01.2008r. Szanowny zdaje egzamin!!!!! Bardzo ważny!!!! Trzymajcie kciukasy, pluć tez można, chociaż jeszcze wpadnę z prośbą o plucie do Frosi P.S. Po egzaminie zagramy "W marynarza" kto sprząta po tym odczynianiu uroków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć, córcia lekcja zrobiła, mogę chwilę pogadać. Ach Ty matko okrutna. Tyle czasu dzieciaka przy lekcjach trzymać. Toż to niehumanitarne. I nielegalne w dodatku! Jak to się zmienia punkt widzenia w zależności od punktu siedzenia... Jako okropna belfrzyca uważam, że zadania domowe są niezbędne! Jako rodzicielka istoty nadzwyczaj inteligentnej i równie leniwej nie mam nic przeciwko ich delegalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć, córcia lekcja zrobiła, mogę chwilę pogadać. Ach Ty matko okrutna. Tyle czasu dzieciaka przy lekcjach trzymać. Toż to niehumanitarne. I nielegalne w dodatku! Jak to się zmienia punkt widzenia w zależności od punktu siedzenia... Jako okropna belfrzyca uważam, że zadania domowe są niezbędne! Jako rodzicielka istoty nadzwyczaj inteligentnej i równie leniwej nie mam nic przeciwko ich delegalizacji. Jak to nielegalne????!!!! To po co zadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 To po co zadają A bo to wredne małpy są te nauczyciele Upierdliwce jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 To po co zadają A bo to wredne małpy są te nauczyciele Upierdliwce jedne I sadyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Niniejszym przesyłam pozdrowienia od Szanownego Pana wszystkim Gościom!!! Szanowny Pan jednocześnie bardzo mocno prosi o zarezerwowanie przez Was na poniedziałek czasu i takie zorganizowanie pracy, co by ręcę nie były potrzebne - o 13.00 czasu lokalnego dnia 28.01.2008r. Szanowny zdaje egzamin!!!!! Bardzo ważny!!!! Trzymajcie kciukasy, pluć tez można, chociaż jeszcze wpadnę z prośbą o plucie do Frosi P.S. Po egzaminie zagramy "W marynarza" kto sprząta po tym odczynianiu uroków Pozdrowienia nawzajem. Kciuki potrzymamy! Może nawet koty namówię, skoro Depeesia próbowała tego ze swoja Miśką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 To po co zadają A bo to wredne małpy są te nauczyciele Upierdliwce jedne I sadyści Pijaki i złodzieje, bo każdy złodziej to pijak czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Niniejszym przesyłam pozdrowienia od Szanownego Pana wszystkim Gościom!!! Szanowny Pan jednocześnie bardzo mocno prosi o zarezerwowanie przez Was na poniedziałek czasu i takie zorganizowanie pracy, co by ręcę nie były potrzebne - o 13.00 czasu lokalnego dnia 28.01.2008r. Szanowny zdaje egzamin!!!!! Bardzo ważny!!!! Trzymajcie kciukasy, pluć tez można, chociaż jeszcze wpadnę z prośbą o plucie do Frosi P.S. Po egzaminie zagramy "W marynarza" kto sprząta po tym odczynianiu uroków Pozdrowienia nawzajem. Kciuki potrzymamy! Może nawet koty namówię, skoro Depeesia próbowała tego ze swoja Miśką... Tak!! Tak!!! Kociambry podobno szczęście przynoszą - te czarne przede wszystkim!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 To po co zadają A bo to wredne małpy są te nauczyciele Upierdliwce jedne I sadyści Podobno nielegalne! Sadyści, upierliwce, złośliwce i w ogóle frustraci niewyżyci! A ja to zadawałam tyle, że nie powinnam z pierdla do końca dni swoich wyjść! Nawet na przepustkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 To po co zadają A bo to wredne małpy są te nauczyciele Upierdliwce jedne I sadyści Pijaki i złodzieje, bo każdy złodziej to pijak czy jakoś tak Każdy pijak to złodziej!!!!! Kochani, idę z córcią poraz 1569647325493 obejrzeć "Epokę Lodowcową" Papatki, wpadnę do Was na papieroska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts