Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

O matko, no tak, konga!!!! Tylko wetknij w niego coś naprawdę wystrzałowego, żeby później nie było na mnie.!!!!

Ośka, za żadne skarby świata nie poszłabym teraz do lasu!!!! Zwiędłym kalafiorem mi wisi, czy ta sosna tam sobie leży czy nie, jeśli leży to wrócę i będę się zastanawiać jak ją przekonać do zmiany miejsca dyslokacji!!!! Muszę tylko przemyśleć kwestię zawrócenia samochodem na tej mojej "autostradzie" .... ale co tam!!!!!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie ciekawość i niechęć do porannego wychynięcia z domowych pieleszy też by wygrały.

No ale pewnie już dzisiaj się dowiemy, czy sosna postanowiła się z wdziękiem położyć na drodze. :lol2:

Sosna za grosz wdzięku nie ma i się nie położyła! Leśniczy obiecał, że do 15-ej usuną te dwa drzewa i okazuje się, że zaprzyjaźniony leśniczy to jak kiedyś PZPR: ja partia obiecywałą, że da to obiecywała, a jak obiecała że zabierze to zabierała:yes: Sosny stoją ... nie, półleżą .... nadal! Piździ dalej, tak więc ciekawa jestem, czy jutro nie będzie powtórki z rozrywki!

Jaki czas temu ssaki leśne ;) zrobiły sobie w lesie, regularny burdel..śmiecie, kondomy, butelki, niezmierzone góry chusteczek.... zadzwoniłam do Pana Leśniczego, powiedziałam gdzie i po dwóch dniach nie było śladu... w dodatku zaorał wjazd i osobówką się nie da wjechać :yes:

Jak nam wiatr złamał gałąź, która wisiała nad podwórkiem ale należała do potężnej sosny będącej własnością LP to po półgodzinie już przyjechał i zlikwidował niebezpieczeństwo... Same dobre rzeczy mogę o nim powiedzieć :D

Andrzej jechał dzisiaj na jakieś zadupie koło Poznania i dwa kilometry przed celem musieli zawracać i objeżdżać, bo się jakieś drzewa były uprzejme w poprzek drogi położyć.

A u nas wciąż piździ. Jechałam na rowerze i kiedy wyjechałam zza budynku, to mnie bokiem metr przesunęło razem z rowerem - tak pizgnęło

No faktycznie Osica, uwiecznij dla potomności bo taki cud szkoda trzymać w ukryciu!!!!

Mam wrażenie, że coraz zimniej jest cholera:mad:

Nie wiem czy będzie kciał pozować ;)

U mnie wyje okrutnie... od 17 w krematorium palę i mam 20,8 czyli jak dla mnie w sam raz :yes:

Andrzej jechał dzisiaj na jakieś zadupie koło Poznania i dwa kilometry przed celem musieli zawracać i objeżdżać, bo się jakieś drzewa były uprzejme w poprzek drogi położyć.

A u nas wciąż piździ. Jechałam na rowerze i kiedy wyjechałam zza budynku, to mnie bokiem metr przesunęło razem z rowerem - tak pizgnęło

Co tam Ciebie z rowerem... mię dziś 2,5 tonowe auto szarpało...:mad:

WIATROWI MÓWIMY STANOWCZE NIEEEE!!!!