braza 23.03.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Przez skromnośc zaprzeczę .... wrodzoną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Nie desperujcie... Braza im bardziej po trasie jest po prostu Ja sama mam wyrzuty sumienia, że tyle zaproszeń a nie mam czasu się wybrać... Kiedy nie było chałupy i zwierzów to było prościej... ale i tak wolę tę trudniejszą opcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ze zwierzyńcem to masz rację, ciężko go tak zostawić, a przyjechać do jego popilnowania nie każdy ma ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 No i nie każdy sobie z tymi zwierzami da radę... Greyduch z nami będzie jeździł, to nie ulega wątpliwości... maminsynek jest za duży, zeby go komukolwiek zostawić... ludzie się boją rozmiaru chociaż bestia agresji nie wykazuje Ale dom i Gremlinicę trzeba doglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2014 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a co Wy tam wiecie o "zwierzyńcu":P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Masz ciało, coś chciało. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepsza pogoda niż wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dobrze, że nasza Niusia jest przytulaśna i sąsiadka z nią zostaje.. albo teściowa u nas w domku.. problemu z nią nie ma.. śpi przytulona, głaskać się da.... i za to możemy gdzieś wyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Gagatki moje Kochane były ... ale już pojechały, jak na mój gust to za krótko, o wiele za krótko!!! pewnie Romek się spieszył na Gran Derbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a co Wy tam wiecie o "zwierzyńcu":P;) Fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Oj tak, o zwierzyńcu nie wiemy absolutnie nic! Zimno, nie robię nic na zewnątrz! Cholera, nie mogę wklejać emotek i nie mam pojęcia dlaczego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Wyczyść ciasteczka!!!I zrestartuj kompa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 U mnie wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No widzę, że wchodzą a u mnie psińco, ciasteczka wyczyściłam! Idę zresetować kompa jeszcze. O, a teraz zobaczyłam, że nie mam zadnych opcji w oknie odpowiedzi, ani zdjęć, ani pisowni .... no kaszana totalna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 tez tak przez pewien czas mialam, cyklicznie raz w m-cu ok. 5. zglosilam do technicznych i teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Tak przelotem jestem ale mnie zaintrygowałaś tym brakiem emotek, że postanowiłam sprawdzić czy u mnie wszystko gra ........i ........gra:D ( wiem gdzie są drzwi, sama wyjdę ) A korzystając z okazji, czy Twoje parzydło Brazula już się puszcza, bo u mnie jakoś życia nie widzę . Może jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nie wychodź, nie mam zamiaru nikogo wykopywac, no może zmienię zdanie jeśli nic się poprawi, ale to tylko w stosunku do administracji Niektóre emotki pamiętam w formie pisemnej i tych ewentualnie mogę używać, więc sobie też używam Parzydło powoli wyłazi, nawet liście z niego zgrabiłam chociaż patrząc na to, co się dzieje za oknem to zastanawiam się, czy nie za wczesnie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nie wychodź, nie mam zamiaru nikogo wykopywac, no może zmienię zdanie jeśli nic się poprawi, ale to tylko w stosunku do administracji Niektóre emotki pamiętam w formie pisemnej i tych ewentualnie mogę używać, więc sobie też używam Nie mam w ogóle możliwości edycji teklstu - żadnych zdjęć, linków, zmiany czcionki - nic, zero!!! Pusty czerwony pasek z napisem Szybka odpowiedź. Parzydło powoli wyłazi, nawet liście z niego zgrabiłam chociaż patrząc na to, co się dzieje za oknem to zastanawiam się, czy nie za wczesnie ...? Drugi raz pisze ten sam post, po poprawieniu, bo jak się okazuje samego wpisu tez nie mogę edytowac .... no koszmar jakiś!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 o jeju no zglos w dziale technicznym, jutro juz bedzie ci dzialac moje parzydlo tez jeszcze nie ruszylo, wiec bez paniki, rok temu pod koniec kwietnia wylazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 O jak dobrze, że piszecie o tym parzydle, bo już myślałam, że moje gdzieś po drodze padło. A tu jeszcze czasu ma na wylezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Braza a sasanki kupilas? ja ostatnio droga kupna nabylam 8 szt. fioletowych i bordowych. ale tez zauwazylam ze pare krzaczkow mi powschodzilo, same sie zapylily czy co:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts