wu 24.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 TAR-cia od 4 tygodni chłopa widuję jak rano do pracy wstaję to mi jeno kominek dla relaksu został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 dla relaksu to jest masażer / wibrator / przystojny kochanek* a nie kominek:p:lol2: * niepotrzebne skreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 eeeeeeeeeee najgorzej to z tym kochankiem bo skąd wziąć przystojnego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ja dziś miałam doznania estetyczne. Na badanie przyszedł facet, rany!, tak piękny, jak.... głupi. Patrzył tymi wielkimi, ciemnymi oczami i myślał, że patrzeniem wszystko załatwi, bez badań (a to medycyna pracy akurat była, tam badania z ustawy). Chała. Rozebrałam, pomacałam i odesłałam za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 taki mały niespodziewany bonusik w pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a ja jakoś syf w salonie mogę przeboleć ale uwielbiam palić w kominku:lol: ot taki piromanek:lol2: a u mnie to piec z 4 dni zimą chodził a reszta kominek;) mnie odpręża zapach palonego drewna, trzaskające w kominku drewienka i tak własnie ciepło i przytulnie:) Siostro piromanko U nas koza/kominek to podstawa ogrzewania, jak u Wusi i Brazy. Teraz już nie wyobrażam sobie egzystencji bez otwartego ognia w kominku, kozie, kuchni węglowej. Daje mi to poczucie ciepła i wolności. W nosie mam, czy jest prąd/gaz/olej. I u Osia również głównie kominek... znaczy się kominek codziennie a piec do grzania wody i jak mrozy były to na 2-3 godziny dziennie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 dawno zadnego przystojniaka nie widzialam, bynajmniej zaden po oczach nie przelecial wszystko to to jakies nijakie takie teraz:rolleyes: wiec ciesz sie Ewa z takiego "bonuska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 To taka "męska blondynka" Ci się trafiła... i za miesiąc masz kolejny bonusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Skoro taki przystojny, to go pewnie jeszcze odeślesz na za miesiąc parę razy, żeby sobie popatrzyć... W kwestii sasanek:Sasanki same się rozsiewają ochoczo, ale są humorzaste i wymagające. Nie lubią ciężkiej gleby - marnieją, uwsteczniają się, zanikają. U mojej Teściowej rosły i rozsiewały się jakby im za to płaciła, bo miała piasek, u mnie marniały. Wykopałam w glinie dołek (taki większy), wsypałam piasek z kompostem (znaczy ziemię piaszczystą, nie czysty piasek) i posadziłam. Mam nadzieję, że coś z tego będzie. Polecam ciemiernika. Mojego uwielbiam, bo kwitnie, kiedy jeszcze nic innego nie kwitnie. Nawet krokusy i inne takie wyprzedza. W dodatku kwitnie wytrwale aż do lata i jest od tych wszystkich wiosennych większy o wieeeeeeleeee! Co ciekawe - mam dwa: fioletowego i białego - fioletowy rozrósł się, jest wielki ma ponad dwadzieścia kwiatów i kwitnie w tym roku od stycznia, biały jakiś nieśmiały jest, rośnie powoli, a do kwitnięcia dopiero się zabiera. Kominek wprawdzie naszego domu nie ogrzeje, ale ogrzewa mnie psychicznie. Kiedy za oknem paskudnie, zimno i wstrętnie, przy kominku robi mi się dobrze na duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 śliczny ten ciemiernik, muszę poszukać u ogrodnika. Znudziły mi się kwiatki jednoroczne, trzeba iść w byliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) to dlatego sasanki na moich ugorach tak ladnie rosna ciemiernika mam jednego calkowicie mu nie odpowiada gleba i wygwizdowo ale daje rade i z roku na rok kwitnie mocniej, ale juz mam dla niego miejsce przy altance, bedzie mial polcien i osloniecie. tylko jeszcze go przesadzic, jest bardzo wrazliwy na przesadzanie Edytowane 24 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 To taka "męska blondynka" Ci się trafiła... i za miesiąc masz kolejny bonusik A może i za kolejny, bo jak taki głupi jak piękny to bardzo prawdopodobne że czegoś zapomniał albo nie zrozumiał i będzie musiał jeszcze raz się stawić I jeszcze raz.... Aż do skutku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A ten skutek, to jaki ma być???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Śliczny ten ciemiernikDziewczynki a gdzie u Was rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A ten skutek, to jaki ma być???????????????????? Nooo to już od Ewy zależy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 u mnie w jalowej glebie, wiecznie sucho, wystawa wschodnio-poludniowa, miejsce nieosloniete, straszne przeciagi. musi byc przesadzony zeby pokazal jaki jest sliczny, bo rzeczywiscie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nooo to już od Ewy zależy;) no, może być taki skutek, że szlak mnie trafi nigdy nie lubiłam głupich przystojniaków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A to lepiej go nie odsyłaj, bo nie chcemy, żeby Cię szlag trafiał. Kto by nas leczył? U mnie ciemiernik w gliniastej, nieco poprawionej kompostem ziemi, pełne słońce, latem trochę cienia daje po południu brzozowy zagajnik sąsiada. Nie ma wymagań, a jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Przekonałyście mnie-nabędę drogą kupna ciemiernika. Powinien się u mnie dobrze czuć Ewka a kto lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ewka a kto lubi? ba, ktoś go musiał przecież przekonać / nauczyć / utwierdzić, że idzie dobrą drogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts