DPS 25.03.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jak ma wielkie ciemne oczy, to może trzeba znaleźć powód, żeby zrobić mu duże zdjęcie. Potem może sobie iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jak ma wielkie ciemne oczy to musi że mój Hugo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.03.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Brazunia - dziękujemy :bye: Dziękujemy znów za mozliwośc przenocowania w podróży, zjedzenia ciepłego posiłku ( mmmm goloneczka... pieczonaaa.... ze skórą....), obgadania wszystkich znajomych i przyjaciół (głównie FM-wych.. ), wyspania się, zjedzenia sniadanka i .... No i musieliśmy juz jechać - sprawy wzywały.. Ja tam jak zwykle miałam niedosyt, bo rozmowy z Braza mogę toczyc bez końca. Moj Romek może z lekka mniej wytrzymały i marynarza/żeglarza/Szanownego mu nieco brakowało za to Karlitka zawsze wnosi odświeżający element, choc tym razem atmosfera między matką a córcią była nieco ....tego.... no, wyjaśniły sobie to i owo ( z naszą delikatną, mam nadzieję!, pomocą..) i postanowiły na przyszlość......................... no - zobaczymy czy i co postanowiły :rolleyes: Obejrzelismy Brazoczysko, wszystko spokojnie i w swoim tempie zmierza we własciwą stronę ale jest tak pięknie, że mogliby juz teraz przestali robic cokolwiek i po prostu ŻYĆ.... No dobra - poza kilkoma drobiazgami typu dobudowa reszty do stojącej ściany-pozostałości czy inne tam takie drobiazgi... Tyrionek śliczny, z pieknymi oczkami i przeprzystojny oraz super energetyczny ale - SŁUCHA! Słucha PANI/PRZEWODNICZKI STADA, tylko co jakis czas trzeba powtórzyć czego to mu nie wolno, bo biedny zapomina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Oj tak zapomina ... ma świetną pamięć ten mój Tyrionek, ale straszliwie ją oszczędza!!! Jak moja Córcia Za każdym razem, kiedy przyjeżdżacie oddycham głebiej i deprecha mija. Częściej poproszę!!!! Kominek to u mnie podstawa! I niekoniecznie dlatego, że oszczędzam na energii, psińco z nią!! Nie wyobrażam sobie teraz własnego domu bez kominka, kocham to, że mogę popatrzeć w ogień i cieplej się robi gdy za oknem plucha, nawet w lecie!! O tak, kominek to arrtykuł pierwszej potrzeby, chrzanić bałagan!!!! Ciemierniki piękne!!! Jedyne co mogę zrobic, żeby mieć je u siebie to nabyć drogą kupna przez internet. Jakieś sugestie co do sklepów?? Podobno ten Futuregarden dobry jest?? Matko, sos mi się przypala !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 SOS dla sosu! Oj, chciałaby dusza do Brazoczyska po tych opisach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.03.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Matko, sos mi się przypala !!!!!! No bo kto to widział żeby o tej porze przy garach stać? O tej godzinie to się w łóżeczku z lapkiem siedzi;) No ewentualnie z lampką winka prz ykominku zalega. Widziałam dziś w centrum ogrodniczym taki dość duży krzaczek ciemiernika, w dodatku kwitnącego za 50zł. Wydawało mi się za drogo ale jak popatrzyłam na ceny w necie i to za takie pierdki, przeprosiłam się z moim centrum i jutro podjadę nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ale reklamę ciemiernikowi zrobiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja mam ciemiernika , ładnie kwitnie, dostałam go od sąsiadki i to za darmo.. na razie mam jednego, bo po co mi dużo, jak nie mam gdzie wsadzić... A przyznaję ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 futuregarden 70/30 drogi niestety, moze ktos ci kupi w ogrodnictwie porzadnego i wysle po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.03.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jak tak sobie czytam, to mi między wierszami wyszedł obraz stosunków matki i natki podobnie jak u mnie. TO może ja z Gagatą pogadać muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Tyrionek śliczny, z pieknymi oczkami i przeprzystojny oraz super energetyczny ale - SŁUCHA! Słucha PANI/PRZEWODNICZKI STADA, tylko co jakis czas trzeba powtórzyć czego to mu nie wolno, bo biedny zapomina.... Hmmmm... skąd ja to znam Kominek to u mnie podstawa! I niekoniecznie dlatego, że oszczędzam na energii, psińco z nią!! Nie wyobrażam sobie teraz własnego domu bez kominka, kocham to, że mogę popatrzeć w ogień i cieplej się robi gdy za oknem plucha, nawet w lecie!! O tak, kominek to arrtykuł pierwszej potrzeby, chrzanić bałagan!!!! Siostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Oj Osiczko, ja coraz częściej zastanawiam się, czy któreś z naszych rodziców się nie spotkało ..... Maxi, jak się cały dzień uprawia DAL to sos trzeba robic wieczorem .... ale ja lubie robić wtedy, gda ja tego chcę Zazwyczaj mi sie udaje (odkąd przestałam pracować) i to mnie cieszy! Agduś, o tych ciemiernikach to my juz rozmawiałysmy i spodobały mi się jak diabli, jeno w moich okolicach nie ma!!!! I nie gadaj mi tu o marzeniach o Brazoczysku tylko planuj dłuższy pobyt w wakacje!!!! Chyba spać pójdę. Napracowałam się dzisiaj solidnie .... chociaż nie wiem, po ki gwizdek ... i wszystko mnie boli. Pierwszy dzień od jakiegoś czasu ładnej pogody i człowiek totalnie głupieje normalnie Spokojnej nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 He, też wczoraj padłam jak mucha po kilku godzinach na polu. Jeszcze muszę mój organizm przyzwyczajać do wysiłku, jeszcze tego nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.03.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A my w piąteczek na rancho jedziemy I do niedzieli zostaniemy Bo małżonek wzion i dostał urlop n sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Zimno!! Dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jutro ma być C I E E E P Ł O O O ................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Braza, wiesz, że dokładne planowanie to nie jest moja mocna strona. W planach ogólnych Brazoczysko jest wpisane jako stała pozycja - przecież wiesz. Niech wreszcie będzie ciepło, bo mam ochotę na prace ogródkowe. Ochota może przejść, więc trzeba ją wykorzystać. Kiedy sie zastanawiałam, czy mogłabym mieszkać w bloku, odpowiedź brzmiała "ostatecznie tak, pod warunkiem, że będę miałą kominek". Co najdziwniejsze, nie palę w nim codziennie nawet zimą. Najważniejsze, że w każdej chwili mogę. I to mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts