Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Są. Mam taką znajomą, u której byłam raz czy dwa razy i czułam się średnio komfortowo. Wstając od stołu, nerwowo rzuciłam okiem, czy nie zostały po mnie jakieś ślady pobytu. Filiżanka zniknęła w czeluściach zmywarki sekundę po tym, jak wysączyłam ostatnią kroplę kawy... Starannie dosunęłam krzesło, sprawdzając, czy stoi pod tym samym kątem, co pozostałe.

Nie powiem, że wolę kompletny syf, ale dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania. Sprzątanie to konieczność dla mnie, a nie cel istnienia.

Oczywiście, jeżeli ktoś się tym spełnia, to proszę bardzo. Byle nie zmuszał mnie do przyjęcia tego samego poglądu na życie.

a w ogole to bardzo niegrzeczne zabierac komus fiżylanke i tak sprzatac, to znak ze gosc powinien sie juz ewakuowac. u nas sprzata sie jak goscie wyjda, no chyba, ze impreza jest od rana z posilkami to wiadomo, ze sprzata sie po posilku i podaje nastepny :D

Są. Mam taką znajomą, u której byłam raz czy dwa razy i czułam się średnio komfortowo. Wstając od stołu, nerwowo rzuciłam okiem, czy nie zostały po mnie jakieś ślady pobytu. Filiżanka zniknęła w czeluściach zmywarki sekundę po tym, jak wysączyłam ostatnią kroplę kawy... Starannie dosunęłam krzesło, sprawdzając, czy stoi pod tym samym kątem, co pozostałe.

Nie powiem, że wolę kompletny syf, ale dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania. Sprzątanie to konieczność dla mnie, a nie cel istnienia.

Oczywiście, jeżeli ktoś się tym spełnia, to proszę bardzo. Byle nie zmuszał mnie do przyjęcia tego samego poglądu na życie.

O to to !!! Dom jest dla nas a nie my dla niego.:bye:

Święte slowa!!! Też parokrotnie trafiłam na takie pedantki a nawet pedanta i to był ostatni raz, kiedy gościłam w tych domach!!

Kupiłam pierisa, nowy rodzaj (przynajmniej w moim zascianku) funkii, nowe orliki i ... ostatnią bordową sasankę!!! TARciu dzięki za linka!!!

Uf, wieczór miałam ekscytujący. Córcia się postarała .... Oddechu złapać nie mogła, bolało Ją klatka piersiowa i plecy. Pojechałyśmy do stacji ratowniczej. Na szczęście już przeszło, uspokoili mnie i mam nadzieję, że noc przeżyjemy normalnie.

Ewa, bardzo dziękuję i przepraszam, że Cię zaatakowałam!!!

Chyba właśnie tak określili, do tego dodali problemy okresu dojrzewania. Co było to było, mam nadzieję, że mi Córcia oszczędzi jednak takich emocji ... sama w pewnym momencie spanikowałam!!!! W tygodniu zrobię Jej badania te podstawowe, ze 2 lata nie robiłyśmy, tak dla spokoju sumienia. I dowiedziałam się, że 26 km ode mnie jest całodobowy dyżur lekarski ... to w razie czego na przyszłość!

Dżi, całego wieprzka spożyjecie? :o

Pozostaję w niemym podziwie i szacunku... :lol2: ;)

Chyba by było trza pogotowie wzywać :lol2:

Eeeee tam... wieprzek w postaci kiełbachy chiba:rolleyes:... w ilości sztuk paru kilóf chiba...:rolleyes:

To muszę ogłosić wszem i wobec...

możecie przyjeżdżać:lol:... daaaaaaaaaaaaaaaaaleko mi do pedantki:p...

Mnie na szczęście też :rolleyes:

Chyba właśnie tak określili, do tego dodali problemy okresu dojrzewania. Co było to było, mam nadzieję, że mi Córcia oszczędzi jednak takich emocji ... sama w pewnym momencie spanikowałam!!!! W tygodniu zrobię Jej badania te podstawowe, ze 2 lata nie robiłyśmy, tak dla spokoju sumienia. I dowiedziałam się, że 26 km ode mnie jest całodobowy dyżur lekarski ... to w razie czego na przyszłość!

O rany no to "wesolutko" miałaś... NIE ZAZDROSZCZĘ.,.. :no:

Też mam taką nadzieję. Badania jednak zrobimy.

Gwoli informacji: z nikim się Córcia nie pokłóciła!! Nawet ze mną!!!

Piekny dzień. W sumie to spędziłam tę niedzię prawie jak pełnej krwi katoliczka .... po południu trochę się zbiesiłam i poukładam drewno:lol2:

Pewnie, że zróbcie. Wprawdzie premię za niezawracanie głowy służbie zdrowia stracisz, ale dla spokoju ducha warto.

Teraz będziesz się bała pokłócić...

Ja NIC nie robiłam. Obiad Andrzej ugotował. No, może odrobinę ogarnęłam w kuchni i jadalni, ale to tak mimochodem mi wyszło w drodze na taras z książką, jabłkami i piciem. Bieganie się nie liczy.

Może premia się uchowa, bo do laboratorium pójdę prywatnie ... to się liczy???

Obiad popełniłam, ale nawet nie zauważyłam kiedy tak mi się lekko robiło. Ty wiesz ... musze się zastanowić na co zamienic kłótnie z Córcią tak, żeby nie zaszkodziły .... Jak Ci coś przyjdzie do głowy to poinformuj mnie!