Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maxi koniecznie zrób zdjęcie pod tym parzydłem, to może być nietuzinkowe doznanie :lol2:

Sipatki, nie mam pojęcia! Odwieczny dylemat, ile zaapłacić czasami doprowadza mnie do takiej frustracji, że ... robię coś sama! Tym razem nie dam rady zrobic tego bez odchorowania, właśnie wczoraj się przekonałąm, o dzisiaj już nie wspomnę. Pogadam z Nim jutro, bo zaczął pracować i przyjdzie w wolnym czasie. Mi się nie spieszy, jakby co!

O 14.00 rozpaliłam w kominku i jestem zbulwersowana, że musiałam to zrobic tak wcześnie:sick: Od kilku dni dopiero o tej porze następował ten ceremoniał a tu masz, znowu tak wcześnie, to jest nie do przyjęcia, jestem obrażona!!!!

Wiesz Sipatko, gdy widzę Twoje łzy z powodu niemożliwości wyjazdu na wieś to dochodzę do wniosku, że ja ogromna szczęściara jestem ... no bo mam tę wieś nie tylko w weekend:lol2:

Ciepłą kurtkę odwiesiłam do szafy ... i dobrze, że tylko do szafy, bo gdybym musiała ją znowu sppod łóżka w gościnnym wyciągać toooo ....

my caly czas mamy piec wlaczony, na dworze niby zimno ale lampa jest i kolektory nagrzaly wczoraj wode do 60 st.

po pracy tez walnelam sie na sofke , mialam za chwilke biale towarzystwo, ktore sie przytulilo i tak spalismy sobie pod kocykiem do wieczora, po czym kapiel i spac:rolleyes: ktos wczoraj zabral mi zywotnosc

U nas pięknie, słonecznie i, q...a, zimno!!! Po co zimno???

Patrzę za okno, ubieram się jak latem i marznę, kiedy wyjdę!

Jednakowoż chałupka chyba dobrze ocieplona, bo nie grzejemy i w domu nie marzniemy. Przez cały dzień okna pootwierane, wieczorem zamykamy, a w nocy przymrozek. Po cholerę przymrozek???!!!

Aaa bo Ty powinnaś mieć obuw służbowy na dachy w wyposażeniu samochodu i np spodnie czy dres jeśli spodnie akurat potrzebne...

U nas też słońce.. od dwóch/trzech dni jak wychodzę koło 11.00 t jest już ciepło , po przymrozku nie ma śladu.. i ubieram się lekko .. cienka bluzeczka i kurteczka cieniutka... ale wieczorem już marznę.. zmarzłam przedwczoraj jak z mężem na rumaku byłam, zmarzłam wczoraj jak z młodym pojechałam... czyli koło 17.00 robi się już coraz chłodniej.. słonko świeci, a tu kwiecień plecień....