Moose 01.04.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Rzucą się zapewne całą zgrają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.04.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ale Wy to potraficie człowiekowi doradzić Sie tylko śmiejom :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.04.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem zniesmaczona, znowy zimno:sick: U mnie też ale dzięki temu mam pretekst żeby do ogródka nie iść Za to wyczyszczę kominek i rozpalę Z braku modrzewia puściło się parzydło. Ciężko będzie pod nim siedzieć ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Maxi koniecznie zrób zdjęcie pod tym parzydłem, to może być nietuzinkowe doznanie Sipatki, nie mam pojęcia! Odwieczny dylemat, ile zaapłacić czasami doprowadza mnie do takiej frustracji, że ... robię coś sama! Tym razem nie dam rady zrobic tego bez odchorowania, właśnie wczoraj się przekonałąm, o dzisiaj już nie wspomnę. Pogadam z Nim jutro, bo zaczął pracować i przyjdzie w wolnym czasie. Mi się nie spieszy, jakby co! O 14.00 rozpaliłam w kominku i jestem zbulwersowana, że musiałam to zrobic tak wcześnie:sick: Od kilku dni dopiero o tej porze następował ten ceremoniał a tu masz, znowu tak wcześnie, to jest nie do przyjęcia, jestem obrażona!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Na godzinę czy na kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Na godzinę oczywiście, to skandal jest żeby tak wcześnie trzeba było rozpalać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Faktycznie zimno się zrobiło. Zmarzłam dzisiaj w płaczyku. Jutro założę cieplejszą kurteczkę. Ale na weekend ma być ciepło i słonecznie tylko z czego ja się cieszę, skoro małż ukochany ma zmianę popołudniową i nie pojedziemy na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wiesz Sipatko, gdy widzę Twoje łzy z powodu niemożliwości wyjazdu na wieś to dochodzę do wniosku, że ja ogromna szczęściara jestem ... no bo mam tę wieś nie tylko w weekend:lol2: Ciepłą kurtkę odwiesiłam do szafy ... i dobrze, że tylko do szafy, bo gdybym musiała ją znowu sppod łóżka w gościnnym wyciągać toooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 U nas też chłodnawo... ale z niemocy ogólnej rozpaliłam dopiero o 19, bo jak z pracy wróciłam to zasnęłam pod kocem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak pod kocem to spoko, też bym spała jak dziecko. Byłabym zdzwiona gdybyś spała bez przykrycia i nie czuła zimna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 my caly czas mamy piec wlaczony, na dworze niby zimno ale lampa jest i kolektory nagrzaly wczoraj wode do 60 st. po pracy tez walnelam sie na sofke , mialam za chwilke biale towarzystwo, ktore sie przytulilo i tak spalismy sobie pod kocykiem do wieczora, po czym kapiel i spac:rolleyes: ktos wczoraj zabral mi zywotnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak pod kocem to spoko, też bym spała jak dziecko. Byłabym zdzwiona gdybyś spała bez przykrycia i nie czuła zimna:lol2: Bez przesady nie jestem morsem... ktos wczoraj zabral mi zywotnosc Też mi prąd odcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas pięknie, słonecznie i, q...a, zimno!!! Po co zimno??? Patrzę za okno, ubieram się jak latem i marznę, kiedy wyjdę!Jednakowoż chałupka chyba dobrze ocieplona, bo nie grzejemy i w domu nie marzniemy. Przez cały dzień okna pootwierane, wieczorem zamykamy, a w nocy przymrozek. Po cholerę przymrozek???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 tak jak i ja, nie mam kurtki tylko w ponczo pomykam a tu zimnica, dzis po dachu lazilam - nie bylo za przyjemnie, do tego obuw mialam nieodpowiedni ale mi nikt nie mowil, ze po dachu trzeba bedzie lazic:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aaa bo Ty powinnaś mieć obuw służbowy na dachy w wyposażeniu samochodu i np spodnie czy dres jeśli spodnie akurat potrzebne... U nas też słońce.. od dwóch/trzech dni jak wychodzę koło 11.00 t jest już ciepło , po przymrozku nie ma śladu.. i ubieram się lekko .. cienka bluzeczka i kurteczka cieniutka... ale wieczorem już marznę.. zmarzłam przedwczoraj jak z mężem na rumaku byłam, zmarzłam wczoraj jak z młodym pojechałam... czyli koło 17.00 robi się już coraz chłodniej.. słonko świeci, a tu kwiecień plecień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aduś zadała wszystkie ważkie pytania... czuję się już z tego obowiązku zwolniona W nocy spadło do -4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Takoż i u mnie... i takoż samoż (ale wymyśliłam:sick:) "zadowolona" jestem jakoż i Wy:lol: a w ogóle to to "oż" to po Gagacie mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja dzisiaj szyby w aucie skrobałam o 8.20 Obrażę się na zabój normalnie, bo to skandal jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Takoż i u mnie... i takoż samoż (ale wymyśliłam:sick:) "zadowolona" jestem jakoż i Wy:lol: a w ogóle to to "oż" to po Gagacie mam:rolleyes: Jakowoż nie mam pojęcia dlaczegóż????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jakowoż to se sama wymyśliłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts