Moose 02.04.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Niemożliwe... jakowoż jest starsze od węgla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A jeszcze starsze jest azali wżdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Aaa...szkooooda.......to nie wymyśliłam? Łeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dzieńdoberek w ładny słoneczny dzień .... W nocy "poburzyło", podlało (to lubię ... gdy natura odwala za mnie robotę), od TARci dowiedziałam się tego, co chciałam wiedzieć - dzięki TARciu nie dziwota więc chyba, że mam nawet fajny humor:lol2: Zamówiłam nawet wózek z wężem do podlewania i szukam namiętnie donic ceramicznych na taras w jakiś rozsądnych cenach ... niestety, kicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ikea ma i tanie i fajne i spore.. ale Ty do Ikei masz chyba kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) niestety ceramika nie jest tania, ja poszlam na latwizne kupilam z tworzywa imitacje wiader (17 zł) i wysokich palmiarek (14 zł). no i mam drewniane ale z tych z tworzywa jestem zadowolona, nie odbarwiaja sie, nie pekaja po 3 letnim zimowaniutej firmy http://www.formplastic.pl/index.php/pl/doniczki-oslonki-podstawki ale zauwazylam, ze jest swietna nowa kolekcja w graficie, bardziej w stylu nowoczesnym Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20231288/ mam chyba te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Byłam w Brico. Nabyłam 3 ceramiczne donice, 2 większe i 1 mniejszą. Nie do końca takie sobie wymarzyłam, ale są i nawet mi się podobaja. Kto wie, czy nie wybiorę się znowu po następne 3, [rzy schodach jakoś mi tak pusto. Przywiozłam też 2 doniczki żagwinu, skalnicy i dąbrówki. Szaleństwo absolutne ale ja to kocham:lol2: TARcia, mówisz że te plastikowe się sprawdzają?? Musze pomyśleć, chociaż ja do plastiku podchodzę jak pies do jeża .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 sprawdzaja, zawsze sadze cos zwisajacego i donica malo widoczna, nie chowam tez ich na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 sprawdzaja, zawsze sadze cos zwisajacego i donica malo widoczna, nie chowam tez ich na zime U mnie też plastiki się sprawdzają. Zimują na zewnątrz, czasami lekko przykryte folią. Dziś drogą kupna nabyłam ciemiernika:) Całkiem zgrabny, nawet jeszcze kwitnie. A w weekend u nas kiermasz ogrodniczy. Nie wiem czy coś kupię( oprócz przypraw ) bo nie mam gdzie wsadzać, chyba że roszady zrobię i coś za płot przerzucę Tyle pięknych roślin przecież czeka na włąściciela:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 mnie już też ssie do ogrodnika, ale nie mam czasu jechać. A teraz jeszcze oprócz braku czasu dojdzie brak drogi, bo nas okrążają roboty drogowe i trzeba będzie załatwiać wszystko hurtem, żeby nie wyjeżdzać po dziurach z osiedla za często ;(Z drugiej strony to ja na begonie się zasadzam, a ich to chyba jeszcze nie ma u ogrodnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 begonii jeszcze nie ma, Ewa mam tyle do sadzenia, ze pomoc by mi sie przydala, reflektujesz? do ogrodnika tez cie zawioze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 jasne, skoczę do 3miasta na te kilka godzin, to ci pomogę Luuudzie, mam jutro 6 godzin filozofii do wysiedzenia. Kto to wymyślił??? Znaczy, nie to, żebym nie szanowała filozofii, ale sorry, nie wtedy, kiedy się mnie zmusza a ja mam masę innych rzeczy do robienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 oj tam kilka godzin, pokoj goscinny jest pusty , w sumie to raptem 3 godzinki drogi, jak dobrze depniesz to 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 TARcia Twoje argumenty sa nie do odparcia:lol2: Marzy mi się ciemiernik ale widze, że jeno z internetu mogę nabyc droga kupna, nie widziałam w najbliższej okolicy. Jutro musze w końcu posadzić to wszystko co mam, bo już wyją, ale później trzeba będzie usiąść przed monitorem i poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ha jutro to ja ide do fryzjera a potem bede sadzic, dzis przyjdzie do mnie ok. 30 dzwonkow, tylez samo gozdzikow, pare mydlnic plus to co jeszcze niewsadzone lezy na rabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Króliki już w swojej zagródce, więc będzie więcej czasu na ogródkowanie. Grządka pod zasiewy już prawie gotowa (kawałeczek do skopania został), grządkę pod truskawki mężowi zostawiam (owoce lubi, więc skopie z pieśnią na ustach i nawiezie kompostem, któren był dojrzał już do użycia). A potem rewolucja kwiatowa - przedogródek do całkowitej zmiany (na razie koncepcja traw i krzewów wygrywa), wszystko z niego pójdzie na kwietnik za domem (poza krzaczorami), kwietnik zmieni nieco kształt. Kiedy? Cholera wie, ale tej wiosny koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ja póki co jakoś z sił opadłam i na myśleniu prace ogrodowe się u mnie kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Qurna, znowyu nie mam okna edycji postów!!! Do d... Na szajsbuku to samo, jakaś dziwna mi się moja strona otworzyła. Nie mam pojęcia o co chodzi więc spadam!!! Sasanka zakwitła!!!! Narazie jedna, druga się szykuje. No jestem wniebowezięta normalnie ... ale to chore chyba jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Czemu? Moja sasanka też kwitnie. I ciemiernik. I pierwiastki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts