TAR 04.04.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 moje pierwiastki tez kwitna i czesc sasanek, hiacynty, cebulice, szafirki i zonkile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Hiacynty też - zapomniałam o nich. Może mi wybaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 a ja o stokrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 pierwiastka kojarzy mi się z pierworódką. Nie wiem, dlaczego. Może bo po tej filozofii jestem? Ta kobieta ma talent. Mówić przez 6 godzin i nie powiedzieć NIC a w każdym razie nic,co bym zapamiętała! nie mam aż takiej sklerozy... Jutro jadę do ogrodnika. Muszę chyba już trochę doniczki ubrać. No i za truskawki też się muszę wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 na studiach strasznie sie meczylam na filozofii dobrze, ze tylko 2 semestry, jest nudna. a jak cos jest nudne to jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam nie zapisuje na twardzielu, bo szkoda miejsca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Właściwie to filozofia powinna być ciekawa. Może nie każda dla każdego, ale mogłaby. Wszystko zależy od wykładowcy. Ja nie miałam szczęścia. Najpierw przedmiot "filozofia" z koszmarnym mizoginem, który rzucał złotymi myślami typu "gdyby kobieta myślała, powstałaby filozofia kuchni" (od razu zostałam feministką i genderystką, chociaż o tym drugim nie słyszałam jeszcze) albo "pani te mądrości z kurka od kaloryfera wyssała?". Później w ramach "dowolnie wybieranych" zajęć pt. "nauki społeczne" trafiłam na filozofię egzystencjalną, bo tylko tam zostało jeszcze miejsce. Moja koleżanka była zafascynowana tak przedmiotem, jak wykładowcą. Mnie przedmiot dobijał, a wykładowca przerażał, bo sprawiał wrażenie lekko niezrównoważonego, a ja się niepewnie czuję w towarzystwie osób, co do których zdrowia psychicznego mam poważne obawy. Znaczy zwariowanych lubię, ale... Facet przez pół zajęć śmiał się diabolicznie zadając pytania i odpowiadając na nie samodzielnie. Czasem prowadził dialog z moją koleżanką. Reszta grupy siedziała cicho, wyraźnie przerażona, starając się zlać z otoczeniem, żeby nasz filozof egzystencjalny przypadkiem nie wycelował w jednostkę palcem i chichocząc szatańsko nie zadał jakiegoś pytania.Mimo wszystko nadal wierzę, że filozofia może być pożyteczna i ciekawa.Skąd we mnie ta wiara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie mam pojęcia, pewnie Twój organizm lepiej wie, co dla Ciebie ważne Plecy mnie bolą ... nie powinnam pracować w pozycji uniżonej ... Cholera jasna, niech mi ktoś odda okno edycji!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie będę się chwaliła, co mnie boli. Sama sobie winna...To było do mnie.Zresztą do Ciebie też pasuje pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale ja filozofię generalnie lubię i uważam za pożyteczną. te zajęcia były bardziej z etyki czyli pitolenie, że lekarz jest lekarzem przez 24 godziny na dobę i że jak widzę zakrwawionego trupa to mam się rzucać i robić mu sztuczne oddychanie, najlepiej metodą usta-usta, bo społeczeństwo tego ode mnie oczekuje. Ale społeczeństwo samo dmuchać jakoś nie chce Mnie raczej chodzi o to, że kobieta wylewała słowotok bez treści, jakby tak odcedzić ważne sprawy z jej wykładu, to by był nawet nie kożuch ale błonka na dnie naczynia Ja tak nie umiem, do tego trzeba być filozofem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ano właśnie, ja też bym nie umiała. I dmuchać trupowi w usta nie mam zamiaru, trudno, niech mnie wyklną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale społeczeństwo samo dmuchać jakoś nie chce A nawet się boi i wcale się nie dziwię... i lekarzom i społeczeństwu Ano właśnie, ja też bym nie umiała. I dmuchać trupowi w usta nie mam zamiaru, trudno, niech mnie wyklną!!! Zwłaszcza, że mogą potem pozwać, żeś niewłaściwie dmuchała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2014 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Braza, czyżbyś dzisiaj nie miała nawet siły komputera włączyć? Nie przesadzaj z tymi pracami ogrodowymi!U mnie zimno i gości miałam, więc w ogródku zastój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.04.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ząb mnie boli trzeci dzień.. w poniedziałek dentysta (może do poniedziałku przejdzie? ha ha ha) :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Brazka w poniedzialek na hbo GOT nowy sezon sie zaczyna. Tak tylko informuje, bo pewnie to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bolącego zęba współczuję ... to okropieństwo najgorsze ze wszystkich!!! Stomatologów boję się bardziej niż przysłowiowego diabła, niestety. Trochę dzisiaj popracowałam i utwierdziłam się w przekonaniu, że wykopywanie zielska w postaci choćby tego wrednego podagrycznika to już nie dla mnie. Sąsiad ma przyjść od poniedziałku - oby, bo zwariuję!!! Do cholery, nadal nie mam okna edycji, co jest?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Braza wejdz w zakladke kontakt i zglos w dziale technicznym, moze ci naprawia od reki. ja tam zawsze zglaszam i szybciutko mam pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wlazłam na IE i wszystko w porządku. Mój Firefox musi głupieć. Odinstalowałam i zainstalowałam od nowa i psińco. Szajsbuk wygląda w nim tak. W IE mogę zdjęcie wrzucić ale tylko jako załącznik inaczej ni huhu, to jakieś jaja są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 w sumie to nie wiem jak normalnie wyglada szajsbuk, bo go nie mam moj firefox ostatnio tez glupial caly czas po zainstalowaniu nowej wtyczki ale tylko na xp. jakiego masz windowsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts