Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Złośliwość rzeczy martwych, normalka!

Fajny dzień, ciepło, Brazka wygląda jak wyliniały niedźwiedź: sierść częściowo już wiosenna częściowo jeszcze zimowa - no boskie!!

W pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobie i tak sobie próbowałam wyobrazić o jakiej sierści mówisz, czyżbyś coś z włosami zrobiła, jakiś tapir cy cuś:lol2:

Za czas jakiś zajarzyłam że to o Brazylce było:D

Złośliwość rzeczy martwych, normalka!

Fajny dzień, ciepło, Brazka wygląda jak wyliniały niedźwiedź: sierść częściowo już wiosenna częściowo jeszcze zimowa - no boskie!!

W pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobie i tak sobie próbowałam wyobrazić o jakiej sierści mówisz, czyżbyś coś z włosami zrobiła, jakiś tapir cy cuś:lol2:

Za czas jakiś zajarzyłam że to o Brazylce było:D

Dokładnie i ja tak sobie pomyślałam.. nic tylko niepomalowane włosy .. odrosty i takie .. niewyjściowe...

O koniu nawet przez myśl mi nie przeszło...

Maxi, sama bym się wystraszyła:lol2: A właśnie, dobrze że Cie widzę Maxi, pamiętasz te berberysowe bździnki (jak to sama raczyłaś ładnie nazwać) przysłane z daliami?? No to już nie są bździnki ale bździny! Coraz większe są i to mnie cieszy!!!

Ty Maxi uważaj, bo jak z bździnek zaczą wyrastać potężne bździny to się zdziwisz:lol2: Ja na razie sadzę wszystko gdzie popadnie, później siadam na tarasie i wybrzydzam ... to nie tu, to powinno byc np. tam a tamto stamtąd tu .... Szanowny ma zazwyczaj dość, może dlatego tak często w morze idzie:rolleyes:

P.S. Złotooczek to mam zatrzęsienie nawet w domu. Noce jeszcze chłodne to się pchają! Odkąd zobaczyłam sporą gromadkę na jednej z bździnek pracowicie oczyszczającą ową bździnkę chyba z mszycy to zaczęłam szukać pomysłu na kołderki dla tych przemiłych stworzonek:lol2:

Arni, co racja to racja !!

Maxi - jakbyś miała berberysowe bździnki to ja chętna jestem na każdą ilość, absolutnie każdą - potrzebuję zasieki kolczaste wokół grządek na polu posadzić, a grządek na polu jest baaaardzo dużo.

Tak więc absolutnie każda bździnka znajdzie miejsce i troskliwą opiekę! :D