braza 05.04.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Windows 7. Chyba opanowałam sytuację, odinstalowałam firefoxa i zainstalowałam na nowo. Uf, miejmy nadzieję że będzie okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Oj, ja nie lubię, kiedy mi komp głupieje! Nie lubię, bo wtedy sama głupieję. Nie mam pojęcia, co mu może być i jak to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja też strasznie nie lubię, ale jakoś sobie poradziłam ... Ach, ta inteligencja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No właśnie mi się znowu głupek zawiesił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Złośliwość rzeczy martwych, normalka! Fajny dzień, ciepło, Brazka wygląda jak wyliniały niedźwiedź: sierść częściowo już wiosenna częściowo jeszcze zimowa - no boskie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Na konikach dzisiaj byliśmy. Ale fajnie się jeździło!!! Rano pogoda zapowiadała się byle jaka, a później słoneczko wylazło. Konia dostałam dzisiaj fajniejszego, bo bardziej "do przodu", więc się mniej uchetałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Złośliwość rzeczy martwych, normalka! Fajny dzień, ciepło, Brazka wygląda jak wyliniały niedźwiedź: sierść częściowo już wiosenna częściowo jeszcze zimowa - no boskie!! W pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobie i tak sobie próbowałam wyobrazić o jakiej sierści mówisz, czyżbyś coś z włosami zrobiła, jakiś tapir cy cuś Za czas jakiś zajarzyłam że to o Brazylce było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Złośliwość rzeczy martwych, normalka! Fajny dzień, ciepło, Brazka wygląda jak wyliniały niedźwiedź: sierść częściowo już wiosenna częściowo jeszcze zimowa - no boskie!! W pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobie i tak sobie próbowałam wyobrazić o jakiej sierści mówisz, czyżbyś coś z włosami zrobiła, jakiś tapir cy cuś Za czas jakiś zajarzyłam że to o Brazylce było:D Dokładnie i ja tak sobie pomyślałam.. nic tylko niepomalowane włosy .. odrosty i takie .. niewyjściowe... O koniu nawet przez myśl mi nie przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wyleniały niedźwiedź powiadasz... z Gremlinicy kudły wyłażą tak, że sprzątać nie nadążam a w każdym kącie zbiera się kłąb sierści, który zaczyna żyć własnym życiem... tracę cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Maxi, sama bym się wystraszyła:lol2: A właśnie, dobrze że Cie widzę Maxi, pamiętasz te berberysowe bździnki (jak to sama raczyłaś ładnie nazwać) przysłane z daliami?? No to już nie są bździnki ale bździny! Coraz większe są i to mnie cieszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Osica, ja już przestałam sie przejmować walającą się wszędzie Tyrionową sierścią, bo i po co???? Cholera, za rzadko piszę o Brazylce, za rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Aaa bo Ty nie napisałaś Brazylka, tylko Brazka.. a na Ciebie nie raz tu naklikano.. - Brazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Fajnie że się przyjęły:DJak byś coś jeszcze chciała daj znać, takie małe bździnki co rusz znajduję pod krzewami.A pisząc to wpadłam na pomysł żeby w jednym miejscu wsadzić kilka różnych bżdzinek.Może to ciekawie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ty Maxi uważaj, bo jak z bździnek zaczą wyrastać potężne bździny to się zdziwisz:lol2: Ja na razie sadzę wszystko gdzie popadnie, później siadam na tarasie i wybrzydzam ... to nie tu, to powinno byc np. tam a tamto stamtąd tu .... Szanowny ma zazwyczaj dość, może dlatego tak często w morze idzie:rolleyes: P.S. Złotooczek to mam zatrzęsienie nawet w domu. Noce jeszcze chłodne to się pchają! Odkąd zobaczyłam sporą gromadkę na jednej z bździnek pracowicie oczyszczającą ową bździnkę chyba z mszycy to zaczęłam szukać pomysłu na kołderki dla tych przemiłych stworzonek:lol2: Arni, co racja to racja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 dzis znalazlam w piwoniach gniazdo zółtych mrowek, bleee obrzydliwe byly a w korzeniach jajec od zarypania. musze poczytac co za one i czy mozna proszkiem je potraktowac, jesli pozyteczne to niech sobie gniazduja, co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Hej Brazulka z wiosenną sierścią Wpadam i znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Maxi - jakbyś miała berberysowe bździnki to ja chętna jestem na każdą ilość, absolutnie każdą - potrzebuję zasieki kolczaste wokół grządek na polu posadzić, a grządek na polu jest baaaardzo dużo. Tak więc absolutnie każda bździnka znajdzie miejsce i troskliwą opiekę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 proszek otruje mrówki i piwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 znalazłam - posyp mąką, najedzą się i zginą część z tych porad wierutnymi bzdurami mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 po posadzeniu lawendy się wynoszą..... tylko, że u mnie właśnie w lawendzie uwiły sobie mrowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts