braza 25.01.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wpadłam na papieroska!! smacznego U mnie to sie raczej wypada na papieroska z domu Nieee, ja palę zazwyczaj w kuchni! Ale dzisiaj wyjątkowo przy komputerze - młoda - śpi u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego I znowu go nie ma..... no nie wiem Edytko jak my to przeżyjemy??? No właśnie, już czuję się urażona. no przecież ja cały czas czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wpadłam na papieroska!! Depeesia Ty sie natychmiast przeprowadzaj do K-gu!!!! Pracę załatwiam Ci od poniedziałku w szkole córci!!!!!!! Migiem, pakujcie się!!!!! brazunia chyba nie zauważyłaś, ale jesteś trzecia w kolejności. Rozepcham się okciami No nieładnie, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego I znowu go nie ma..... no nie wiem Edytko jak my to przeżyjemy??? No właśnie, już czuję się urażona. no przecież ja cały czas czekam Na co????????????????????????????????????????????????????????? Zaproponuj coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego I znowu go nie ma..... no nie wiem Edytko jak my to przeżyjemy??? No właśnie, już czuję się urażona. no przecież ja cały czas czekam Teraz to ja mam migrenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB no jak to na co...na rozwój wydarzeń a co do proponowania...hmmmm......nie znam gustów uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego I znowu go nie ma..... no nie wiem Edytko jak my to przeżyjemy??? No właśnie, już czuję się urażona. no przecież ja cały czas czekam Teraz to ja mam migrenę. Teraz to Ty mi się migreną nie wykręcaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Znaczy też dużo zadajesz? Bo sama przynależność do zawodu jeszcze nie jest karalna. W zasadzie mało co zadaję Jedynie to co muszą się nauczyć na test, jakieś słówka i tego typu rzeczy A i tak mało kto się tym przejmuje, echhh To jak się uczeń nie nauczy to nie dostaje jedynki????? Kasiu, powiedz mi tylko czy ta młodzież faktycznie się nie przejmuje??? To ja matka-wariatka jestem bo tylko sprawdzam, pilnuję, odpytuję, uczyć się każę a inni koledzy olewają.... PS. Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiesz, nie mam nic do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego I znowu go nie ma..... no nie wiem Edytko jak my to przeżyjemy??? No właśnie, już czuję się urażona. no przecież ja cały czas czekam Teraz to ja mam migrenę. Też mam czasami migrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB no jak to na co...na rozwój wydarzeń a co do proponowania...hmmmm......nie znam gustów uczestników No to pytaj....koniec języka za przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jestem jestem kurcze przegapiłem całkiem miły trójkąciek Jeszcze nic straconego I znowu go nie ma..... no nie wiem Edytko jak my to przeżyjemy??? No właśnie, już czuję się urażona. no przecież ja cały czas czekam Teraz to ja mam migrenę. Też mam czasami migrenę No ładnie ja sobie muszę z mężusiami porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB no jak to na co...na rozwój wydarzeń a co do proponowania...hmmmm......nie znam gustów uczestników No to pytaj....koniec języka za przewodnika koniec języka sodomia i gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Zaraz nas Braz stąd wykopie za te teksty A w ogóle to zauważam rozluźnienie w klikaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB no jak to na co...na rozwój wydarzeń a co do proponowania...hmmmm......nie znam gustów uczestników No to pytaj....koniec języka za przewodnika koniec języka sodomia i gomoria PŁACZĘ ZE ŚMIECHU, kulam się po podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB no jak to na co...na rozwój wydarzeń a co do proponowania...hmmmm......nie znam gustów uczestników No to pytaj....koniec języka za przewodnika koniec języka sodomia i gomoria PŁACZĘ ZE ŚMIECHU, kulam się po podłodze to ja się przyznam mam koło siebie szklaneczkę czegoś mocniejszego......to i rozluźnienie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB no jak to na co...na rozwój wydarzeń a co do proponowania...hmmmm......nie znam gustów uczestników No to pytaj....koniec języka za przewodnika koniec języka sodomia i gomoria PŁACZĘ ZE ŚMIECHU, kulam się po podłodze to ja się przyznam mam koło siebie szklaneczkę czegoś mocniejszego......to i rozluźnienie przyszło Aaaaaa... no to wszystko wyjaśnia, tylko jeszcze nieśmiałość Ci pozostała, ale myślę, że to kwestia jeszcze jednej lub dwóch szklaneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 chyba ktoś mnie tutaj próbuje upić tylko po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Znaczy też dużo zadajesz? Bo sama przynależność do zawodu jeszcze nie jest karalna. W zasadzie mało co zadaję Jedynie to co muszą się nauczyć na test, jakieś słówka i tego typu rzeczy A i tak mało kto się tym przejmuje, echhh To jak się uczeń nie nauczy to nie dostaje jedynki????? Kasiu, powiedz mi tylko czy ta młodzież faktycznie się nie przejmuje??? To ja matka-wariatka jestem bo tylko sprawdzam, pilnuję, odpytuję, uczyć się każę a inni koledzy olewają.... PS. Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiesz, nie mam nic do Ciebie Dostaje jedynki, oj dostaje i nic sobie z tego nie robi, przynajmniej 70% tych, których uczę Sama jestem matką-wariatką też sprawdzam, pilnuję, gonię do nauki i myślę, że im się NIC nie stanie od tego Jak to mówią, od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Braza to się zaraz sama pogoni - ziewam prawie tak, jak Marcia Roma A Wy tu sobie uprawiajcie tę Sodomię i Gomorię, tylko drugim połowkom tego nie pokazujcie Acha! Tańce na stołach dozwolone - zdjęcia tylko róbcie Rom, a Ty tak sam .... tę szklaneczkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Znaczy też dużo zadajesz? Bo sama przynależność do zawodu jeszcze nie jest karalna. W zasadzie mało co zadaję Jedynie to co muszą się nauczyć na test, jakieś słówka i tego typu rzeczy A i tak mało kto się tym przejmuje, echhh To jak się uczeń nie nauczy to nie dostaje jedynki????? Kasiu, powiedz mi tylko czy ta młodzież faktycznie się nie przejmuje??? To ja matka-wariatka jestem bo tylko sprawdzam, pilnuję, odpytuję, uczyć się każę a inni koledzy olewają.... PS. Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiesz, nie mam nic do Ciebie Dostaje jedynki, oj dostaje i nic sobie z tego nie robi, przynajmniej 70% tych, których uczę Sama jestem matką-wariatką też sprawdzam, pilnuję, gonię do nauki i myślę, że im się NIC nie stanie od tego Jak to mówią, od przybytku głowa nie boli Oj Kasi dzięki, bo myślałam, że może nieświadomie w tych czasach jakąś krzywdę dzieciom robię Ale jak to jest, że uczniowie nie przejmują się jedynkami??? rodzice też się nie przejmują???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts