Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za życzenia!! Gwoli ścisłości ... ten wielki dzień był 11-go:D

Arni, musisz koniecznie przeprowadzić szkolenie z obsługi!!!

W przypływie lepszego humoru, pomiędzy opadami ułożyłam do końca kamienie za malinami przykrywając w ten sposób agrowłókninę! Jestem z siebie dumna!!

O matko!!! - jak mnie Agduś wystraszyłaś!!!!!!:mad:

(..jestem chyba nadwrażliwa ostatnio..)

Brazunia - wszystkiego naj naj i niech Ci się wiedzie :hug:

Idę się położyć, bo jakoś nadalżem jest bez sił...

A - będziemy jednak PO świętach, nie damy rady w Wielkanoc, z różnych względów...szkoda, wolałam w święta i być u Ciebie.. Ale wyszło jak wyszło - wyjeżdżamy chyba 26.04.

Dzięki serdeczne!!! Agduś, uśmiech na zdjęciu przepiękny, tak sobie myślę, że Gagacia przewrażliwiona jest na punkcie uzębienia:D Ja z kalendarzem też nie jestem szczególnie zaprzyjaźniona. Zazwyczaj wiem jaki dzień tygodnia, ale który miesiąca to już problem!

Gagatko, szkoda, już się łudziłam. Młoda jedzie do Borowej na święta.

Prababko, tak właśnie od czasu do czasu miałam dziwne wrażenie bycia obserwowaną ... po cichu ... Dobrze wiedzieć, że to Ty:D

Ewa, strzelił kolejny rok, niektórzy uważają, że nie ma się z czego cieszyć ale mi to nie przeszkadza! :yes:

Koty wyszły, pies przyszedł, ja przespałam się lekko po południu to teraz zrobiłam kawę i wstawiłam zupe, a co będę sobie żałować!!!