Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponoć wieprzowina na surowo w ogóle nie nadaje się do jedzenia. Ja zawsze kupowałam dla Emi kości wołowe. Takie wielkie gnaty. Obgryzała końcówki, potem musiałam zabierać, bo kiedy zaczynała zjadać środek, rzygała. Teraz kupuję jej raz na tydzień szyję indyczą - taki drobiazg, a tyyyyyle radości! No ale ona nie ma żadnych uczuleń, na szczęście!

Może rzeczywiście odstaw wszystko poza suchą karmą i poczekaj tych kilka tygodni?

O szyi indyczej nie pomyślałam, nawet mi do głowy nie przyszło.

Co racja to racja, trzeba odstawić wszystko i zobaczyc co będzie. Jajko i twaróg niegroźne, odstawiłam kilka tygodni temu a efekt żaden. Przynajmniejtyle dobrego.

Jeszcze nie kosiłam, a już się prosi ... Powinnam, qrczę, powinnam ...

Ładnie się robi, pojadę do weta i chyba posadzę zakupy w ziemi. Mam wrażenie, że znowu przymrozek był .... czuję się osobiście dotknięta tym faktem!!

byl, byl i latam z tymi niewsadzonymi donisiami bylin do garazu i z powrotem jak ten kot z pecherzem:sick:

najwczesniej to jutro sie za nie zabiore dzis bede kiblowac w robocie do nocy, wczoraj tez do nocy angielski mialam, potem musialam lekcje odrobic. qrcze czuje, ze wzielam na siebie ciut za duzo:cool:

My też już kosiliśmy dwa razy i raz wertykulacja...

Kiedyś wysypałam wapno na mech .. podlał deszcz...

Wczoraj młody drugi raz skosił trawkę a ja wysypałam nawóz na trawniczek... podsypałam też pod hortensje.. na więcej nie starczyło mi czasu... mam nadzieję że będzie padał deszcz.. bo inaczej trzeba będzie węża wyciągnąć...

Cheffie, ja to się czasami ciesze, że nie mieszkam w bardzo ciepłym rejonie, bo jakbym miała od lutego kosić ... brrrryyyy ...:)

Posadziłam dzisiaj większość tego co kupiłam, zostały mi runianki i barwinek. A w pierdonce drogą kupna nabyła za całe 4,99 tawułę ogrodową i 3 pięciorniki żółte. Trzy dni temu jeszcze ich nie było więc jest szansa, że świeże i ruszą!!

Cholera jasna, co temu mojemu psu dalie przeszkadzają??? Już za czwartą się wziął i co ja ją wkopię to ten wykopuje!!! Miejsce mu nie pasuje, czy jak :bash:

Dziewczynki i Chłopaki zaglądający do Brazoczyska, wybaczcie że do wszystkich nie zajrzę ale tu w tych gościnnych progach zostawiam dla Was i przemiłej Gospodyni moc serdeczności na Święta, spokoju, radości i miłej rodzinnej atmosfery.

Niech Poniedziałek będzie lany a Zając (dla grzecznych;)) udany.:hug:

Brazunia, pozwól Tyrionowi wkopać te dalie w miejscu przez niego wybranym, może on coś wie ;)

Maxi, własnie o to chodzi, że mu pozwoliłam ... powiedziałam: "Ok, tobie zostawiam wybór, gdzie mają być". I ... chyba za długo z kotami przebywa, bo spojrzał na mnie leniwie i powiedział: "Nie chce mi się":)

Ze swojej strony oraz w imieniu Szanownego Pana (gdzieś z okolic Edynburga) wszystkim przemiłym Znajomym życzę

Ramki obrazów - 2014.04.17 23.10.05 - (Pocztówki - 2014.04.17 23.08.25 - (wielkanoc)).jpg