Moose 21.04.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ja mam grila bardzo fajnego na tarasie ale mnie się ognisko ordynarne marzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.04.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.04.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 nasz pies tak wywala jezor jak juz jest baaaaardzo mocno zmeczony, witam dalowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.04.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nalegam... niech leń będzie w Wami... Brazka- Ha ha. Powiedzcie to mojemu mężu.. On ma taki imperatyw. Jak się nie zharuje to nie umie odpoczywać. Ja UMIEM:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.04.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 O rany Rasia, to jest JAJO nie jajko:o:) Chyba pójdę spać, strasznie jestem zmęczona tym siedzeniem na tarasie ... A przed senm ... sami zobaczcie, ja mu mówię, żeby zostawił moje dalie w spokoju a on ... udaje że nie słyszy do tego jęzor wywala:mad: [ATTACH=CONFIG]255862[/ATTACH] On jest nieskończenie piękny!!!:cool: JAJO niech będzie z Wami Wszystkimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Brazka- Ha ha. Powiedzcie to mojemu mężu.. On ma taki imperatyw. Jak się nie zharuje to nie umie odpoczywać. Ja UMIEM:popcorn: Ja dziś spędziłam na lenistwie cały dzień i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie mam zamiaru powtarzać Tyrionowi tych pochwał i zachwytów bo zrobi się zupełnie nie do zniesienia!!! Spokojny wieczór a za 2 godziny kolejne przeżycia z Grą o Tron! To lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 my prawie tez ale ze wstydem przyznaje ze zrobilam 2 prania (no ale naprawde nie mam kiedy) no i pojechalismy na dzialke wsadzic 3 sosny i jednego swierka ktore nie pasuja na nowej rabacie i beda kiedys zwyczajnie za wielkie. a poza tym bardzo leniuchowalam az mi z tym zle:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.04.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie mam zamiaru powtarzać Tyrionowi tych pochwał i zachwytów bo zrobi się zupełnie nie do zniesienia!!! Spokojny wieczór a za 2 godziny kolejne przeżycia z Grą o Tron! To lubię!!!! ale ostatni odcinek byl mega nudny, moze przez to niemrawo nakrecone wesele. mam nadziejke, ze sie rozkreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ....Spokojny wieczór a za 2 godziny kolejne przeżycia z Grą o Tron! To lubię!!!! ja też czekam, chociaż ten sezon jakiś nudny ...... pewnie dlatego, że już "gdzieś to czytałem" PS. Jedno jest pewne...........Tyrion .... i Twój Tyrion ... to najlepsi aktorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ooooooooooo Gagatko całkiem jakbym widziała swojego męża jakby od jednej sztancy cięci byli;) jak małpę z oczu spuściłam to już coś robić zaczynał i nie docierało że święta:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ale ostatni odcinek byl mega nudny, moze przez to niemrawo nakrecone wesele. mam nadziejke, ze sie rozkreci .... nuda była nie do zniesienia .... to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ...... jakbym widziała swojego męża ...... jak małpę z oczu spuściłam to ..... .... On to czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 nie:lol2: ale weź Gwoździczku gorzej jak z dzieckiem;) jak tylko myślał że nie patrzę to już szczotka w garści i za zamiatanie kostki i mnóstwo innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.04.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Oj tak tak, WUsia - nie poradzisz... niektóre TYPY tak mają.Generalnie należy to wykorzystać i podsuwać do roboty to co MY chcemy, żeby było zrobione...a z tym już trudniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ja się nie wtrącam... niech robi co mu wpadnie do głowy... cały piątek grabił, pielił i zamiatał kostkę...kończył w sobotę tę brudną robotę, ale ze święconką w międzyczasie pojechał, więc się nie czepiam... nawet przy szykowaniu stołu pomógł... normalnie JESTEM ZADOWOLNIONA WIELCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ja się już oddalę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 no mój ma tą wadę że uparcie realizuje to co zapanował sobie sam wszelkie próby zmiany jego planów są skazane na niepowodzenie;) Gwoździczku czeguj Cię tak zemgliło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Sprzeciw Gwoździku!!!! Tak rzadko się pojawiasz, że nie masz prawa się oddalac!!!! To fakt, że lekko nudnawo się zrobiło na tym weselu ale ... nareszcie Jeofrey mi się podobał, szczególnie w ostatniej scenie:) Melduję, że w dzienniku pojawiły się zdjęcia, żeby później nikt mi nie zarzucił milczenia!!! P.S. Dzisiaj dokończyłam przenoszenie krzaczków malin z niesłusznej na jedynie słuszną stronę płotu, w końcu jak święta to pełną gębą, no nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.04.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 A ja się przymusowo leniłam, bo nie byłam u siebie. U siebie leniłabym się z własnej woli. Pewnie byłoby to przyjemniejsze, ale efekt ten sam. Tylko w efekcie mam dziwne wrażenie, że czas zaczyna mnie gonić. W niedzielę pewnie trzeba będzie urządzić imprezę dla dwudziestki dziesięciolatków, a tymczasem lista rzeczy do zrobienia przed nią wydaje mi się niepokojąco długa. Do niedzieli niedaleko... A potem długi weekend i wyjazd, więc znów nic się nie zrobi... Chyba przestanę o tym myśleć, bo nagle doszłam do wniosku, że wakacje blisko, a przed wakacjami jeszcze tyyyyyle muszę...Lepiej napiję się jeszcze winka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts