Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rany Rasia, to jest JAJO nie jajko:o:)

Chyba pójdę spać, strasznie jestem zmęczona tym siedzeniem na tarasie ...

A przed senm ... sami zobaczcie, ja mu mówię, żeby zostawił moje dalie w spokoju a on ... udaje że nie słyszy do tego jęzor wywala:mad::)

[ATTACH=CONFIG]255862[/ATTACH]

On jest nieskończenie piękny!!!:cool::cool::cool:

JAJO niech będzie z Wami Wszystkimi...:p

my prawie tez ale ze wstydem przyznaje ze zrobilam 2 prania (no ale naprawde nie mam kiedy) no i pojechalismy na dzialke wsadzic 3 sosny i jednego swierka ktore nie pasuja na nowej rabacie i beda kiedys zwyczajnie za wielkie. a poza tym bardzo leniuchowalam az mi z tym zle:cool:

Nie mam zamiaru powtarzać Tyrionowi tych pochwał i zachwytów bo zrobi się zupełnie nie do zniesienia!!!

Spokojny wieczór a za 2 godziny kolejne przeżycia z Grą o Tron! To lubię!!!!

ale ostatni odcinek byl mega nudny, moze przez to niemrawo nakrecone wesele. mam nadziejke, ze sie rozkreci

....Spokojny wieczór a za 2 godziny kolejne przeżycia z Grą o Tron! To lubię!!!!

ja też czekam, chociaż ten sezon jakiś nudny ...... pewnie dlatego, że już "gdzieś to czytałem" ;)

PS. Jedno jest pewne...........Tyrion .... i Twój Tyrion ... to najlepsi aktorzy :)

Ja się nie wtrącam... niech robi co mu wpadnie do głowy... cały piątek grabił, pielił i zamiatał kostkę...kończył w sobotę tę brudną robotę, ale ze święconką w międzyczasie pojechał, więc się nie czepiam... nawet przy szykowaniu stołu pomógł... normalnie JESTEM ZADOWOLNIONA WIELCE :wiggle:

Sprzeciw Gwoździku!!!! Tak rzadko się pojawiasz, że nie masz prawa się oddalac!!!!

To fakt, że lekko nudnawo się zrobiło na tym weselu ale ... nareszcie Jeofrey mi się podobał, szczególnie w ostatniej scenie:)

Melduję, że w dzienniku pojawiły się zdjęcia, żeby później nikt mi nie zarzucił milczenia!!!

P.S. Dzisiaj dokończyłam przenoszenie krzaczków malin z niesłusznej na jedynie słuszną stronę płotu, w końcu jak święta to pełną gębą, no nie!!!!

A ja się przymusowo leniłam, bo nie byłam u siebie. U siebie leniłabym się z własnej woli. Pewnie byłoby to przyjemniejsze, ale efekt ten sam. Tylko w efekcie mam dziwne wrażenie, że czas zaczyna mnie gonić. W niedzielę pewnie trzeba będzie urządzić imprezę dla dwudziestki dziesięciolatków, a tymczasem lista rzeczy do zrobienia przed nią wydaje mi się niepokojąco długa. Do niedzieli niedaleko... A potem długi weekend i wyjazd, więc znów nic się nie zrobi... Chyba przestanę o tym myśleć, bo nagle doszłam do wniosku, że wakacje blisko, a przed wakacjami jeszcze tyyyyyle muszę...

Lepiej napiję się jeszcze winka!