Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, pięknie, nawet ja to dostrzegam i jestem dumna z siebie jak nie wiem co! Nadal jeszcze mam wiosennego fijołka, polegającego na chorobliwej wręcz potrzebie kupowania nowych roślin i sadzenia ich gdzie popadnie:D Niedługo mi to minie, najpóźniej tak w połowie maja, gdy wiatrołap zacznie się burzyć i odbudowywać!!!

Oooo, przyjemnie wiedzieć, że fijołek jest dzielony jeszcze z kimś:) Ja mam straszliwą ochotę od jakiegoś czasu na kielichowca wonnego, ale nie wiem jak to ugryźć ...

mam, niewart zachwytow. nigdy nie zwraca nikt na niego uwagi jak go pokazuje :D. ladny tylko na zdjeciach w necie ;) moj kwitnie co roku i tez jeszcze jest maly

Odnośnie INDYCZEJ SZYI (czy to tu była o tym mowa?) - kupiłam takową Bazylii, dałam jej czujnie najpierw połowę i mało nie umarłam z wrażenia jak ją .... połknęła. W całości. Musiała powtórzyć przełknięcie bo szyja zatrzymała się w połowie szyi .. psiej. Mało nie zemdlałam patrząc na to i zastanawiając się czy lecieć jej to wyciągać z gardła czy wręcz przeciwnie.. Ale poooooszło, na drugi dzień qpy były normalne, apetyt tez..

Tak więc uwaga na indycze szyje u łakomczuchów z dużymi paszczami....

TARcia, ja chwasty na grządkach mam jeno zdjęcia robię tak, żeby ich widać nie było :) Ale też i przyznaję, że siedząc z kawą na tarasie dostrzegam takiego bydlaka i ... ruszam go unicestwić, tak przy okazji! One po krótkim czasie odrastają, ja znowu je unicestwiam i tak się kręci!

Prababko, Tyrionek gnida jest śliczny, to fakt, nawet ja to zauważam, gdyby nie był taki śliczny to już dawno bym go w kosmos bez rakiety wysłała!!!! Próbuje rządzić, ale ja też rządzić uwielbiam więc nic z tego, nie dam się!!!

Czy co .... kielichowca sobie darować? W necie piszą, że on pachnie pięknie ....

Wynegocjowałam z pomarańczowymi obniżenie abonamentu, co prawda za zmniejszenie limitu do 16 GB jednak i tak się cieszę! Te "braki dostępu do internetu" które pojawiają mi się co kilkanaście - kilkadziesiąt minut doprowadzają mnie do szału więc w końcu stwierdziłam, że najwyższej kwoty za to badziewie to ja juz płacić nie będę!!! Dogadaliśmy się krakowskim targiem i .... z utęsknieniem czekam jak mi w końcu Neostradę podłączą. Tylko kiedy .....?????

i mało nie umarłam z wrażenia jak ją .... połknęła. W całości. Musiała powtórzyć przełknięcie bo szyja zatrzymała się w połowie szyi .. psiej. Mało nie zemdlałam patrząc na to i zastanawiając się czy lecieć jej to wyciągać z gardła czy wręcz przeciwnie.. Ale poooooszło, na drugi dzień qpy były normalne, apetyt tez..

Rozumiem, iż wyleczyłaś się tym samym z podawania indyczych szyjek ;)

A tak poważnie to cud, że się nie zadławiła... mogło się to nie najlepiej skończyć :(

.. z utęsknieniem czekam jak mi w końcu Neostradę podłączą. Tylko kiedy .....?????

Nam z całą stanowczością odmówili :mad:

TARcia ja wychodzę z założenia, że wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma! Z pomarańczowymi jestem bardzo długo, pasuje mi ich łączność komórkowa (tylko oni maja u mnie zasięg, inni operatorzy dopiero pod modrzewiem) ale freedom pro to im się tutaj nie udał. A spieprzyło się jakieś 2 lata temu, za dużo klientów naściągali na ten internet i ... doopa, nadajniki nie wytrzymują.

Osica, z okolicznymi mieszkańcami zwarliśmy szeregi i wystosowaliśmy zapotrzebowanie do orange'u. Załatwia to kobietka z Gdyni, Szanowny Ją zaczepił gdy tam bawił. Zobaczymy co z tego będzie, ja mam zamiar sukcesywnie kilka razy w miesiącu do nich dzwonić oprócz tego i mendzić, może im się znudzi i dadzą choćby po to, żebym się odczepiła.

Córcia niedługo wraca, trzeba po Nią jechać .... Przed chwilą miałam lekką burzę z deszczem a teraz piękne słoneczko ... świetnie jest, podlewanie natura sama za mnie odwala:)

Osica, z okolicznymi mieszkańcami zwarliśmy szeregi i wystosowaliśmy zapotrzebowanie do orange'u. Załatwia to kobietka z Gdyni, Szanowny Ją zaczepił gdy tam bawił. Zobaczymy co z tego będzie, ja mam zamiar sukcesywnie kilka razy w miesiącu do nich dzwonić oprócz tego i mendzić, może im się znudzi i dadzą choćby po to, żebym się odczepiła.

Jak Ci się uda to daj znać, wtedy i ja będę mendzić :rolleyes: