Moose 24.04.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oooo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.04.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Agdusiowe opowieści czyta się jak dobrą książkę, (dzięki temu wczoraj miałam zaliczona;)), a fragment który zacytowała Gosia mnie rozmiękczył... to prawda wojaze czytalam i bardzo mi sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję za dobre słowa. Obrazek przepiękny! Dodam w temacie: Brazie padł komputer. Usiłuję się do Niej dodzwonić, ale wygląda na to, że telefon też. Znaczy raz dzwoniłam, nie odebrała, ale oddzwoniła do Andrzeja, a teraz automat odpowiada, że jest mu strasznie przykro, ale nie może zrealizować połączenia. Jakaś zaraza elektroniczna dopadła Brazoczysko, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nooo - ja strasznie lubiłam ten obrazek, bardzo mi poprawiał humor i miałam go w pracy na swojej tablicy kiedyś kiedyś (jeszcze za czasów młodzieńczo, ekhm, ekhm, - miejskich). Szczególnie lubiłam tę panią leżącą w drzwiach Drugi przyczepiony do tablicy miałam ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Tyż pikne! Gdybym pracowała, powiesiłabym sobie wszystkie trzy na tablicy korkowej nad biurkiem. A tak, to co? Gdzie mam sobie powiesić? Tablica korkowa w pracowni jest, ale nikt już z "tostera" nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 To takie drobiazgi a pozwalają poczuć się lepiej w pracy :D Ale u Brazy wszystko chyba OK, co? Tzn skoro dzwoniła do Andrzeja to znak, że żyje... Ale i komóra i stacjonarny nie reaguje (czy ona już może nie ma stacjonarnego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Odpisała na smsa. Wszystko, poza kompem, ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A Braza niem ma czasem pomarańczowych... ? może im się zasięga omskła U mnie czasem tak bywa... ani internetu ani komórki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A może w tej chwili akurat rozmawiała albo się rozładowała? Ważne, że telefon działa, Braza odpisuje, więc żyje. Jutro ma kompa odzyskać, to się pewnie odezwie i opowie, jak się żyje bez netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Brazula gdzieś wspominała, że komputer do lekarza odwozi... oby wyleczony wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 J-23 znowu nadaje!!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 O znajszłaś się Trenuję lenia... cały dzień leje deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 O znajszłaś się Trenuję lenia... cały dzień leje deszcz... chyba zartujesz, cieplo i slonecznie. przeszla burza spadly 3 krople i tyle deszczu a sypnelismy nawoz do trawy:bash:i teraz tarkowy maz podlewa. jego trawnik, jego pomysl niech robi. tylko za wode ja zaplace:sick: podlal tez poduchy ogrodowe:rolleyes: a ja wlasnie kuchnie sprzatnelam po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 U nas też cały dzień siąpiło. A kiedy nie siąpiło i na moment wychodziło słońce, nawet robiło się gorąco. Ledwie zdążyłam do ogrodu wyjść i coś zacząć robić, a już znów zaczynało siąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 u mnie rano tak do wpół 11 padało potem przestało i bez to uchetałam się jak osioł w ogródku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wolałabym się uchetać i mieć zrobione, niż tak się snuć od sekatora do składania prania i z powrotem. Szpadla nawet nie próbowałam chwytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 U nas od rana padało, to w południe przestało i tak później jeszcze dwie solidne burze były...Nadmienię,, że wczoraj i przedwczoraj też padało... ziemia mokra, bardzo dobrze podlana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 U mnie lało od 5 do 23... z większą lub mniejszą mocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 a u nas dalej nie pada tylko z lekka pizdziawka ale -to norma wczoraj byla burza lalo wszedzie dookola, tylko nie u nas. doslownie padalo tuz za tablica z nazwa miejscowosci a u nas nic, kurcze jakas magiczna bariera???? moze to ze wzgledu na nazwe wsi:rolleyes: te 3 krople co to nawet chodnika nie zmoczyly, wysychaly jak spadly a kawelek dalej sciana wody, stolarz mowil, ze wycieraczki nie nadazaly zbierac. u mojej mamy spadl grad na dzialce bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts