Moose 02.05.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Też mam mały z workami i też jestem zadowolona Na bezworkowca nadziałam się raz i dziękuję uprzejmie... nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.05.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Rainbow jest na wodę;ale zaręczam-krzyż boli jednakowo,rainbow nie jest samoobsługowy:) Braza,mam nadzieje,że masz jakieś boczne wejście i nie musisz ciągle wchodzić przez wiatrołapowy kurz:)Na okres remontu czuję się siostrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ooo, a ja mam bardzo podobnego w kształcie i rozmiarze samsunga, ale bezworkowego i jestem z niego BARDZO zadowolona! Ale może to dlatego, że ten pojemnik wyciąga się zamknięty, z pokrywką wychodzi i ściąga się dopiero przed wywaleniem śmieci. Ten mój odkurzaczyk też najprostszy na świecie, ma jeden fajny wynalazek - specjalną szczotkę do ściągania sierści z dywanów i mebli, która rzeczywiście sprawnie spełnia swoją funkcję, bardzo ją sobie cenię. Ale fakt, ma też jedną wadę - krótki sznur!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Braza.. a coś pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.05.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Brazunia - pooookaż demolkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.05.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Też kcem demolejszyn obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Pokażę demolkę, pewnie jutro, od dwóch miałam gości a dzisiaj jestem uprzejma czuć się do doopy - przewiało mnie przy ognisku:mad: Ja chcę odkurzacz bezworkowy, ze sterowaniem siły ssania w rączce, na inny nawet nie spojrzę!!!! Parkowanie rury ma mój obecny ZXelmer ... a właściwie miał, bo to się zepsuło pierwsze. Po tym poszło już gładko wszystko! Mam dość wymieniania worków, smrodu z tego worka koncertowego. Miałam takiego Samsunga jak Depsia, ale nie wyrobił i był bardzo mało zwrotny. Teraz szukam wśród Elektroluxów i innych. Wybaczcie, nie odwiedze wszystkich, jestem padnięta i w ogóle bllleeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Brazka, żyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Żyję. Byłam uprzejma poczuć się lepiej i pojechaliśmy na szkolenie z gnidą. Przy okazji uskuteczniliśmy grilla, a psiaki miały agility i freesbi!! Było cudownie!!! Zmarzłam jeszcze bardziej, bo oczywiście po jaki gwizdek miałabym brać cieplejszą bluzę????? Może zdjęcia porobię ... a może posadzę clematisa ... a może podleję w ogrodzie ... a może ... nic nie zrobię, bo mi się qurczę nie chce!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 U nas leje jak złe więc z przyjemnością mogę nic nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 U mnie mogłoby trochę popadać, byłoby to bardzo uprzejme ze strony Matki Natury .... w innym przypadku będę zmuszona w końcu podlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jesteś rozgrzeszona.. a ponieważ nie ma Ciebie co grzać.. to proszę włożyć coś do samochodu cieplejszego i wozić ze sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Dzięki Arni, ulżyło mi doszłam bowiem do wniosku, że najlepiej będzie, jeśli nic nie będę robić - tak przynajmniej jest sprawiedliwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 03.05.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 http://images65.fotosik.pl/940/051781f3854f7b60.jpgUdało się ..... Braza tak wygląda mój barwinek. U mnie rośnie dobrze w słońcu jak i w cieniu ,rozrasta jak ten pospolity. Proszę o adres na pirv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jagoda dzięki, priv poszedł przed chwilą!!! A ja całe popołudnie do tej pory szukam: spotów do wiatrołapu, żarówek ledowych z diodami cob w rozsądnej cenie i kombinuję, jak tu namówić sprzedawcę płytek żeby przysłał 7 płytek a nie 10 jak wychodzi z przelicznika paczek .... Do poniedziałku mam czas, może coś wymyślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Powklejałam u siebie kilka propozycji ... tak myślałam że do wiatrołapu szukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Gdzie foty demolki? Się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 W zamiarach pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Nie tylko w zamiarach, nawet w telefonie już są, ale telefon do góry nie chce przyjść sam Wrzucę, obiecuję!!! Arni dzięki, zaraz podejdę do Ciebie. Możecie mi wytłumaczyć, dlaczego skoro opakowanie płytek (1,76m2 - 5 sztuk) kosztuje 93 zł. a przy podsumowaniu zamówienia cena za to samo opakowanie wychodzi mi 165zł??? Za cholerę nie mogę tego zrozumieć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Nie rozumiem... możesz coś więcej powiedzieć na ten temat...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts