Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo, a ja mam bardzo podobnego w kształcie i rozmiarze samsunga, ale bezworkowego i jestem z niego BARDZO zadowolona!

Ale może to dlatego, że ten pojemnik wyciąga się zamknięty, z pokrywką wychodzi i ściąga się dopiero przed wywaleniem śmieci.

Ten mój odkurzaczyk też najprostszy na świecie, ma jeden fajny wynalazek - specjalną szczotkę do ściągania sierści z dywanów i mebli, która rzeczywiście sprawnie spełnia swoją funkcję, bardzo ją sobie cenię.

Ale fakt, ma też jedną wadę - krótki sznur!!! :mad:

Pokażę demolkę, pewnie jutro, od dwóch miałam gości a dzisiaj jestem uprzejma czuć się do doopy - przewiało mnie przy ognisku:mad:

Ja chcę odkurzacz bezworkowy, ze sterowaniem siły ssania w rączce, na inny nawet nie spojrzę!!!! Parkowanie rury ma mój obecny ZXelmer ... a właściwie miał, bo to się zepsuło pierwsze. Po tym poszło już gładko wszystko! Mam dość wymieniania worków, smrodu z tego worka koncertowego. Miałam takiego Samsunga jak Depsia, ale nie wyrobił i był bardzo mało zwrotny. Teraz szukam wśród Elektroluxów i innych.

Wybaczcie, nie odwiedze wszystkich, jestem padnięta i w ogóle bllleeeee!!!!

Żyję. Byłam uprzejma poczuć się lepiej i pojechaliśmy na szkolenie z gnidą. Przy okazji uskuteczniliśmy grilla, a psiaki miały agility i freesbi!! Było cudownie!!! Zmarzłam jeszcze bardziej, bo oczywiście po jaki gwizdek miałabym brać cieplejszą bluzę?????

Może zdjęcia porobię ... a może posadzę clematisa ... a może podleję w ogrodzie ... a może ... nic nie zrobię, bo mi się qurczę nie chce!!!!!!

Jagoda dzięki, priv poszedł przed chwilą!!!

A ja całe popołudnie do tej pory szukam: spotów do wiatrołapu, żarówek ledowych z diodami cob w rozsądnej cenie i kombinuję, jak tu namówić sprzedawcę płytek żeby przysłał 7 płytek a nie 10 jak wychodzi z przelicznika paczek .... Do poniedziałku mam czas, może coś wymyślę ...

Nie tylko w zamiarach, nawet w telefonie już są, ale telefon do góry nie chce przyjść sam ;) Wrzucę, obiecuję!!!

Arni dzięki, zaraz podejdę do Ciebie.

Możecie mi wytłumaczyć, dlaczego skoro opakowanie płytek (1,76m2 - 5 sztuk) kosztuje 93 zł. a przy podsumowaniu zamówienia cena za to samo opakowanie wychodzi mi 165zł??? Za cholerę nie mogę tego zrozumieć!!!!