Moose 05.05.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A co? Planujesz jakieś pielgrzymki z marszem na kolanach uskuteczniać? Bicie głową w mur? Inne rozrywki? Taka Częstochowa dla wyznawców Swaroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ... i Mokoszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Faajna tubka.. ale widząc co to.. to nie jest zbyt duża.. nie zginie w wiatrołapie.. i ile taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.05.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ... i Mokoszy. Ożeszjadurna o Mokoszy zapomniałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ..., za to na zewnątrz powstanie mi piękny kawałek zadaszonego tarasu;) Ja już cały bajzelnik remontowo-budowlany zniknie to pokażę to zadaszenie ... no pięknie będzie!!!!! jakoś nie wyobrażam sobie części tarasu bez dachu ... nie było by gdzie zajarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Muru szkoda, takoż walić nie będę bo jakbym nie daj co okazała się być mocno twardogłową .... Na kolanach ani myślę, reumatyzm i bez tego mam, po co mi jeszcze dodatkowe przyjemności?? Daszek nad drzwiami będzie, kto bogatemu zabroni???? Tubki duże nie są to fakt, każda kosztuje całe 84 złotych polskich. Raczej nie zginą, wiatrołap niski i nieduży, a nawet gdyby ... podziwiać ich nikomu nie każę Maja po prostu oświetlić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 No to majątku nie zapłacisz, a jak jeszcze się Pani podobają to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.05.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Muru szkoda, takoż walić nie będę bo jakbym nie daj co okazała się być mocno twardogłową .... Na kolanach ani myślę, reumatyzm i bez tego mam, po co mi jeszcze dodatkowe przyjemności? A może romantyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Braza, te kafle, co zostały daj w 1 rzędzie na ścianę. Będzie się łatwiej zmywać z cokołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Pomyslę nad wykorzystaniem tych kafli, kto wie co mi do głowy przyjdzie. Na ścianę ... ciekawa myśl .... Romantyzm Osiczka to mi już dawno minął No właśnie Arni, podobają mi się mam nadzieję, że tak samo będą mi się podobać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Cokolik z kafli ułatwia i umila życie, ściana się nie świni przy sprzątaniu podłogi. Jak kafle duże, to można je pociąć na połówki i dać na ścianę w roli cokołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 06.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Dzięki za adres, roślinki wysłane podobno jutro mają być na miejscu, zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 06.05.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Cudny ten barwinek!!! Hej Bazulka:D. Stoi? Rasia jeśli jesteś zainteresowana barwinkiem to następnym razem kiedy będę miała nadmiar to poleci do Ciebe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Rasia jeśli jesteś zainteresowana barwinkiem to następnym razem kiedy będę miała nadmiar to poleci do Ciebe. Do mnie to dorzucisz tym barwinkiem, bo mieszkamy od siebie rzut beretem:rotfl:. Jak będziesz mieć, to bardzo chętnie poproszę i zapraszam na kawkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Dokończyłam "zrębkować" rabate z malinami - w końcu, ze dwa tygodnie to trwało!!! Zamówiłam gniazdka i włączniki (ciekawe po co, skoro tubek jeszcze nie zamówiłam;)) a później przemarzłam jak cholera u wulkanizatora! Za to teraz jeżdżę już na letnich do tego funkiel nówkach nie śmiganych!!! Cheffie, ogólnie to ja mam dół do palenia, ale jak jest ciepło to i wole na tarasie i masz rację, taki zadasozna to ultra wynalazek szczególnie gdy leje! Na ścianach będą listwy przypodłogowe z mdf, na kafle chyba mam inny pomysł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 zajebanem bym był na śmierć gdybym w domu zajarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No to ja mam luksus!!!! Chyba kołderkę uszyję dla mojego Szanownego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Potrzebujesz pomysłu? http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/0748bcdc/16239-a_klasyczna_patchworkowa_narzuta_branox_sxc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Rany, ale feeria barw, Ty chcesz żeby mi Szanowny oczopląsu dostał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Kolory dobierz dowolnie, wzór też, a potem... uszyj! Proponuję zaplanować to raczej na długie zimowe wieczory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts