Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..., za to na zewnątrz powstanie mi piękny kawałek zadaszonego tarasu;) Ja już cały bajzelnik remontowo-budowlany zniknie to pokażę to zadaszenie ... no pięknie będzie!!!!!

jakoś nie wyobrażam sobie części tarasu bez dachu ... nie było by gdzie zajarać :) ;)

Muru szkoda, takoż walić nie będę bo jakbym nie daj co okazała się być mocno twardogłową .... Na kolanach ani myślę, reumatyzm i bez tego mam, po co mi jeszcze dodatkowe przyjemności?? Daszek nad drzwiami będzie, kto bogatemu zabroni????

Tubki duże nie są to fakt, każda kosztuje całe 84 złotych polskich. Raczej nie zginą, wiatrołap niski i nieduży, a nawet gdyby ... podziwiać ich nikomu nie każę:no: Maja po prostu oświetlić!

Pomyslę nad wykorzystaniem tych kafli, kto wie co mi do głowy przyjdzie. Na ścianę ... ciekawa myśl ....

Romantyzm Osiczka to mi już dawno minął ;)

No właśnie Arni, podobają mi się mam nadzieję, że tak samo będą mi się podobać na żywo ;)

Cokolik z kafli ułatwia i umila życie, ściana się nie świni przy sprzątaniu podłogi.

Jak kafle duże, to można je pociąć na połówki i dać na ścianę w roli cokołu.

Rasia jeśli jesteś zainteresowana barwinkiem to następnym razem kiedy będę miała nadmiar to poleci do Ciebe.

Do mnie to dorzucisz tym barwinkiem, bo mieszkamy od siebie rzut beretem:rotfl:. Jak będziesz mieć, to bardzo chętnie poproszę i zapraszam na kawkę :yes::D.

Dokończyłam "zrębkować" rabate z malinami - w końcu, ze dwa tygodnie to trwało!!! Zamówiłam gniazdka i włączniki (ciekawe po co, skoro tubek jeszcze nie zamówiłam;)) a później przemarzłam jak cholera u wulkanizatora! Za to teraz jeżdżę już na letnich do tego funkiel nówkach nie śmiganych!!!

Cheffie, ogólnie to ja mam dół do palenia, ale jak jest ciepło to i wole na tarasie i masz rację, taki zadasozna to ultra wynalazek szczególnie gdy leje!

Na ścianach będą listwy przypodłogowe z mdf, na kafle chyba mam inny pomysł .....