Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ja nie, bo ogródek woła o dalsze działania.

Czemu ja jeszcze nie śpię???

Bo w sumie wszystko jedno, czy się wyśpię, czy nie - i tak jutro będę zasypiała na stojąco, jeżeli nie wypiję kawy albo dwóch. A rok temu po jednej kawie telepawkę miałam... Nałóg!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo, jak Lesiu, średnio też 2 ... litry:lol2: Rozpuszczalnej i z kapsułki nie tknę, chyba że w razie "W". za to espresso albo po prostu mocną z ekspresu wypiję i nawet mi smakuje!

Mam zgrane zdjęcia teraz kwestia czy dam radę wrzucić, lenia mam potwornistego!!!!

Jeszcze rok temu kawy nie piłam, a teraz jedna to absolutne minimum, żebym dotrwała do wieczora względnie przytomna. Dziecka stwierdziły, że w ramach kursu pierwszej pomocy powinno być błyskawiczne parzenie kawy w ekspresie. Coś w tym jest... Kiedy zawyję ponuro "kaaaaawyyyy", czałkiem szybko się zwijają.

Preferuję z ekspresu i z mlekiem (głównie po to, żeby kawę ostudzić i szybko wypić).

Zdjęcia widziałam. Czy żurawka ma cień? Ona nie lubi pełnego słońca. U mnie są pod brzozami. Może wreszcie zrobię jakieś zdjęcia? Na razie pod brzozami jest ładnie, kwietnik za domem przeżywa restaurację, a ten przed domem czeka na zagładę.

Ano wrzuciłąm, można sobie popatrzeć. Żurawka cień ma, to przy furtce, pod modrzewiem, słońce ma późnym popołudniem dopiero.

A teraz prosze skupcie się, bo wymyśliłam kolejne wcielenia podłogi w wiatrołapie. Szachownica się nie podobała, no to mam 2 inne wersje. Płytek ciąć nie chcę bardziej, niż to potrzebne, no to mam za to.

Uwaga:

wersja 2-ga (w dzienniku jest 1, te też wrzucę może jutro)

w5 (Kopiowanie).jpg

w6 (Kopiowanie).jpg

i wersja 3

w9 (Kopiowanie).jpg

w10 (Kopiowanie).jpg

w11 (Kopiowanie).jpg

Jeśli i te się nie spodobają to ja już nie wiem ....