Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Osiczka, TARcia strzeliła w samą dychę!!!!! Zostało mi jeszcze do posadzenia kilka roślinek, muszę to zrobić choćby nie wiem co a później mam wszystko .... eeee sama siebie oszukuję, przecież trzeba będzie trochę odchwaścić .... Do d...y taka robota;)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli, jesteś kochana, dziękuję!!!!! :hug:

Płytki są w dwóch kolorach i chyba by mnie diabli wzięli gdybym miała z jednego zrezygnowac ... kupę szmalu wywaliłam!!!! Myślcie, błagam!!!!!

I kolejny problem się napatoczył, szukam w necie rozwiązania .... Jak proporcjonalnie rozłozyć wymiaru daszku nad drzwiami? Spróbuję narysować jak ma wyglądać i wrzucę. Agduś, jakby co poprosisz Andrzeja, żeby się poznęcał nad tym zagadnieniem????

Osica, cholera jasna nie dobijaj mnie:rolleyes:

Popełniłam jeszcze takie coś

w13 (Kopiowanie).jpg

w14 (Kopiowanie).jpg

w12 (Kopiowanie).jpg

Zaparłam się na te kolory bo już je mam. Musze jakoś to wykorzystać choćby po to, żeby nie żałować wydanych na nie pieniędzy. I tak jest ich o wiele więcej niż powinno bo sklepy na sztuki nie sprzedają!

Daszek sobie darujcie, od niego nie zależy moje życie. Myślcie nad płytkami, proszę, niedługo wylewka ... a ja wiem tyle, co 2 tygodnie temu!!!

Cholera, jak zimno!!!!!

Rabata pod chałupą - piękna, kolorowa, radosna, aż miło spojrzeć!

W wiatrołapie dałabym... same jasne.

Absolutnie nie dwa kolory, to za małe pomieszczenie.

Sama wyjdę, proszę mnie nie popychać, znam drogę!

Nie kupiłam, do Lidla mam prawie 40 km no i nie dojechałam ... trudno, znowu trzeba będzie siatkę założyć. A miałam nadzieję, że w tym roku uda się z prawdziwymi moskitierami ... Ból...

Arctica, to jest potwierdzenie wzoru płytek, czy tego, że cieszę się z odwiedzin własnego Małżonka???:rolleyes:

Siatki nie mam ..... chciałam napisać, że mogę pojechać do Brico i kupić, ale psińco, nie pojadę i nie kupię, przywieź!!!!!!! Mało tego, udzielisz instruktażu połączenia jednego z drugim a ja będę kretynką koncertową i trzeba będzie długo i namiętnie mnie instruować!!!!!

Odnośnie wiatrołapu (czy to juz może temat tabu...:cool:) - niezaleznie od ostatecznego wzoru (ale skoro dwa kolory koniecznie to czemu nie szachownica.....) wejdź z nimi trochę na ścianę (ponoc masz nadmiar płytek), przynajmniej cokolik (powiększy optycznie podłogę) ale może na którejś ścianie "pociągnij" wzór z podłogi?