braza 12.05.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Osiczka, TARcia strzeliła w samą dychę!!!!! Zostało mi jeszcze do posadzenia kilka roślinek, muszę to zrobić choćby nie wiem co a później mam wszystko .... eeee sama siebie oszukuję, przecież trzeba będzie trochę odchwaścić .... Do d...y taka robota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.05.2014 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Twój wątek jest jak powieść brazuniu. Czytam go od początku, już od kilku dni, śmieję się i płaczę (z zachwytu) na przemian. Emocje kotłują się we mnie, że tak powiem - podwójnie Kobieto! Jesteś mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Czemu chcesz podziabać i tak małą podłogę kolorami? Nie może być jednolita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja też dałabym jeden kolor.. biały .... Jakoś mi się nie widzi szachownica na tak małej powierzchni i tak szybciej się znudzi... No chyba, że masz już dwa kolory płytek , bo np zostały z innego pomieszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nelli, jesteś kochana, dziękuję!!!!! Płytki są w dwóch kolorach i chyba by mnie diabli wzięli gdybym miała z jednego zrezygnowac ... kupę szmalu wywaliłam!!!! Myślcie, błagam!!!!! I kolejny problem się napatoczył, szukam w necie rozwiązania .... Jak proporcjonalnie rozłozyć wymiaru daszku nad drzwiami? Spróbuję narysować jak ma wyglądać i wrzucę. Agduś, jakby co poprosisz Andrzeja, żeby się poznęcał nad tym zagadnieniem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Z tych wersji co pokazalaś to jak dla mnie 3 ale i tak mi czegoś brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Osica, cholera jasna nie dobijaj mnie:rolleyes: Popełniłam jeszcze takie coś Zaparłam się na te kolory bo już je mam. Musze jakoś to wykorzystać choćby po to, żeby nie żałować wydanych na nie pieniędzy. I tak jest ich o wiele więcej niż powinno bo sklepy na sztuki nie sprzedają! Daszek sobie darujcie, od niego nie zależy moje życie. Myślcie nad płytkami, proszę, niedługo wylewka ... a ja wiem tyle, co 2 tygodnie temu!!! Cholera, jak zimno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Rabata pod chałupą - piękna, kolorowa, radosna, aż miło spojrzeć!W wiatrołapie dałabym... same jasne.Absolutnie nie dwa kolory, to za małe pomieszczenie.Sama wyjdę, proszę mnie nie popychać, znam drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]259745[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]259746[/ATTACH] . Ta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Rasia, jesteś wielka!!!!!!! I powiem w sekrecie ... ta też najbardziej do mnie przemawia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.05.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Czesc BrazaPopieram Rasie, mnie tez podoba sié ten pomysl.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Szanowny Panie, jakże miło Cię czytaćhttp://s10822.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=-VT_s5cAw92K5WCafLQR2Sp0MzoLhlestLcxnBqPnqV5l2Oj859EsknlmTHjSC_RWO5YcKEfFrxuCRwTX6LjAg&pv=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.05.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Mnie się spodobała inna, ale to Wam ma się podobać - ja najwyżej będę przez kuchnię wchodziła. Kupiłaś te drzwi z siatką w Lidlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nie kupiłam, do Lidla mam prawie 40 km no i nie dojechałam ... trudno, znowu trzeba będzie siatkę założyć. A miałam nadzieję, że w tym roku uda się z prawdziwymi moskitierami ... Ból... Arctica, to jest potwierdzenie wzoru płytek, czy tego, że cieszę się z odwiedzin własnego Małżonka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Braza, jak masz siatkę to taką ramkę bardzo łatwo samemu zrobić. Jak nie masz siatki, to Ci przywiozę... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Siatki nie mam ..... chciałam napisać, że mogę pojechać do Brico i kupić, ale psińco, nie pojadę i nie kupię, przywieź!!!!!!! Mało tego, udzielisz instruktażu połączenia jednego z drugim a ja będę kretynką koncertową i trzeba będzie długo i namiętnie mnie instruować!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Obierz Piękna moją wiadomość na... fb... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Melduje, że odebrałam ... po co ja to pisze, przecież wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.05.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Odnośnie wiatrołapu (czy to juz może temat tabu...) - niezaleznie od ostatecznego wzoru (ale skoro dwa kolory koniecznie to czemu nie szachownica.....) wejdź z nimi trochę na ścianę (ponoc masz nadmiar płytek), przynajmniej cokolik (powiększy optycznie podłogę) ale może na którejś ścianie "pociągnij" wzór z podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts