Gagata 14.05.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Może w wersji z szachownicą (aaaa co mi tam!) tę część z przyciętymi kaflami "dokończ" na ścianie. Czyli na ścianie będzie cd szachownicy z podłogi.. Zresztą, jesli masz tyle kafli, to na drugą ścianę też możesz wejść (mówię o tych dłuższych ścinach) - nie dość, że poprawisz optycznie kształt pomieszczenia to i łatwiej czystośc utrzymać (dolne części ściany w wiatrołapach są zwykle "pokopane" itd...). Dobra - koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Dzięki Gagatko. Temat tabu to nie jest, można mówić, kanaliki jadowe mi się nie uruchamiają Ale z cokolików zrezygnuję - nie lubię i już. Będą listwy przypodłogowe z mdf przystosowane do malowania więc kolor mogę sobie pierdyknąć każdy:rolleyes: Podłoga się wylała w wiatrołapie ale zdjęć nie porobiłam, nie zdążyłam. Teraz jest zakaz nawet zbliżania się więc sami rozumiecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Braza, ja też optuję za jednolitą podłogą, ale jeśli taka nie może być, to głosuję na wersję Rasi. Rabatki Brazuś norrrrrmalnie profesjonalne oprócz odchwaszczania możesz śmiało popełnić jeszcze jedną w sezonie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 E, chyba zdanie własnego Małżonka będzie pomocne Ja się nie wypowiadam, bo mam świadomość, że każda wersja dobra, jak się... przyzwyczaisz. Ale ładne te płytki i zyskują na urodzie dodatkowo na większych płaszczyznach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.05.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) No to pomarudzę... położenie cokołów bardzo ładnie może wyglądać... zwykle ładnie uzupełniają podłogę, szczególnie jesli pomieszczenie jest wąskie (optycznie poszerza), może zrób szerokie (wysokie) cokoły z płytek, nie takie jak zwykle sie robi, wąskie. Ale ja cały czas myślę o cokołach nie kupnych specjalnie tylko wyciętych z Twoich płytek. Tak też nie chcesz..? Nie to nie! :P Edytowane 15 Maja 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 15.05.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Braza niech roślinki dobrze rosną, a jak na jesieni będę robić przemeblowania i jesteś chętna to następne wylądują w Brazoczysku.Rasiu tak mi się wdawało, że gdzieś blisko siebie mieszkamy, tylko ja chyba z drugiej strony. Dzięki za zaproszenie na kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Braza tak chcialas to zrobilam ci kielichowca, chcesz??? na razie to patyczek z korzonkiem ale z czasem wyrosnie na ladny krzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Siemanko wieczorne! TARcia, jasne że chcę!!!!!!!!!!!!!!!!! Otóż w sprawie cokołów w wiatrołapie ... nie. Pół wiatrołapu to będzie szafa, na dwóch ścianach drzwi, zostaje jedna ściana - nie opłaca się Podłoga musi być w dwóch kolorach, bo tyle kupiłam płytek, na zawał bym zeszła gdybym musiała połowę odłożyć do piwnicy:D Rabatki nowe już mi się marzą, jeśli młody sąsiad znowu się wypnie to mój osobisty kręgosłup wpierdziel mi spuści jak nic!!! Jagoda, roślinki rosną, nie mają wyjścia:yes: Popełniłam błąd straszliwy, zaczęłam wgrywać zdjęcia do albumu na Picasie - przy prędkości mojego internetu będzie trwało 200 lat a w tym czasie wszystko, co wymaga trochę więcej pamięci niż tekst właściwie nie ma szans na zrealizowanie. Z wymienionego powodu nie wiem, czy jeszcze dzisiaj dam radę wrzucić do dziennika ocieplony wiatrołap z niespodzianką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No Ty się nie wygłupiaj! Skoro z niespodzianką, to musisz wrzucić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Siemanko wieczorne! T Popełniłam błąd straszliwy, zaczęłam wgrywać zdjęcia do albumu na Picasie - przy prędkości mojego internetu będzie trwało 200 lat a w tym czasie wszystko, co wymaga trochę więcej pamięci niż tekst właściwie nie ma szans na zrealizowanie. Z wymienionego powodu nie wiem, czy jeszcze dzisiaj dam radę wrzucić do dziennika ocieplony wiatrołap z niespodzianką .... Daj samą niespodziankę, wiatrołap do jutra poczeka;) Rabatki pełna profeska, skąd Ty masz tyle siły Kruszyno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Siemanko wieczorne! TARcia, jasne że chcę!!!!!!!!!!!!!!!!! Otóż w sprawie cokołów w wiatrołapie ... nie. Pół wiatrołapu to będzie szafa, na dwóch ścianach drzwi, zostaje jedna ściana - nie opłaca się Podłoga musi być w dwóch kolorach, bo tyle kupiłam płytek, na zawał bym zeszła gdybym musiała połowę odłożyć do piwnicy:D Rabatki nowe już mi się marzą, jeśli młody sąsiad znowu się wypnie to mój osobisty kręgosłup wpierdziel mi spuści jak nic!!! Jagoda, roślinki rosną, nie mają wyjścia:yes: Popełniłam błąd straszliwy, zaczęłam wgrywać zdjęcia do albumu na Picasie - przy prędkości mojego internetu będzie trwało 200 lat a w tym czasie wszystko, co wymaga trochę więcej pamięci niż tekst właściwie nie ma szans na zrealizowanie. Z wymienionego powodu nie wiem, czy jeszcze dzisiaj dam radę wrzucić do dziennika ocieplony wiatrołap z niespodzianką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Mam deja vu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ja chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 to wysle ci razem z sasankami za jakis tydzien lub dwa. moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 No cholera, ja też mam deja vu .... Idę cos wrzucić do dziennika. TAR-cia, jesteś wielka!!!! Maxtorcia, nie mam bladego pojęcia, skąd mam te siły, wiem jednak, że za chwil parę moje plecy spuszczą mi niezły łomot!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Piknie a Tyrionek po prostu chciał po sobie jakiś ślad zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Tyrionek to śladów zostawia mnóstwo wiele, ale te są wyjątkowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ja tez:lol2: a czemu tak walczycie o ten domek, rozwin mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.05.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Zrób zdjątko, opraw w ramkę i powieś w wiatrołapie. W końcu przybił piątkę i zaakceptował robotę I szanuj się Kobieto, nie wkurzaj kręgosłupa bo jak będziesz taka pogięta Gości witać? Edytowane 19 Maja 2014 przez Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts