Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Może w wersji z szachownicą (aaaa co mi tam!) tę część z przyciętymi kaflami "dokończ" na ścianie. Czyli na ścianie będzie cd szachownicy z podłogi.. Zresztą, jesli masz tyle kafli, to na drugą ścianę też możesz wejść (mówię o tych dłuższych ścinach) - nie dość, że poprawisz optycznie kształt pomieszczenia to i łatwiej czystośc utrzymać (dolne części ściany w wiatrołapach są zwykle "pokopane" itd...).

Dobra - koniec tematu. :sick:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Gagatko. Temat tabu to nie jest, można mówić, kanaliki jadowe mi się nie uruchamiają:no: Ale z cokolików zrezygnuję - nie lubię i już. Będą listwy przypodłogowe z mdf przystosowane do malowania więc kolor mogę sobie pierdyknąć każdy:rolleyes:

Podłoga się wylała w wiatrołapie ale zdjęć nie porobiłam, nie zdążyłam. Teraz jest zakaz nawet zbliżania się więc sami rozumiecie ....

Braza, ja też optuję za jednolitą podłogą, ale jeśli taka nie może być,

to głosuję na wersję Rasi.

Rabatki Brazuś norrrrrmalnie profesjonalne :yes:

oprócz odchwaszczania możesz śmiało popełnić jeszcze jedną w sezonie:rolleyes:

E, chyba zdanie własnego Małżonka będzie pomocne :)

Ja się nie wypowiadam, bo mam świadomość, że każda wersja dobra, jak się... przyzwyczaisz.

Ale ładne te płytki i zyskują na urodzie dodatkowo na większych płaszczyznach.

No to pomarudzę... położenie cokołów bardzo ładnie może wyglądać... zwykle ładnie uzupełniają podłogę, szczególnie jesli pomieszczenie jest wąskie (optycznie poszerza), może zrób szerokie (wysokie) cokoły z płytek, nie takie jak zwykle sie robi, wąskie. Ale ja cały czas myślę o cokołach nie kupnych specjalnie tylko wyciętych z Twoich płytek. Tak też nie chcesz..?

Nie to nie! :p:P

Edytowane przez Gagata

Braza niech roślinki dobrze rosną, a jak na jesieni będę robić przemeblowania i jesteś chętna to następne wylądują w Brazoczysku.

Rasiu tak mi się wdawało, że gdzieś blisko siebie mieszkamy, tylko ja chyba z drugiej strony. Dzięki za zaproszenie na kawkę.

Siemanko wieczorne!

TARcia, jasne że chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otóż w sprawie cokołów w wiatrołapie ... nie. Pół wiatrołapu to będzie szafa, na dwóch ścianach drzwi, zostaje jedna ściana - nie opłaca się:D Podłoga musi być w dwóch kolorach, bo tyle kupiłam płytek, na zawał bym zeszła gdybym musiała połowę odłożyć do piwnicy:D Rabatki nowe już mi się marzą, jeśli młody sąsiad znowu się wypnie to mój osobisty kręgosłup wpierdziel mi spuści jak nic!!!

Jagoda, roślinki rosną, nie mają wyjścia:yes:

Popełniłam błąd straszliwy, zaczęłam wgrywać zdjęcia do albumu na Picasie - przy prędkości mojego internetu będzie trwało 200 lat a w tym czasie wszystko, co wymaga trochę więcej pamięci niż tekst właściwie nie ma szans na zrealizowanie. Z wymienionego powodu nie wiem, czy jeszcze dzisiaj dam radę wrzucić do dziennika ocieplony wiatrołap z niespodzianką ....

Siemanko wieczorne!

T

Popełniłam błąd straszliwy, zaczęłam wgrywać zdjęcia do albumu na Picasie - przy prędkości mojego internetu będzie trwało 200 lat a w tym czasie wszystko, co wymaga trochę więcej pamięci niż tekst właściwie nie ma szans na zrealizowanie. Z wymienionego powodu nie wiem, czy jeszcze dzisiaj dam radę wrzucić do dziennika ocieplony wiatrołap z niespodzianką ....

Daj samą niespodziankę, wiatrołap do jutra poczeka;)

Rabatki pełna profeska, skąd Ty masz tyle siły Kruszyno?

Siemanko wieczorne!

TARcia, jasne że chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otóż w sprawie cokołów w wiatrołapie ... nie. Pół wiatrołapu to będzie szafa, na dwóch ścianach drzwi, zostaje jedna ściana - nie opłaca się:D Podłoga musi być w dwóch kolorach, bo tyle kupiłam płytek, na zawał bym zeszła gdybym musiała połowę odłożyć do piwnicy:D Rabatki nowe już mi się marzą, jeśli młody sąsiad znowu się wypnie to mój osobisty kręgosłup wpierdziel mi spuści jak nic!!!

Jagoda, roślinki rosną, nie mają wyjścia:yes:

No cholera, ja też mam deja vu .... :eek:

Idę cos wrzucić do dziennika.

TAR-cia, jesteś wielka!!!!

Maxtorcia, nie mam bladego pojęcia, skąd mam te siły, wiem jednak, że za chwil parę moje plecy spuszczą mi niezły łomot!!!!