pestka56 03.06.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ogrodnicy tak właśnie zalecają – wykopać i spalić. Walczy się z tym długo i jak pisze TAR z mizernym powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Brazula zmiany w idealnie dobrym kierunku idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2014 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jak patrzę na to, jak u Ciebie teraz wygląda i przypomnę sobie, coś Ty kupiła... Czapki z głów, Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ależ przemiana wyszło super, tyle, że mnie też zgrzytają... choć przemaluj i wywal antenę na dach a będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 fakt troche zgrzytaja kolorystycznie zwlaszcza, ale jak sie nie ma co sie chce...... i tak jest sto razy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.06.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Piękniejesz Braza:)miło sie na to patrzy:)Mój ONekwielorasowy:) nosił pasjami kamienie,najchętniej wtedy ,kiedy "wiedział",że ma ochotę kogoś dziabnąć-zakładał sobie sam taki kaganiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Schody pierwsza klasa.. a i wiatrołap się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Marjucha, wszelki duch:jawdrop: Buziaki dla Was wszystkich!!!!! Wiatrołap prawie skończony, spoty wiszą (zdjęć nie ma) ale świecą jak który chce: jeden na biało, jeden na żółto a jeden w ogóle nie świeci, bo nie ma czym!!!! Muszę uzupełnić braki w źródłach światła!! Serdeczne dzięki za ochy i achy, czuję się bardzo usatysfakcjonowana:) Mam zdjęcia domku, może mi się uda co nieco wrzucić do dziennika, aktualnie padam twarzą na pysk!!!! Berberysa chyba jednak wykopię i spalę ... szkoda mi go, to ten sam, o którego tak walczyłam po wyjęciu z ciasnego pniaka. A stanie się coś złego, gdy go tak na razie zostawię ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jemu może gorzej nie będzie ale stanowi źródło zarazy dla innych roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 no domek piękny Ci powiem ale drewna masz i jak porządnie naukładane:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 pozaraza pozostale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Braza pięknie!!! W dodatku odgrzebałam Twoje początki i środki i naprawdę SZACUNEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Noooo, tak mi mówcie:D Drewno układał młody sąsiad, przekażę mu, że dobrze to zrobił!! Znaczy się, jutro trzeba będzie wykopać tego berberysa ... szkoda, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 No co się będę powtarzać, pięknie jest, a czuję, że będzie jeszcze piękniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nie bij, parę inspiracji Ci wrzucę. Kolorki mogą być całkiem inne, ale może jakiś mały pomysłek Ci się spodoba stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ten pierwszy boski absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Oooo, jakie ładne!!! Ten pierwszy słodki, aż się mdło robi:D W planach mam posadzenie przy nim wiciokrzewów w różnych kolorach ... tylko że u mnie plany zawsze się zmieniają więc kto wie .... Dziewczyny, poprosze jeszcze raz o Wasze tynki, gdzieś mi wcięło te wiadomości, za cholerę nie mogę znaleźć!!!! Zróbcie to dla mnie, proszę, przekopanie się przez dzienniki jest nierealne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja mam caparola silikonowy ziarno 1,5 mm jak kolorek pasi to się poświęcę i poszukam numerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja mam kreisela ziarno 1,5 silikatowo-silikonowy, dwa kolory odcien bieli i jasny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nasz tynk bardzo sobie ekipa chwaliła - ponoć się dobrze go kładło. Na razie nie pamiętamy nazwy firmy, ale wiaderek po nim używamy do celów ogrodowych i innych, więc gdzieś są. Jednakowoż nie chce mi się teraz lecieć do garażu ani do drewutni. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz... Pięknie jest, schody szerokie, drewniane - idealne do siedzenia! Byle tylko żarówy nie było zbytniej.Okna w domku mogę umyć, bo tak jakoś czuję, że tych we własnym domu nie zdążę przed wyjazdem, to jakoś się zrehabilituję. Musisz jednak poczekać do sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts