Agduś 08.06.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Mamy drzwi z Oknoplastu. Nic złego się z nimi nie dzieje. Braza, napisz, że te zdjęcia szatańskiego planu to efekt zabawy fotoszopem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 eeeeeeeeeeeeee jakoś tak łyso się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 A dlaczego miałabym się bawić fotoszopem?? Ja nawet nie umiałabym się nim posłużyć Moje drzwi też gerdy, dzisiaj się o nie sparzyłam, tak były rozgrzane!!! Ciekawe, jak długo wytrzymają???? Jak Wam się podoba mój szatański plan???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 a co dalej? to juz koniec tego planu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Trzeba ścianę pomalować, to na pewno. W przyszłości (matko, oby niezbyt dalekiej) ma tam stanąć specjalna szafka dla psiaków z miskami na wodę i chowanymi w szufladach miskami na karmę. Tylko ściana pusta, nie wiem co powiesić, chociaż pewne zamiary kołaczą mi w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.06.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Moje też się rozłażą. Ile kosztuje przedni panel?? Już piszę. U mnie gwarancja tez dawno mineła, 4 lata było po jak zaczełam załatwiać wymianę panelu. Napisałam do Gerdy na ich stronie i zaproponowano mi darmowy serwis i zapłatę za panel 350zł. Ciągnęło sie to od czerwca 2013 do lutego 2014, wpierw nieporozumienie, kto miał zamówic, nie przekazano ze zapłaciłam itp, potem przyszedl snieg i mroz i dlatego ten luty chyba, bo juz nie pamietam. Ale mam drzwi ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Faceci z serwisu Gersy mówili, że te drzwi co się rozklejają były z roku 2007/2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Przyznam szczerze - mnie się nie podoba. Skułaś płytki??? Te same, którymi niedawno się zachwycałaś?Co powiesić? Nie wiem. Cokolwiek, byle tanie, bo za rok wywalisz.A co z kozą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A mnie się podoba, bo płytki nie były z mojej bajki. Ale co racja to racja - daj coś taniego, bo za chwilę będziesz zmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Qurna, przecież pisałam, że koza odpadła ze względu na fakt, iż przy obu "włączonych" źródłach (czyt.: kominek i koza) na dole będzie ze 30 stopni, tego nikt nie wytrzyma. Płytki były położone ze względu na kozę właśnie, a skoro koza odpadła to po ki gwizdek one?? Bardziej się tam teraz przyda stołówka dla psiaków!! Zaczełam rozwalać studnię, dla odmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 .... koza odpadła ze względu na fakt, iż ..... cza doić i sie 3maj cobyś sie w studni nie schłodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Braza-demolka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.06.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Relaksuję się za mnie i za Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.06.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Co do płytek się zgodzę - bez jest lepiej. Ale zwierza ci ścianę białą szybko załatwią na perłowo ze szlaczkiem. No, chyba, że jak mój mąż- będziesz malować co pół roku.A po co masz tam coś wieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ewa, Twoje zwierzę musi być litościwe!!! Moje ma białą ścianę w swojej kanciapie, znaczy miało, bo ona jest czarna teraz. Wciąż nie mam pomysłu, co z nią zrobić. Pomalować na biało? Pomalować na czarno? Pomalować farbą olejną, żeby dało się myć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Płytki jakie czasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 No też o tym pomyślałam. Podobno mamy jeszcze jakieś resztki z łazienek, to się wykorzysta. "Się" jednakowoż chwilowo nie ma czasu i nie da się "się" wykorzystać, więc poczekamy na nie do powakacji. Myślę, że Emi nie będzie wybrzydzała... Podobno jest daltonistką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2014 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Siemanko w pochmurny i chłodny dzień. Zrobiłam sobie małą przerwę we wszelkiego rodzaju demolkach, paleniach i tym podobnych przyjemnościach. Nie chce mi się!!! Przy odmienionej ścianie ma powstać stołówka dla psiaków w formie zabudowy, z szufladami na miski z karmą i wysuniętą częścią, otwartą na miski z wodą. Ściana ma szansę przetrwać, zanim to się jednak stanie ścianie się pewnie nieźle oberwie. Trudno, na wojnie muszą być ofiary;) O studni napisałam w dzienniku, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ciekawa jestem tej zabudowy bardzo. Piszesz o psiakach w liczbie mnogiej... Czy już coś się wykluło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Wykluć to się wykluło ale jeszcze nie dla nas, czekamy do końca roku lub początku przyszłego. A zabudowa ... plan juz jest, realizacja ... nie mam pojęcia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts