TAR 16.06.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 mnie tez te pomysly sie podobaja Pesteczka nie moge namierzyc tego katalogu, przetrzepalam garaz, samochod i nie ma, przeszukam jeszcze jedno miejsce ale boje sie ze maz w ramach sprzatania smieci wrzucil to do makulatury i poooooszlooo. jakby co pewnie beda na targach jesiennych to bede miec na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 TAR, spokojnie. Jestem ciekawa co chłopaki potrafią. Troszkę się rozglądam po możliwościach, bo mam kilka ogrodowych planów, których – obawiam się – sami nie udźwigniemy. Tym bardziej, że ogród to w większym stopniu moja działka. Oczywiście póki mieszkanie nie sprzedane, nie ma o czym marzyć, a to oby się do wiosny udało załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Widzę, że sąsiad się prądu nie bał i zdemolował studnię. Co dalej? Zasypujesz, czy tylko zakrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A taka była piękna stuuuudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Brazka jak ci sie podobal final GOT 4? jak dla mnie cudo, najlepszy odcinek serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Polecam Detektywa na HBO (True Detective) http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2014-654010Absolutnie genialny na razie pierwszy sezon 8 odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Piękna demolacja Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2014 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Efektowna demolka, mam nadzieję, że jakiś szatański plan urzeczywistnisz także w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Polecam Detektywa na HBO (True Detective) http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2014-654010 Absolutnie genialny na razie pierwszy sezon 8 odcinków mam nagranego ale cos pierwszy odcinek nie zanecil.czekam na nowa serie Borgiow i Zakazanego imperium. Szkoda, ze ten o koniach i newsroom zarzucili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Sąsiad prądu się nie bał, ponoć z wykształcenia elektro-monter:yes: Rasia, całuj mnie w nos :D Szatański plan jeszcze we mnie nie wykiełkował... Propozycja Pestki bardzo do mnie przemawia, muszę się jednak wstrzymać, bo w tym kierunku pewnie bedzie szedł BOŚ a to znaczy "demolka" terenu. Pożywiom - Uwidim jak mawiają nasi wschodni sąsiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Byłam widziałam.. i zastanawiałam się co tam zrobisz... bo jakoś do mnie nie przemawia tymczasowe zabezpieczenie przedtyrionowe... Jak ma ADHD .. to nic nie poradzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 mam nagranego ale cos pierwszy odcinek nie zanecil.czekam na nowa serie Borgiow i Zakazanego imperium. Szkoda, ze ten o koniach i newsroom zarzucili. Potem wciąga:yes: Brazunia , demolka cudna, choć mnie ta studnia nie przeszkadzała:D No ale Ty tu urządzasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A dlaczego tutaj tak pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Gospodyni ni ma, to co będziemy siedzieć po próżnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ja zasponsorowalam sobie GOT wszystkie czesci w wersji papierowej i czytam, czytam i czytac nie przestane jeszcze uczta dla wron musi dotrzec, bo w empiku nie mieli. ale tam jest drogo:eek: w gandalfie na necie kazda ksiazka o dyche taniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No to jestem Alez miałam cudowne odwiedziny!!!! Rasia wpadła ze znajomymi - mnóstwem znajomych. Wieś cała przez najbliższe 50 lat będzie o tym mówić, bo takiej ilości motocykli za jednym zamachem to tutaj chyba nigdy nie było:D Rasik, jesteś zaje...a Kobieta, dzięki za odwiedziny i uściski dla Księciunia i wszystkich!!! Za Agę trzymam kciuki, namów Ją na Forum:yes: Dostałam wycenę szaf i stołówki dla psiaków. Dużo .... ale trudno, jakoś przeboleję. Czekam na pomiar, robić się zacznie niestety dopiero w sierpniu. Jakoś przetrwam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 GoT-a mam też bez 1 i 2 części niestety, umknęła mi. Musze domówić. A ostatni odcinek serialu .... bossssskiiii, masz rację TAR-ciu!!!!!! Teraz cholera trzeba czekać rok na następną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 to z 20 razy zdaze przeczytac te wszystkie ksiazki a final byl zarabisty wzruszyla mnie scena zamykania smokow. niech ten martin nie struga idioty i napisze juz kolejne czesci, ile kurka mozna czekac?!?!?! chce wiedziec czy snow naprawde umarl, mam nadzieje ze jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Martin w kulki leci, nie dziwię się, że chodzi plota, jakoby zdradził scenarzystom zakończenie .... na wypadek śmierci z rąk rozwścieczonych fanów!!!! Przy scenie ze smokami zrobiło mi się dziwnie, ale też i Ogara mi szkoda .... W książce nie było tak wyrażnie opisanej tej sceny, gdy Arya go zostawia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ogar byl zaje...sty lubilam te postac ale tez podobnie widzialam te scene. swietnie zagrana. w ogole finalowy odcinek we wszystkim mi sie podobal od smierci Tywina na klopie po ostatnia scene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts