Anoleiz 11.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 to zawsze jest jak okiem mrugnąć.... a mi się przypomniała moja twórczość którą popełniam w związku z ważkim faktem jednej z pierwszych rocznic... pamiętasz to było jesienią kiedy zieleń opadała z drzew purpurą i czerwienią... pamiętam to był listopad kiedy z drzewa ostatni liść ku naszym stopom smutnie opadł ...... pamiętaj to będzie jesienią wieki później, ale zieleń znów opadnie z drzew, purpurą i czerwienią... pamiętaj to będzie listopad moc zmarszczek w kącikach Twoich ust siwe włosy na mojej skroni czas nas wtedy przegoni i razem leniwie pod jednym kocem zestarzejemy się patrząc w młode oczy widząc w nich te wszystkie lata i widząc ten listopad który wiesz, pamiętasz... w nasze serca zapadł... ech... i oby tak dalej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 to zawsze jest jak okiem mrugnąć.... a mi się przypomniała moja twórczość którą popełniam w związku z ważkim faktem jednej z pierwszych rocznic... pamiętasz to było jesienią kiedy zieleń opadała z drzew purpurą i czerwienią... pamiętam to był listopad kiedy z drzewa ostatni liść ku naszym stopom smutnie opadł usta na ustach zamknięcie strachu w klatce splecionych dłoni zrywanie zakazanych owoców z namiętności jabłoni potem drżące -Tak- na zawsze i wszędzie niechaj było jest i będzie ... pamiętaj to będzie jesienią wieki później, ale zieleń znów opadnie z drzew, purpurą i czerwienią... pamiętaj to będzie listopad moc zmarszczek w kącikach Twoich ust siwe włosy na mojej skroni czas nas wtedy przegoni i razem leniwie pod jednym kocem zestarzejemy się patrząc w młode oczy widząc w nich te wszystkie lata i widząc ten listopad który wiesz, pamiętasz... w nasze serca zapadł... ech... i oby tak dalej )) Piękne Naprawdę piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 11.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Zobaczysz- czas tak szybko leci- jak już kupisz tą upragnioną działkę i wybudujesz swój uroczy dom - będziesz miała co wspominać- te kręte ścieżki, usuwane głazy spod nóg.. I będzie to legenda rodzinna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Wiesz Niezapominajko z tą rodzinna legendą to chyba masz rację Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ech... się roztkliwiłam trochę ) ale kciuki cały czas trzymam... bo jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ejjj, bo też i ta ostatnia zezwrotka jest ... taka właśnie roztkliwiająca. Poważnie Cholera, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 brazunia , spoznilam sie ale ty wiesz , ze ja ci dobrze zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja też gapa przegapiłam Twoje święto Ale z całego serca ślę Tobie i mężusiowi takie słowa: Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie. http://kartki.onet.pl/_i/d/yoeloflo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja się jeszcze bardziej spóźniłam i w dodatku nie mam nawet czasu na stworzenie godnych mojej profesji życzeń. Tak więc bez ozdobników, ale sczerze i z calego serca od nas wszystkich gratulacje i najlepsze życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A ja Wam bardzo mocno dziękuję Nieważne kiedy, nie każdy ma czas na ślęczenie przed komputerem Ważne, że wpadacie do mnie i pomagacie przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 oj wpadamy wpadamy, kurcze to już uzależnienie jest... aż mi głupio czasem, że się czuje nieswojo jak nie przyjdzie powiadomienie, że jakiś nowy wpis jest, albo coś się dzieje.. no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A mi się chwilami wydaje, że to czytających już trochę nudzić może takie pisanie nie na temat. No bo jak to się ma do budowy domu Nijak, chociaż byłam pewna, że będzie inaczej A teraz zrobiłam wstęp do rozprawy z przeszłością, chwilami mam ochotę o tym napisać chociażby po to, żeby dać upust złości i rozgoryczeniu, ale sama nie wiem ... Bardzo się cieszę, że wpadacie poczytać. Zabrzmi to trochę może teatralnie i płaczliwie ale naprawdę bardzo mi pomaga świadomość, że ktoś jeszcze oprócz mnie tym się przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ależ pisz, przeca nikt Ci nie zabroni pisać w tematach okołobudowlanych ... kiedyś będzie działka, i kiedyś będzie DOM, ale to, co przed kupnem się działo, to jak dla mnie się wiąże, wszystko ma jakiś swój początek, ... zazębia się, deprymuje nasze wybory takich a nie innych rozwiązań... pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ha... jest o co walczyć )) po trupach braza.. po trupach tych co ci staną kołkiem na drodze ) nie no... żartuje oczywiście z tymi trupami, ale normalnie no wiesz trzeba dostać kopa pozytywnego... zdjęcie widzę że Ci takiego dało no i dobrze... teraz tylko załatwiać czuwać, działać i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Oj, Anoleiz to był taki kop, że o jesssooo. Ale pozytywnych kopów nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Brazuniu właśnie obejrzałam Wdzięcznego Bendziamina. Zobaczyłam ten domek pierwszy raz w całej okazałości i jestem pod wielkim wrażeniem. Ja zaczynam w pażdzierniku (może to nie jest najlepszy termin, ale tak musi być). Ty też nie zdążysz się obejrzeć, a działeczka i kredycik będą Twoje. (w końcu w zeszłą sobotę prawie się upiłam za Twoje powodzenie , więc nie może być inaczej, prawda?). Będę Ci kibicować z całego serca, bo wiem jak bardzo tego pragniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Edmar ja aż usiadłam głębiej na krześle, jak zobaczyłam ten dom. Jest taki, jak sobie wyobrażałam właśnie bez tego wolego oczka. To jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ](w końcu w zeszłą sobotę prawie się upiłam za Twoje powodzenie , więc nie może być inaczej, prawda?). Będę Ci kibicować z całego serca, bo wiem jak bardzo tego pragniesz[/b]. to jest nas dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ja też bez wolego oczka, ale z lukarną w kształcie trapezu (ciekawe jak będzie się prezentował ). Zajrzyj do wątku o wdzięcznym, tam też co nieco się pokazało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ](w końcu w zeszłą sobotę prawie się upiłam za Twoje powodzenie , więc nie może być inaczej, prawda?). Będę Ci kibicować z całego serca, bo wiem jak bardzo tego pragniesz[/b]. to jest nas dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts