Prababka 09.07.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Braza,a kabla nie masz uszkodzonego? elektronika tak czasem ma,że mocne bliskie wyładowania psują procesorki:(Jak popytasz mechanika-zdradzisz przyczynę nieoświeconym?Smaczności z ryneczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 O jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Niestety na prundzie sie nie wyznawam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Kurczę. nie mam pojęcia, co może być przyczyną, że wyłączony też się zepsuł... Współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.07.2014 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Napisała, że wyłączyła... z sieciowego czy telefonicznego, ze "ściany" czy z bazy, bo jak z bazy a zasilacz został w gniazdku w ścianie to uszkodzony jest zasilacz, poza tym co znaczy uszkodzony .... wyświetlacz nie "świeci", czy nie ma sygnału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.07.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Braza, jak blisko pioruny waliły? Mogło powstać przy bardzo mocnym piorunie tak silne pole elektromagnetyczne w powietrzu, że zniszczyło elektronikę. Mój J. mówi, że to duża rzadkość, ale możliwe.Nie musi paść wszystko co masz z elektroniki w domu. Czasem też idzie po piorunochronie. Nasza sąsiadka miała taki przypadek, że zniszczyło zasilacze w TV i uszkodziło alarmy. A ściągnęła pole antena satelitarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 u nas tak walnęło i trza było właśnie zasilacze wymieniać, bo one nie wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Aparat był z prądu wyłączony ale kabel telefoniczny niestety nadal w nim tkwił. Był technik - jego telefon działa bez zarzutu, czyli linia w porządku, u mnie trzaski i najpierw sygnał zajętości a po kilku godzinach sygnał się unormował, ale i tak dodzwonić się nie mogę. Z komórki próbowałam to cisza, jakby w ogóle nr nie istniał. No i te cholerne trzaski!!! Piorunochronu nie mam na domu, wkoło za to skolko ugodno! Psia krew, 3 aparat muszę kupić, no cholery dostanę!!! Zdjęć najładniejszych drzwi we wsi dzisiaj nie będzie, telefon się ładuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Chyba specjalnie nie mówią wszystkiego, żeby potem trzeba było im zapłacić i znowu aparat kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ...3 aparat muszę kupić ..... nie musisz, komórka wystarczy ..... też tak mam, ale u mnie brak możliwości technicznych, sąsiadowi znaleźli możliwość i przyszła ...... burza i dużo sprzętów padło włącznie z telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2014 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Muszę, potrzebuję stacjonarnego, ot co! Buziaki, wpadnę innym razem, aktualnie idę umrzeć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Znaczy masz w planach zmartwychwstanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nooo, całkiem żwawo sobie na fejsie poczynasz jak na umarniętą! Coś nie wyszło z tym umieraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Widać fejsowstanie już było... czeba na forumowstanie poćkać Brazulka może czacha dymi??? Jak mi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Przy tych burzach to i mnie dokucza - cóż robić, star... tfu, późna młodość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Braza, wyłaź !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Wylazłam. A na szajsbuka wlazłam z obowiazku i masz.... od razu mi sie oberwało. Wiecej ni poleze. Pisz jesna reka bo gadam z pomaranczowymi gnidami stad vrak polskich liter. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Drzwi miałaś pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Widziałam... ładnie Jak będziesz wysadzać pomarańczowych to dołóż i ode mnie z 15 gram trotylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts