DPS 12.07.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 2 miesiące czekałaś na nie? No drzwi jak drzwi, dlaczego 2 miesiące...? Co one TAKIEGO mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Jeśli mają coś TAKIEGO to bardzo dobrze ukryte - ja nie widzę!!! Tez jestem zdumiona!!! Pomarańczowe gnidy przeginają, nawet nie wiem, czy tego posta uda mi się zamieścić .... Internet mam na zasadzie Murzyna na pasach .... Szlag!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Ty, a może to anomalie magnetyczne...?U mnie też w ostatnich dniach bardzo często trzeba restartować ruter. Jest ten super moon, może to coś ma...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Może być... wczoraj miałam telefon w ładowarce... dzwoniła kobitka... sygnału nie słyszałam ale telefon wysłał sms-a z gotowców, że jestem na spotkaniu oddzwonię później... SAM wysłał... albo obcy... albo ten superłysy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Też mam problemy z netem... ale telefon chwalić Kogośtam nie świruje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 No własnie Osia, mój telefon też nadal jest normalny!! Na razie mam neta, ciekawe jak długo? Córcia wyjechała, ja na włościach ze zwierzyńcem .... matkoooo, ale luzik!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Braza, u mnie na T-mobile jest mapa. Pokazuje jak rozkłada się zasięg w różnych miejscach. Oboje mamy iPhony. Do zeszłego roku było krucho nawet z telefonem, bo my jesteśmy akurat na granicy zasięgu dwóch wież. Latałam na poddasze pogadać, albo do ogrodu i łapałam miejsca. W koncu wymieniłam telefon na nowszego iPhona, a J., kutwa, nie T-mobile cały rok robiło wymianę przekaźników na mocniejsze nowszej generacji. Teraz ja nie mam problemów, a J. piszczy i wychodzi z domu, żeby pogadać. Net w moim iPhonie trochę się buja, ale jest non stop, u niego nie ma co marzyć. Rozejrzyj się jak to jest z zasięgiem u ciebie. Myślę, że w tym samym problem, jak u nas. Także model telefonu lub tego prztyczka do laptopa ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 pomaranczowi tez robili wymiane i nadal sa do bani, ja przechodze na +, internet juz mam i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Chętnie bym podziękowała pomarańczowym, ale u mnie to oni sa monopolistami niestety. Żaden inny internet nie działa w ogóle!Pestko, ja mam router z wi-fi. Kablem podłączony jest komputer stacjonarny Młoda korzysta z wi-fi na swoim netbooku. Mam smartfona Xperia i nie narzekam jeśli chodzi o zasięg i jakość rozmowy, za to internet .... koszmar!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 U mnie też wi-fi obecne, ale ja mam internet radiowy do stacjonarnych komputerów. maszt stoi w linii prostej 500mb. Dalej już leci siecią jak trzeba.Wi-fi kłóci mi sie w iPhonie z mobilnym, więc na ogół wyłączam opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Problemy z siecią, brrr... Może jednak super moon figluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Szału dostanę z tym goownem... net świruje a Radek padł był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Braza sprawdzilam twoj zasieg, jednak u ciebie jeszcze LTE nie ma tylko HSPA+ /UMTS czyli rzeczywiscie kicha - to co pomaranczowi. ale jak masz fona stacjonarnego to telekomuna nie moze ci dac po kablu neta? a w ogole to jest jeszcze telekomuna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Neta po kablu nie dadzą, bo nie ma DSL, cokolwiek by to znaczyło! Ja mam wrażenie, że firmy, szczególnie te od telefonii i neta, to traktują ten mój rejon, jakby nie w Polsce był. Telekomunę przejęli pomarańczowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Nie... należy do pomarańczowych... i kabla kłaść nie chcą... do mnie maję jakieś 150 m od skrzynki ale nie położą zarazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.07.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Mam Cię dobić . Ja mam 10 metrów do skrzynki . Mieszkam w środku największej konurbacji (tak to się ładnie teraz mówi) w kraju i co ...i nic . Kabla nie podpieli bo ulica jest/była już (rzekomo) na maxa obciążona . A skrzynek nie zmodernizują na większą przepustowość bo ..nie ! I od tego czasu ja tez mam ich głębooooooooooooooooooooooooooooooooooooooko i jeszcze głęęęęęęęęęębbbiiieeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 no to chyba nawieksza konurbacja w kraju ma juz lte??? to po co ci kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Neta po kablu nie dadzą, bo nie ma DSL, cokolwiek by to znaczyło! Ja mam wrażenie, że firmy, szczególnie te od telefonii i neta, to traktują ten mój rejon, jakby nie w Polsce był. Telekomunę przejęli pomarańczowi! aaa to dlatego pomaranczowi sa do d.....py u nas w wiosce za droga juz neta tez nie maja jedynie radiowka, my mamy fuksa. tam gdzie chcemy sie budowac to jest podobnie do ciebie jesli chodzi o zasieg, wtedy chyba tez radiowke trzeba bedzia, no chyba ze polsaty/plusy zasieg zwieksza do tego czasu:rolleyes: do pomaranczowych mam awersje, jeszcze 2 miechy i wreszcie skonczy mi sie z nimi umowa i bye, bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.07.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 no to chyba nawieksza konurbacja w kraju ma juz lte??? to po co ci kabel? Dlatego teraz mam LTE ale parę lat temu jeszcze nie było u mnie . Za to słupy z telekompromitacji stoją przy mojej działce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2014 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 O LTE to ja tylko pomarzyć mogę, cholera!!!! Normalnie agresja się we mnie rodzi okrutna, gdy o necie mówię. W Perle miałam kablowy ... mamuniu, ależ to było szybkie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts