Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli mają coś TAKIEGO to bardzo dobrze ukryte - ja nie widzę!!! Tez jestem zdumiona!!!

Pomarańczowe gnidy przeginają, nawet nie wiem, czy tego posta uda mi się zamieścić .... Internet mam na zasadzie Murzyna na pasach .... Szlag!!!!!

Braza, u mnie na T-mobile jest mapa. Pokazuje jak rozkłada się zasięg w różnych miejscach. Oboje mamy iPhony.

Do zeszłego roku było krucho nawet z telefonem, bo my jesteśmy akurat na granicy zasięgu dwóch wież. Latałam na poddasze pogadać, albo do ogrodu i łapałam miejsca. W koncu wymieniłam telefon na nowszego iPhona, a J., kutwa, nie ;) T-mobile cały rok robiło wymianę przekaźników na mocniejsze nowszej generacji. Teraz ja nie mam problemów, a J. piszczy i wychodzi z domu, żeby pogadać.

Net w moim iPhonie trochę się buja, ale jest non stop, u niego nie ma co marzyć.

Rozejrzyj się jak to jest z zasięgiem u ciebie. Myślę, że w tym samym problem, jak u nas. Także model telefonu lub tego prztyczka do laptopa ma znaczenie.

Chętnie bym podziękowała pomarańczowym, ale u mnie to oni sa monopolistami niestety. Żaden inny internet nie działa w ogóle!

Pestko, ja mam router z wi-fi. Kablem podłączony jest komputer stacjonarny Młoda korzysta z wi-fi na swoim netbooku. Mam smartfona Xperia i nie narzekam jeśli chodzi o zasięg i jakość rozmowy, za to internet .... koszmar!!!!!

U mnie też wi-fi obecne, ale ja mam internet radiowy do stacjonarnych komputerów. maszt stoi w linii prostej 500mb. Dalej już leci siecią jak trzeba.

Wi-fi kłóci mi sie w iPhonie z mobilnym, więc na ogół wyłączam opcję.

Braza sprawdzilam twoj zasieg, jednak u ciebie jeszcze LTE nie ma tylko HSPA+ /UMTS czyli rzeczywiscie kicha - to co pomaranczowi. ale jak masz fona stacjonarnego to telekomuna nie moze ci dac po kablu neta?

a w ogole to jest jeszcze telekomuna?

Neta po kablu nie dadzą, bo nie ma DSL, cokolwiek by to znaczyło! Ja mam wrażenie, że firmy, szczególnie te od telefonii i neta, to traktują ten mój rejon, jakby nie w Polsce był. Telekomunę przejęli pomarańczowi!

Mam Cię dobić . Ja mam 10 metrów do skrzynki . Mieszkam w środku największej konurbacji (tak to się ładnie teraz mówi) w kraju i co ...i nic . Kabla nie podpieli bo ulica jest/była już (rzekomo) na maxa obciążona . A skrzynek nie zmodernizują na większą przepustowość bo ..nie ! I od tego czasu ja tez mam ich głębooooooooooooooooooooooooooooooooooooooko i jeszcze głęęęęęęęęęębbbiiieeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!

Neta po kablu nie dadzą, bo nie ma DSL, cokolwiek by to znaczyło! Ja mam wrażenie, że firmy, szczególnie te od telefonii i neta, to traktują ten mój rejon, jakby nie w Polsce był. Telekomunę przejęli pomarańczowi!

aaa to dlatego pomaranczowi sa do d.....py ;)

u nas w wiosce za droga juz neta tez nie maja jedynie radiowka, my mamy fuksa. tam gdzie chcemy sie budowac to jest podobnie do ciebie jesli chodzi o zasieg, wtedy chyba tez radiowke trzeba bedzia, no chyba ze polsaty/plusy zasieg zwieksza do tego czasu:rolleyes:

do pomaranczowych mam awersje, jeszcze 2 miechy i wreszcie skonczy mi sie z nimi umowa i bye, bye