Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w sporym mieście mieszkam, dwa domy jest i net i fon z kabla.. a mnie za chiny nie dadzą.. i w mieście mieszkam...

LTE u mnie nie śmiga.. z pomarańczowymi się rozstałam i mam teraz neta z Plusa... i taki sobie... szału nie ma...

e tam takie miasto ;) peryferie:lol2: gazu tez ci nie chca dac:rolleyes:

Co chwila upewniam się w przekonaniu, że Polska to cholernie dziwny kraj jest!

Achmed chyba wrócił ale wygląda na to, że przytył, bo mi rurę zewnętrzną rozwalił:sick: Teraz w dwójnasób o deszcz się modlę, bo żeby ogród podlać muszę odkręcać zawór, a tenże usytuowany jest w mało dostępnym miejscu!

Ano będziemy rozkopywać i wymieniać:sick:

Znowu mi odbiło i przytargałam kamienie potrzebne do podwyższenia rogu rabaty. Sam piach tam się panoszy a miejsce pasuje na żurawki i funkie, bo sporo cienia. Przeżyłam, ale jutro nie robię nic!!!!

Dzisiaj obcyndalałam się koncertowo do popołudnia, po czym ... przemalowałam paski w kuchni z seledynowych na srebrzystoszare ... taki kaprys miałam ;)Prababko, ja gdy nic nie robię to się narobię jak cholera :wiggle:

Skwar u mnie, chyba jutro będe musiała jednak podlać a to straszliwie skomplikowana rzecz jest tym bardziej teraz, gdy Ahmed w rurę wlazł!!!!

Już nie! Wraz z paskami poleciałam ścianę ... i wymiękłam. Chyba wyszłam z wprawy albo po prostu już swoje wymalowałam ...

Takie lampy na zewnątrz mam zamiar nabyc drogą kupna, jak Wam się widzą?

kinkiety:

http://img.lampy.pl/images/product/product_medium/3/1/a/a/307957.jpg

Tarasowe

http://img.lampy.pl/images/product/product_large/3/9/c/7/316139.jpg