Moose 25.07.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Już mnie namówiłaś... Będzie na jasno, ale odświeżyć mam chęć Zanabyłam utensylia wszelkie ( farbkę typu coś tam edżiptu ) i będę rządzić jak ADHD zadziała Lampki są świetne i nie przesadzajcie z tą kłótnią z drzwiami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.07.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Jesteś pewna, że to Twój dom .... coraz bardziej elegancko się robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 noooooooooo powaliło mnie to zdjęcie w przejściu z wielką dziurą na drzwi:lol: pięknie jest Brazulka a te drzwi to rzeczywiście może na początek przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Wusia, nie będę niczego malować, bo jak znam życie po takim zabiegu to będę długo i namiętnie na nowe czekała!!! Przemęczę się, w udawaniu, że czegoś nie widzę mam wprawę! Gosiek, juz jestem pewna:D Osiczko, bardzo lubię mieć rację ... Moje ADHD się odzywa w sypialni ... muszę unikać tego pomieszczenia! Padało u mnie!!! No wzruszona jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 nooooooooooo mnie też zupełnie nie rzucają się w oczy wiszące nadal gdzieniegdzie żarówki na drucie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Oj tam, oj tam, szczegółów się czepiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 To ja się tylko przywitam..Zajrzę jak będę mogła.. dziś nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Siemanko. Chyba jeszcze z powodu nie do końca obudzonej inteligencji podlałam zacienioną część ogrodu. Teraz się zastanawiam, jak ja to zrobiłam i kiedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tam przynajmniej Twoje podlewanie dłużej będzie miało skutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2014 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie no normalnie to znowu jakieś jaja są!!!!! Od rana sie chmurzyło, godzinę temu zaczęło coś pomrukiwać i ... spadło 12.876 kropli!!!!!! Chyba żażalenie do władz "odgórnych": napiszę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.07.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 W lesie ok 28 stopni, wiaterek chłodzący... bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.07.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nad morzem dziś przyducha była, wiatru brak..., morze spokojniutki.. flałta jak ta lala.. duszno ... współczuję tym co głębiej na lądzie... Za to morze zimne jak diabli... tylko 15*C... nóg nawet po kostki strach zamoczyć.... krio jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 U nas burza miała być, z daleka coś mruknęła i... poszła. Ani jednej kropli!Tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.07.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Taaa też słyszałem , że morze ma 14 do 15 stopni . No i jedz tu człowieku nad Bałtyk . Woda odrobinę cieplejsza od tej z wodociągów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2014 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Fakt, Bałtyk zimny jest, zawsze miałam opory przed zamoczeniem chocby jednego palca! Przed chwila polało, coś koło godziny grzmiało, błyskało i padało. Teraz słoneczko wychodzi. Ale do burzy duchota była niemożebna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.07.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 U mnie juz "puzzle" prawie wyschły . Dobrze , że przynajmniej zachmurzenie się utrzymuje . Tylko 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2014 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A ja nie mam termometru zewnętrznego ... i chyba mi z tym dobrze:rolleyes: Wyszłam na chwilę i stwierdzam z zadowoleniem, że tego deszczu spadło więcej, niż się spodziewałam - nadal jest mokro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.07.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A nad nami ciemne niebo, grzmi gdzieś z dala, ale spełniły się słowa Wojciecha Manna, który kiedyś zapowiadając pogodę powiedział, że gdzieś-tam, gdzieś-tam będzie padał deszcz ze śniegiem a gdzieś-tam, gdzieś-tam śnieg i może nawet z deszczem... o ile deszcz nie zapomni z nim spaść. I u nas właśnie zapomniał, chociaż miał być solo! A tak sucho jest, potrzebujemy deszczu, halo! No i się wydało jak ja dawno u Ciebie nie byłam! Jak pisałaś, że moja szafa to nie Twoje klimaty (co absolutnie rozumiem), to się zdziwiłam, bo przed oczyma miałam stare Uroczysko, dawny kominek i kuchnię i ..... wszystko! A tu teraz tak jasno, tak nowocześnie, tak schludnie, łaaaał! Co za niesamowite zmiany! Udało Ci się z jasnym, nowoczesnym wnętrzem salonu, jednocześnie stworzyć go przytulnym. Pięknie! Futra rządzą w domu, widzę. Uwielbiam takie domy. Chociaż kocica z tymi czereśniami przesadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Duchota jak szlag... niech będzie sobie gorąco, ale duszno...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Dobrze, że odrobinami pada, ale mogłoby porządnie polać tak ze 3 dni.Serio.U nas drzewa zrzucają liście na potęgę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts