braza 30.07.2014 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jagna ... no qrna dumna jestem z siebie jeszcze bardziej po Twoich słowach!!!! Powaga!!!!! Młodzież opanowała moje wirtualne centrum, mają przewage liczebną stąd tak rzadko się pojawiam. Ale w końcu się dopcham ... wszystkie futra na Nich naślę!!!! Gorąc, duchota ... Czekam na rozpęczecie ery t(a)rasowej (czyt.: na drewno) i zobaczymy. Czekam na szafy i zobaczymy!!! Nie lubię czekać!!!! Trzymajcie się ciepło, nie dam rady podejść do Was w tej chwili więc buziaki dla wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Gorąco... ale nie duszno Skończyłam malowanie. Zamiaruję zrobić kilka kursów z przyczepą z drewnem a potem l3enistwo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Osia, a tę przyczepę to Ty czym,,,? Radkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Radek jeszcze ded... Ewarystem chyba:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A jeszcze napisać miałam ,że takie lenistwo po malowaniu i drewnowaniu to NIE LENISTWO!!!!! to odpoczynek:yes: i to zasłużony nawet... w przeciwieństwie do mojego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.07.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Osia, a tę przyczepę to Ty czym,,,? Radkiem? Radek jeszcze ded... Ewarystem chyba:rolleyes: Przyczepę cioram Cześkiem... Radek jeszcze nie doszedł do siebie a Ewarysta szkoda A jeszcze napisać miałam ,że takie lenistwo po malowaniu i drewnowaniu to NIE LENISTWO!!!!! to odpoczynek:yes: i to zasłużony nawet... w przeciwieństwie do mojego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Kocham Was cały czas!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie wiem co to Radek, Czesiek czy Ewaryst... Za to tu gdzie jestem świeci baaardzo... spiekamy się powolutku.. co by jeszcze tłuszczyk ubywał... Dobrze, że morze szumi i jest booosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Też Cię kochamy, Brazunia, choc związki na odległośc są z natury trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja muszę kochać na odległość...Was wszystkie...dzielna muszę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie wiem co to Radek, Czesiek czy Ewaryst... Za to tu gdzie jestem świeci baaardzo... spiekamy się powolutku.. co by jeszcze tłuszczyk ubywał... Dobrze, że morze szumi i jest booosko Radek i Czesiek to auta a Ewaryst to chop Też Cię kochamy, Brazunia, choc związki na odległośc są z natury trudne. Ale nie niemożliwe Ja muszę kochać na odległość...Was wszystkie...dzielna muszę być. Każda musi i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Taras się robi!!!!! Wycieczka po drewno była jak dla mnie hardcorowa, ale się udało!!! Jak już moja Młodzież (która mnie wnerwia absolutnie i totalnie i bez reszty) sobie wybędzie, to spokojnie siądę i coś napiszę a przede wszystkim wlezę do Was!!! Związki na odległość są trudne ale nie niemożliwe!!!!! Wszyscy to wiemy, no nie!!!!!! Trzymajcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 czekam cierpliwie na relację..... nie Ciebie jedną Młodzież wnerwia absolutnie... nie tylko Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 No to czekam na efekt tarasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 :bye: ..jestem ZA związkami na odległość (byle odległość nie przekraczała długości... czy jakoś tak ) A'propos - jak tam Młoda....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2014 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja jestem niezmiernie ciekawa tarasu, więc też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Taras powoli się robi i jak na złość deszcz leje jak z cebra. Z jednej ok ... nie muszę podlewać ale .... No właśnie, dlaczego teraz, nie mógł wcześniej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 wcześniej drewna nie miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.08.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak leje to i podleje, a taras się skończy.. i będą dwie korzyści... Ty podlewać nie będziesz musiała, a na tarasie będziesz mogła siedzieć i pić kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Deszczu spadło niewiele ale burza była pierwszej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts