Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wklejam z prośbą o kliknięcie - Moni się to zdecydowanie należy

Jeśli ktoś tu zagląda i ma konto na Facebooku, to proszę nieśmiało o głosiki na mój ogród w konkursie zgłosiłam się 8 tygodni za późno,wię szanse żadne na nagrodę, ale może chociaż na jakiś florowit :lol2:

www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/marzenie-o-angielskim-ogrodzie?contestGuid=53809

I od razu widać, żeś do kompa się dorwała, albo goście odjechali, bo po wszystkich wątkach chyba już przeleciałaś.. ale dlaczego w środku nocy?

Okey, taras uwieczniony i pokazany światu .... tylko niech mi ktoś wyjaśni, co ja tu qrna robię o tej porze??????

Ja o tej porze to chyba spałam... więc dopiero teraz oglądam...

Nooo muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba:) Taras.. i Demolka kontrolowany :)

Mogłabym tam zasiąść i siedzieć z kawką :)

Odpowiem w imieniu Gospodyni, bo wiem, a poza tym mnie też goście się odmeldowali, za to dziecka się zameldowały wszystkie - znak, że rok szkolny się zaczyna.

Otóż celem istnienia tego "postumentu" jest po pierwsze równowaga w naturze (estetyczna), po drugie miejsce pod dachem na zapas drewna do kominka, coby po ćmoku zimą nie biegać w razie "W". Albo odwrotnie.

No, Agdus rzecz ujęła krótko i na temat :yes: Dodam tylko, że okno tam jest ... wyżej trochę, to fakt, ale na upartego, jakby ktos chciał wyjść ... do tego właśnie może służyć postument (dobrze, że nikt go jeszcze katafalkiem nie nazwał:D)

Gosiek, cały pic polega na tym, że nie jestem pewna .... Ale obecny dom o wiele bardziej mi pasuje!!!:D

Depsia, da się, da się! Krzesło znalazłam, wyobraź sobie stało cały czas w ruinie zwanej szumnie drewutnią!!! Jak ja to zrobiłam, że go wtedy nie znalazłam, to nie wiem. Sama więc widzisz, mus przyjechać:yes:

Cheffie, grill jest a jakże, ale dalej, nie będzie mi byle dym po chałupie się snuł!!!

W planach było porobienie zdjęć natury, widok za oknem jednak lekko zniechęca do wychodzenia, pada. Ale to dobrze, grzyby będą!!!

Po nocy łaziłam nie wiedzieć czemu. Gdyby wiedziała dlaczego, pewnie bym coś na to poradziła!

Osiczko, tez bym chętnie powiedziała, co sądzę o spapraniu pięknego kamienia badziewiarskimi płytkami, przypuszczam jednak, że nie będę miała okazji, poprzednia mieszkanka na mój widok ucieka z krzykiem :yes: