Moose 21.08.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Idę się zahibernować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Czuję się zahibernowana, wieczorem było ino 10 C teraz jest tylko 5C piec odpalił i grzeje jak gupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie ma takiej opcji cobym piecucha przed październikiem odpaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 wklejam z prośbą o kliknięcie - Moni się to zdecydowanie należy Jeśli ktoś tu zagląda i ma konto na Facebooku, to proszę nieśmiało o głosiki na mój ogród w konkursie zgłosiłam się 8 tygodni za późno,wię szanse żadne na nagrodę, ale może chociaż na jakiś florowit www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/marzenie-o-angielskim-ogrodzie?contestGuid=53809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Będą fotki, oczywiście że będą, w tej chwili aktualnie Yetusie są więc sami wiecie .... No mało casu kruca bomba, mało casu!!!!! Na ogród Moni kliknę na pewno, lezę na szajsbuka!!!!!! Buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.08.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Fajnie gości mieć i to takich konkurs już się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2014 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No tak, nikt nawet kurzu nie zdmuchnął .... A ja odsłonę dzienną tarasu wrzuciłam, niewdzięcznicy !!!!! Chyba w końcu pójdę spać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.08.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No tak, nikt nawet kurzu nie zdmuchnął .... A ja odsłonę dzienną tarasu wrzuciłam, niewdzięcznicy !!!!! Chyba w końcu pójdę spać .... nie becz już byłem i obaczyłem ładnie ale czegoś brakuje jakby ... grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 I od razu widać, żeś do kompa się dorwała, albo goście odjechali, bo po wszystkich wątkach chyba już przeleciałaś.. ale dlaczego w środku nocy?Okey, taras uwieczniony i pokazany światu .... tylko niech mi ktoś wyjaśni, co ja tu qrna robię o tej porze?????? Ja o tej porze to chyba spałam... więc dopiero teraz oglądam... Nooo muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba:) Taras.. i Demolka kontrolowany Mogłabym tam zasiąść i siedzieć z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 No pięknie u Ciebie, kochana! Aż miło popatrzeć i pomysleć, że może kiedyś... uda się jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.08.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 To jest taras... i jesteś pewna, ze to ten sam dom ? http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/Czarne%20Wielkie/20090307_78RozdzielczoPulpitu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 No super!!! Wielce mnie się podobuje A kamienne schody spaprali jacyś myśliciele, ze aż żal... szkoda gadać trza by lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.08.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 No, ale ładnyAle po co ten postument po prawej stronie wejścia? Owszem, komponuje się dość (choć schodów nie ma) ale przecież tam ani drzwi ani okna...Ma to jakiś cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Odpowiem w imieniu Gospodyni, bo wiem, a poza tym mnie też goście się odmeldowali, za to dziecka się zameldowały wszystkie - znak, że rok szkolny się zaczyna.Otóż celem istnienia tego "postumentu" jest po pierwsze równowaga w naturze (estetyczna), po drugie miejsce pod dachem na zapas drewna do kominka, coby po ćmoku zimą nie biegać w razie "W". Albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 No, Agdus rzecz ujęła krótko i na temat Dodam tylko, że okno tam jest ... wyżej trochę, to fakt, ale na upartego, jakby ktos chciał wyjść ... do tego właśnie może służyć postument (dobrze, że nikt go jeszcze katafalkiem nie nazwał) Gosiek, cały pic polega na tym, że nie jestem pewna .... Ale obecny dom o wiele bardziej mi pasuje!!! Depsia, da się, da się! Krzesło znalazłam, wyobraź sobie stało cały czas w ruinie zwanej szumnie drewutnią!!! Jak ja to zrobiłam, że go wtedy nie znalazłam, to nie wiem. Sama więc widzisz, mus przyjechać Cheffie, grill jest a jakże, ale dalej, nie będzie mi byle dym po chałupie się snuł!!! W planach było porobienie zdjęć natury, widok za oknem jednak lekko zniechęca do wychodzenia, pada. Ale to dobrze, grzyby będą!!! Po nocy łaziłam nie wiedzieć czemu. Gdyby wiedziała dlaczego, pewnie bym coś na to poradziła! Osiczko, tez bym chętnie powiedziała, co sądzę o spapraniu pięknego kamienia badziewiarskimi płytkami, przypuszczam jednak, że nie będę miała okazji, poprzednia mieszkanka na mój widok ucieka z krzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Oooo, ja bym chciała zobaczyć jak ona ucieka z krzykiem, bardzo bym chciała! Załatwisz mi to? Ty poważnie z tym krzesłem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Nie wiem, czy załatwię Ci widok uciekającej lalki Barbie dla ubogich, ale o krześle mówię niezwykle poważnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak tak bez uciekającej Barbie to ja nie wiem, no nie wieeeeemmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Tą barbie dla ubogich mnie zaintrygowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts