Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieee, uczerniona, ze sporą nadwagą, co nie byłoby wcale takie złe, bo mi rybka, ile kto waży, ale jeśli do tej nadwagi, uczernionych sztucznie pokręconych włosów dodamy czarną, koronkową sukienkę mocno przed kolano i dośc dopasowaną, co jak wszystkie wiemy nie służy niektórym partiom ciała, wysokie botki z lekko wyginającymi się obcasami i makijaż mający udawać, że go nie ma ale niezbyt mu to udawanie wychodzi, to same wiecie .... Poza tym to babsko kazało uśpić psy, gdyby nikt ich nie chciał i tym prze...a sobie u mnie na całej linii. Z lubością i ogromna satysfakcją mówię o niej gruba dupa :D i tylko w przypływie dobrego humoru nazywam ją właśnie ową Barbie dla ubogich!!

No POWINNAŚ być z siebie dumna, bo jest pięknie, nowocześnie, choć ja, jak wiadomo, jak Arctisia, retro...

Ale bardzo doceniam, bo jest duuużo przestrzeni, światła, powietrza. Super!

No, a już Yetusiowe wyczyny - chapeau bas!

Dumna być :)

Wiem, że nie Wasze klimaty, Depsiu i Arctico, wiem tym bardziej się, cieszę, że się podoba. To tak ja ... retro nie bardzo, ale potrafię docenić piękno!!!

Współwyjadacz będzie mamy nadzieję w przyszłym roku, czekamy na to samo "sparowanie" jak Tyriona. Okazuje się, że to dobre połączenie! A stołówka już jest ubabrana, co było do przewidzenia. Ściana dostanie szybę, chociaż istnieje szansa, że przetrwa, bo miski z jedzeniem są wysuwane i lekko poniżej blatu.

Czas pokaże!!

Szafa to cud-miód, nareszcie mam jako taki porządek!!!!! (ciekawe, jak długo .....????)

Biel ścian nie spędza mi snu z powiek (wiem - będziesz po każdym posiłku szorowała ścianę), zastanawia mnie, jak namówisz psy, żeby każdy ze swojej miski korzystał. To się da? Tak z ciekawości pytam, bo meble podobają mi się bardzo. W przyszłym roku na pewno wpadniemy zobaczyć je w naturze, a przy okazji Was odwiedzimy.