braza 31.08.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Depsia, nie marudź, juz samo krzesło powinno być zachętą Osiczka, chyba przy okazji opiszę Ci przez telefon, cholera wie kto to czyta a wolałabym nie tłumaczyc temu babsztylowi za dużo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 barbi dla ubogich Tleniona blondi z przepalonymi kłakami i przerwą na papieroska w paszczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2014 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Nieee, uczerniona, ze sporą nadwagą, co nie byłoby wcale takie złe, bo mi rybka, ile kto waży, ale jeśli do tej nadwagi, uczernionych sztucznie pokręconych włosów dodamy czarną, koronkową sukienkę mocno przed kolano i dośc dopasowaną, co jak wszystkie wiemy nie służy niektórym partiom ciała, wysokie botki z lekko wyginającymi się obcasami i makijaż mający udawać, że go nie ma ale niezbyt mu to udawanie wychodzi, to same wiecie .... Poza tym to babsko kazało uśpić psy, gdyby nikt ich nie chciał i tym prze...a sobie u mnie na całej linii. Z lubością i ogromna satysfakcją mówię o niej gruba dupa i tylko w przypływie dobrego humoru nazywam ją właśnie ową Barbie dla ubogich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Hhehehe... padłam... a jużem się na telefon do Cię w przyszłym tygodniu nastawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Spoko, zatelefonić moge i bez powodu jakiegoś szczególnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 No to my som umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ale tłum .... matko ... ledwo się przecisnęłam .... Szafa w wiatrołapie się montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 no dobra... zrobię sztuczny... trzymaj się za sakwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No - mało bywasz, to i mało gości masz, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jakie mało, prawie codziennie jestem!!! Arcti ... sakwa dobrze schowana, spoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No to cisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A wykonawca szafy wie, że sakwę schowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Po co wykonawcy taka wiedza ??? Grzecznie donoszę, że udokumentowałam w dzienniku dzisiejsze ... o psia krętka, wczorajsze . ... wydarzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2014 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 No no... nocny Marku... się dzieje... domek już całkowicie udomowiony, ślicznie panie, ślicznie... chociaż nie moje klimaty:) Ciekawam dwóch rzeczy...kiedy druga miska dostanie wyjadacza i... jak długo ta ściana za miskami pozostanie biała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 No POWINNAŚ być z siebie dumna, bo jest pięknie, nowocześnie, choć ja, jak wiadomo, jak Arctisia, retro...Ale bardzo doceniam, bo jest duuużo przestrzeni, światła, powietrza. Super! No, a już Yetusiowe wyczyny - chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Doskonale wpasowałaś szafę psia stołówka gustowna... tyle, że moje upaprałyby taką w kilka dni utylizacja próchnicy :rotfl: też nie pogardziłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ciekawam dwóch rzeczy... kiedy druga miska dostanie wyjadacza i... jak długo ta ściana za miskami pozostanie biała:rolleyes: Się podpinam pod ciekawość Arctiki... BTW Gruch w trymiga zapaprałby to wszystko na glutowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 A poza tym jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dumna być Wiem, że nie Wasze klimaty, Depsiu i Arctico, wiem tym bardziej się, cieszę, że się podoba. To tak ja ... retro nie bardzo, ale potrafię docenić piękno!!! Współwyjadacz będzie mamy nadzieję w przyszłym roku, czekamy na to samo "sparowanie" jak Tyriona. Okazuje się, że to dobre połączenie! A stołówka już jest ubabrana, co było do przewidzenia. Ściana dostanie szybę, chociaż istnieje szansa, że przetrwa, bo miski z jedzeniem są wysuwane i lekko poniżej blatu. Czas pokaże!! Szafa to cud-miód, nareszcie mam jako taki porządek!!!!! (ciekawe, jak długo .....????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Biel ścian nie spędza mi snu z powiek (wiem - będziesz po każdym posiłku szorowała ścianę), zastanawia mnie, jak namówisz psy, żeby każdy ze swojej miski korzystał. To się da? Tak z ciekawości pytam, bo meble podobają mi się bardzo. W przyszłym roku na pewno wpadniemy zobaczyć je w naturze, a przy okazji Was odwiedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts