Arctica 05.09.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Eeee... jak zjedzą z michy kolegi to się przecież nie otrują Małe i tak na początku będzie musiało na podłodze dostawać Moje mają dwie michy ale nie przypisane do zwierzów i korzystają jak popadnie. NIGDY nie było walki o tą drugą michę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 No też mi się wydaje. że problemu z podziałem mich nie będzie! Ściany wycierać nie będę, jak dotąd Lanister był uprzejmy kulturalnie korzystać z michy, jedyne co fajda, to blat - wodą. Podłogę po jego piciu i tak wycierać muszę, żeby nie pojechać w pięknym stylu, więc i blat od czasu do czasu przecieram. Ściana jeszcze czysta, a w przyszłości, jak kasa się rozmnoży położę szyby w newralgicznych miejsca. Już jakiś czas temu wpadłam na ten pomysł widząc, co koty i Tyrionek potrafią zrobić z tymi ścianami, które mają pecha być w ich zasięgu. Nabyłam wczoraj dwa pierisy i kilka nowych tulipanków. Pierisy czekają w doniczkach, bo tak cudowna pogoda nastraja mnie do ... siedzenia z kawą na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Tylko pierisy w jakie zaciszne miejsce wsadź bo lubią przemarzać... jak już Cię kiedyś najdzie na robotę ofkors:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 O fak, przypomniałaś mi, że pora sadzić cebulowe...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Spoko Depsia, do połowy września mamy czas, a i później nic się nie stanie. W ub.r. sadziłam w październiku i kwitły! Arcti, nie bardzo mam zaciszne miejsca, mogę je przykryć na zimę np. gałązkami świerka? Jutro wybieramy się do Brazuni, ale później kto wie .... może je posadzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Proszę Brazunię pozdrowić serdecznie i wygłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Brazunia pozdrowiona, nawet przychylnym spojrzeniem mnie obdarowała a to dużo! Jutro wybieramy się w teren, mam nadzieję, że wrócę w siodle, nie poza;) Osia, zadzwonię za kilka dni, okey??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Czekam niecierpliwie na relację z terenu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Osia, zadzwonię za kilka dni, okey??? Oki oki. Emabluj Szanownego dopóki jest na miejscu Też się nie odzywałam, bo sobie uświadomiłam, że zjechał był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Brazunia pozdrowiona, nawet przychylnym spojrzeniem mnie obdarowała a to dużo! Jutro wybieramy się w teren, mam nadzieję, że wrócę w siodle, nie poza;) Osia, zadzwonię za kilka dni, okey??? albo w siodle albo... na tarczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 A! Zapomniałam!Możesz przykryć ale generalnie lubi kwaśno i ciepło:) nie masz gdzieś miejsca od południa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Znalazłoby się i owszem, chociaż to pod modrzewiem, od południowego wschodu. Kwaśno to u mnie jest wszędzie, a pod modrzewiem to i chyba ciepło będzie miało, bo modrzew chroni. Wy się qurde nie śmiejcie, ja naprawdę mam pietra przed tym terenem. Ze trzy lata na poważnie w siodle nie siedziałam, a co mówić o lesie??? Jedyna pociecha, że biorę babcię Aftarę, która ponoć bardzo układna jest .... oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ja tam wierzę w Ciebie, dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ja się wcale nie śmieję - doskonale Cię rozumiem. Wiosną parę razy w siodle siedziałam po znacznie dłuższej przerwie i pamiętam, jaki to był stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Jak na babci będziesz jechać to jest szansa, że spłoszona zającem czmychającym spod kopyt nie wyskoczy z siodła... goopio byś wyglądała w siodle bez konia:rolleyes: ja się nie śmiałam:rotfl: sama znajdę drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Aaaaaa... idę w wiadomym celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Paskudy .... Jedyna Agduś mnie rozumie Nasza 22-letnia Brazunia ... 7 lat jest z nami, a ciągle wygląda tak samo dobrze! W ogóle to jest straszliwie oburzona, gdy musi iść pod siodłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 A Ty byś chciała...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Obraziłam się!To ja Cię wspierającym słowem, a Ty, że ja też paskuda...? Proszę mnie przepuścić do drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.09.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) trzeba było na oklep... i bez ogłowia ale tak serio bardzo zazdraszczam Edytowane 7 Września 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts