Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No też mi się wydaje. że problemu z podziałem mich nie będzie!

Ściany wycierać nie będę, jak dotąd Lanister był uprzejmy kulturalnie korzystać z michy, jedyne co fajda, to blat - wodą. Podłogę po jego piciu i tak wycierać muszę, żeby nie pojechać w pięknym stylu, więc i blat od czasu do czasu przecieram. Ściana jeszcze czysta, a w przyszłości, jak kasa się rozmnoży położę szyby w newralgicznych miejsca. Już jakiś czas temu wpadłam na ten pomysł widząc, co koty i Tyrionek potrafią zrobić z tymi ścianami, które mają pecha być w ich zasięgu.

Nabyłam wczoraj dwa pierisy i kilka nowych tulipanków. Pierisy czekają w doniczkach, bo tak cudowna pogoda nastraja mnie do ... siedzenia z kawą na tarasie :)

Spoko Depsia, do połowy września mamy czas, a i później nic się nie stanie. W ub.r. sadziłam w październiku i kwitły!

Arcti, nie bardzo mam zaciszne miejsca, mogę je przykryć na zimę np. gałązkami świerka?

Jutro wybieramy się do Brazuni, ale później kto wie .... może je posadzę ....

Znalazłoby się i owszem, chociaż to pod modrzewiem, od południowego wschodu. Kwaśno to u mnie jest wszędzie, a pod modrzewiem to i chyba ciepło będzie miało, bo modrzew chroni.

Wy się qurde nie śmiejcie, ja naprawdę mam pietra przed tym terenem. Ze trzy lata na poważnie w siodle nie siedziałam, a co mówić o lesie??? Jedyna pociecha, że biorę babcię Aftarę, która ponoć bardzo układna jest .... oby :)