braza 07.09.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Okey, Depsia, sorry. I .. hmyyy ... drzwi są w drugim kierunku .... Wróciłam cała, zdrowa i w siodle. Było super!!!! Idę zgrywać zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.09.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Odemła tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No dooobraaaa... To gdzie te pikczery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Też czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.09.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ja też zerkam... zza uchylonych drzwi... zapomniałaś już czy dalej mam siedzieć cicho:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Wrzucę, a jakże, ale Szanowny trochę plame dał ... robił sportowe, seriami ... no do dupy. A tak w ogóle to doopsko mnie boli jak cholera, niezwyczajne te moje cztery litery, oj niezwyczajne .... Wyjazd ... w siodle ... W trakcie .... nadal w siodle, ten celownik w postaci uszu to mojej klaczki, jak widać nadal jestem nad Wielki powrót ... wciąż w siodle ... Brazunia pokazała absolutną klasę na widok kałuży była śmiertelnie oburzona Zastanawiałam się, czy w ogóle uda mi się zejść wszystko miałam (i mam nadal) obolałe. Ale warto było!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Oooo, jakie fajne fotki! Piękny wypad, a że boli... Wcale się nie dziwię, mnie by bolało na pewno ze dwa razy bardziej! Zakładając, że stałby się cud i nie zleciałabym z konia, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.09.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Super!!!A Brazula super się trzyma jak na swój wiek, nawet deczka siwizny:eek: Dobrze, że Szanowny w dom to rozmasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No to teraz już pewnie codziennie będziesz jeździła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Codziennie to nie, ale może uda się częściej ... Brazunia wygląda świetnie co oczywiście cieszy nas wszystkich niesamowicie! Pewnie to skutki wolnego wybiegu, całe doby na padoku spędzają więc co się dziwić!! Chyba pójdę się podstawić pod masowanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No piknie Zad kiedyś bolić przestanie a wspomnienia... bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Otóż to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Fajna wycieczka na końskim grzbiecie Jak zaczniesz jeździć regularnie nie będziesz masaży potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Póki Szanowny jest to jeździj na konisi i poddawaj się masażom ile się da... A potem to już czysta przyjemność anglezowania dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ja to bym jeździła choćby tylko po to, żeby potem na masaż się załapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.09.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 pupa to mnie od dawna po koniach nie bolała, ale przywodziciele nóg to tak To dobra ćwiczenie... No i to zabawne uczucie jak się zsiada i ma się nadal wrażenie, że trzeba "iść szeroko" bo nogi zejść sięnie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ja to bym jeździła choćby tylko po to, żeby potem na masaż się załapać... ;) Nogi to mi się nie rozszerzały ale miękkie miałam:) Szanowny chyba ze 30 rydzów dzisiaj znalazł .... On to ma szczęście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Weźcie przestańcie z tymi grzybami... bo pójdę do lasu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No ba! Jesienią las to jedynie słuszny kierunek. moja droga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts