Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

No i to zabawne uczucie jak się zsiada i ma się nadal wrażenie, że trzeba "iść szeroko" bo nogi zejść sięnie chcą :D

To podobnie jak po łódce;)

Zawsze po zejściu na ląd chodzę na szerokich nogach bo mnie troszku buja:lol2:

A że mnie dawno nie było to powiem że bardzo mi się zmiany w Brazoczysku podobają.

Nawet mnie w ostatni weekend kusiło żeby na kawkę wpaść ale lenistwo zwyciężyło.

I w sumie dobrze bo bym Ci plany jeździeckie niechybnie pokrzyżowała.

Ale co się odwlecze........:hug:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo pójdę do lasu:rolleyes:

wielkie mi mecyje... codziennie po parę kilometrów łażę... :rolleyes:

To podobnie jak po łódce;)

Zawsze po zejściu na ląd chodzę na szerokich nogach bo mnie troszku buja:lol2:

Tia... i jak się spać kładę i ślepia zamknę to mam wrażenie kołysania ( pomimo braku spożycia :rolleyes:) :cool:

Osia, to może być albo spożycie (pomimo zaprzeczania z Twojej strony) albo błednik ... Też mam czasami tzw. "kopernika":yes:

Maxi, nooooo, dlaczego nie wpadłaś na kawkę??? Jakbyś mi "plany jeździeckie popsuła" to przynajmniej teraz nie jęczałabym przy każdym kroku :D

Przekimałam 2 godziny po południu i ... będę się teraz szwendać pewnie. A skoro tak, to chyba sobie kawę zrobię ...

Ufffff... Weź tu człowieku się złachaj przy upiększaniu ogrodu i nie przyjdź przez dzień czy dwa to zaraz bedą szerokim łukiem omijać .... :p:lol2:

2/3 rodziny na wyjeździe a ja próbuję ogród okiełznać .... Czy mogę teraz lawendę rozsadzić????