Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że pojawiły się dwie szafy... podobają mi się... Stołówka OK dla Tyriona...

Ale zastanawiam się co Ci nie pasi w tej sypialni? nooo nie mam pojęcia.. łóżko białe, szafa biała, drzwi przesuwane białe.. te w dali mnie nie obchodzą, .. no może nie żółta roleta...

Za to masz gdzie ciuchy poukładać...

Mnie szafa się podoba :)

Pięknie jest ale przez to, że poziom zawyżyłaś na pierwszym planie to na drugim ugryzły mnie drzwi wychodkowe... ;) I co z tym zrobisz...? :p

Przemaluję :wiggle: I to nie wychodek tylko prysznic:P

Depsia, spoko, jak będę drzwi wywalać to dam znać!!!

Sypialnię trzeba przemalować to na pewno, wywalić roletę, jak słusznie zauważyła Arni, zrobić coś z kinkietami na ścianie za łóżkiem no i pierdyknąć na nią coś sensownego ... tylko co?? Myślę o jakiejś tapecie, ale tylko myślę ...

Nadmiar szarości mogę przyjąć, bo do mnie jeszcze ta moda nie do szła...za daleko ma ;)

Braza, z Tobą to jest tak jak z rasową kobietą: - mam już sukienkę, buty, muszę kupić torebkę,

bo żadna do tego zestawu nie pasuje.

Kupiłam, hurrraaaa, piękna jest...teraz muszę dokupić sukienkę i buty, bo tamten zestaw do niej nie pasuje ;)

:hug:

Kiedy zobaczyłam pierwsze zdjęcie, mocno się zastanawiałam, gdzie to jest. No bo drzwi przesuwne wiem, gdzie są, ale ściany przy nich nie było, jako żywo. Dopiero na drugim zauważyłam, że to szafa. No cóż - widocznie nie za inteligencję mnie kochają...

Barza, ja już od jakiegoś czasu podejrzewam, że Ty po prostu musisz urządzać Brazoczysko i gdybyś kiedyś uznała, że dzieło jest już doskonałe i skończone, to byś straciła sens życia i musiałabyś Brazoczysko sprzedać, żeby kupić jakąś ruinę i ją urządzać. Dlatego właśnie działasz jak z tą torebką u Toli.

Może chcesz trochę szarości...? :rotfl:

Ja tam ŚTRAŚNIE niemodna jestem - nadal podobają mi się klimaty prowansalskie - biele, kremy, ecru.....

Nadmiar szarości mogę przyjąć, bo do mnie jeszcze ta moda nie do szła...za daleko ma ;)

Braza, z Tobą to jest tak jak z rasową kobietą: - mam już sukienkę, buty, muszę kupić torebkę,

bo żadna do tego zestawu nie pasuje.

Kupiłam, hurrraaaa, piękna jest...teraz muszę dokupić sukienkę i buty, bo tamten zestaw do niej nie pasuje ;)

:hug:

Mojny zwykł tak mawiać do mnie, gdy mi się coś podoba a nic do tego nie mam - "Od czegoś trzeba zacząć" :lol:

Szarości jeszcze mnie nie alergizują, ale już np. przemalowywanie starych pięknych mebli na biało, szaro czy oliwkowo - wrrrrr!!!!!!

Sama często stare graty różne przemalowuję na biało.

Graty!!!

Ale tyle widzę w necie zdjęć pięknych mebli, ludwików, mahoniowych i orzechowych, stoliki Z INTARSJĄ I INKRUSTOWANE - pomalowane farbą!!! :mad:

Jechanie wszystkich mebli farbą olejną kiedyś - to samo toczka w toczkę, istne barbarzyństwo!!!

Spokojnie Kochani, spokojnie, na razie to ja pomysłów mam milion ... i nie wiem, co z tym zrobić:D Trumienne klimaty ... kuszace,chociaż przez chwilę poczuć się jak Dracula ....

Tola, Ty chyba rację masz .... Może nie do końca, ale w lwiej części ... Agduś zresztą podobnie ....

Sypialnię i tak trzeba pomalowac, bo brudna i nieświeża to co bedę sobie żałować, no nie ...?