Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia, tylko że z Twoją, za przeproszeniem, posturą, marna byłaby z Ciebie Drakula.

Zwłaszcza, że kanaliki jadowe u Ciebie też niezmiernie rzadko używane, więc nawet treningu nie mają! :lol2:

No!

Patrzę i patrzę i cieszę się, że tak się zmieniasz. ;)

Wiem, że nie jesteś zaprzysięgłą fanką wiejskiego życia (ale w sumie wszystko przed Toba). :lol2:

Ale... Ogród i grzebanie w nim już lubisz, las bardzo lubisz, nawet jesień bardzo lubisz!

No. :lol:

Matko, o mały grzyb y mi palców do obgryzania paznokci wczoraj zabrakło!!!!! No dumna jestem z Chłopaków jak nie wiem co!!!!

Depsia, ja jesień to lubię wtedy, gdy temperaturami i ogólną aurą bardziej lato przypomina ... dzisiejszej jesieni nie lubię: leje i zimno, bleeee!!!!

U nas też lało. Zamiast biegać po puszczy poszłam biegać po bieżni w siłowni. Ależ to nudne!!! Jutro też ma lać., a w środę słoneczko. Lecą sprawdzić prognozy, bo wczoraj zapowiadali ładną pogodę od środy w dal, a dzisiaj w TV straszyli deszczami znów od czwartku. Kiedy ja te cebulki posadzę???!!!

Z piątku na sobotę Noc Naukowców - nie pomieszczą się pod dachem! No i Pola Chwały mają być od piątku - pogoda musi być.

Gerda siedzi na górze i drze mordkę, bo nie wie, gdzie jest Kaj.

o rany, przed chwilą było słoneczko a teraz spojrzałam za okno bo jakiś hałas powstał, a tam drzewa się gną i pędzą fale deszczu. Co za pogoda? W sumie mnie jest wszystko jedno, i tak siedzę w domu. Moje przeziębienie przeszło w piękne zapalenie oskrzeli.