Moose 18.09.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 albo łosikowe:rolleyes: Osiki w najbliższym sasiedztwie nie widziałam więc się nie boję! Prędzej właśnie łosikę .... Bardziej obawiałabym się osikanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Brazunia, tylko że z Twoją, za przeproszeniem, posturą, marna byłaby z Ciebie Drakula. Zwłaszcza, że kanaliki jadowe u Ciebie też niezmiernie rzadko używane, więc nawet treningu nie mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nie postura świadczy o Drakuli :D A kanaliki jadowe to bywa że i za często włączam .... Ludzie, jak jak kocham taką jesień!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 No! Patrzę i patrzę i cieszę się, że tak się zmieniasz. Wiem, że nie jesteś zaprzysięgłą fanką wiejskiego życia (ale w sumie wszystko przed Toba). Ale... Ogród i grzebanie w nim już lubisz, las bardzo lubisz, nawet jesień bardzo lubisz! No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nawet nie licz na to, że zimę polubi!!! ja tyż :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Eeee tam. Zima fajna jest, jeżeli przychodzi we właściwym czasie i wie, kiedy się zmyć po angielsku. No i musi być śniegu tak w sam raz i zimno w sam raz. Oglądacie finał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Taaaak....Denerwuję się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 No.Idą łeb w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dziś jesień niezbyt łaskawa... padało i to mocno...na podróże marny czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Za tydzień ma być ładnie, ale u nas Pola Chwały, więc się nigdzie nie ruszymy. Na miejscu za to atrakcji będzie po grzywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 :wave: Mamy Mistrzów Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Wiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Matko, o mały grzyb y mi palców do obgryzania paznokci wczoraj zabrakło!!!!! No dumna jestem z Chłopaków jak nie wiem co!!!! Depsia, ja jesień to lubię wtedy, gdy temperaturami i ogólną aurą bardziej lato przypomina ... dzisiejszej jesieni nie lubię: leje i zimno, bleeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 To tak jak u mnie... brrr... a tu trza rzyć ruszyć do arbajtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 U nas też lało. Zamiast biegać po puszczy poszłam biegać po bieżni w siłowni. Ależ to nudne!!! Jutro też ma lać., a w środę słoneczko. Lecą sprawdzić prognozy, bo wczoraj zapowiadali ładną pogodę od środy w dal, a dzisiaj w TV straszyli deszczami znów od czwartku. Kiedy ja te cebulki posadzę???!!!Z piątku na sobotę Noc Naukowców - nie pomieszczą się pod dachem! No i Pola Chwały mają być od piątku - pogoda musi być. Gerda siedzi na górze i drze mordkę, bo nie wie, gdzie jest Kaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zima jest fajna, nie wyobrażam sobie świąt czy Nowego Roku bez choćby nadziei na odrobinę śniegu, słoneczka i lekkiego mroziku do -5*C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.09.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 o rany, przed chwilą było słoneczko a teraz spojrzałam za okno bo jakiś hałas powstał, a tam drzewa się gną i pędzą fale deszczu. Co za pogoda? W sumie mnie jest wszystko jedno, i tak siedzę w domu. Moje przeziębienie przeszło w piękne zapalenie oskrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Źle, że przeszło, dobrze, że możesz w domu siedzieć. U nas też dzisiaj była pogoda idealna do gniazdowania. Niestety tylko koty mogły to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.09.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 O Ewcia, ja też chora w wyroku się wygrzewam. U mnie tylko gardło ale duomoks łykam. A porada coś na kaszel bo mi się taki duszący pojawił , że już mnie tchawica boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Pectosol, od razu przerywa napad kaszlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts