sipatka 24.09.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 O Boże co ja za noc miałam. Myślałam, że ducha wyzionę od tego chechłania. Jak ten mój małżonek kochany wstał do pracy to doprawdy pojęcia nie mam. Pewnie wcale nie spał....Dzięki Depsiu za radę, kupię przez małżonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Zdrówka wszystkim zakrząpiałym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ba, kaszel kaszlowi nierówny a jak w łóżku trzyma, to najczęściej z zatok spływa. Ja też tak mam - jak siedzę, to jak OK, jak się kładę, to rzężę. Ale pomaga "wysuszenie" zatok jakimś obkurczaczem naczyń, może to być nurofen zatoki czy claritine activ czy theraflu zatoki. Na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Dobry wieczór wszystkiim, ja na szczęście zdrowa ... jeszcze. I możecie się śmiać ale ... poddałam się 2 sesji tej dziedziny medycyny niekonwencjonalnej . Nie mam pojęcia jak to działa, ale psińco, grunt, że pomogło i mam nadzieję, że tak zostanie !!! Zdrówka życzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) Opowiedz coś więcej, bom ciekawa niezmiernie, jak to wygląda! I na co pomaga?Ja mam pecha, bo nie wierzę, więc efekt placebo nie zadziała na mnie. Paradoksalnie w sam efekt wierzę, tylko jak go u siebie wywołać?A może ktoś wie, jak się pozbyć zakwasów? Mam całkiem porządne (miewałam gorsze, ale i tak jutro mogę mieć problem ze wstaniem z łóżka, a w planach pilates poranny i na siłownię powinnam iść, ale chyba nie pójdę też z braku czasu). PS Pozwolę sobie na odrobinę prywaty u Ciebie, bo tu więcej gości bywa niż w moich skromnych progach. Czy moglibyście zagłosować tu: https://todlamniewazne.pl/szukaj.html?wojewodztwo=6 na projekt z Niepołomic (dokładniej z Woli Batorskiej). Chodzi o stworzenie świetlicy dla dzieci ze szkoły podstawowej, która pracowałaby dłużej niż ta szkolna. Rodzice pracujący w Krakowie mają często problem z powrotem przed 17.00, kiedy to zamykana jest świetlica szkolna. Szkoła kasy na dłuższe funkcjonowanie świetlicy nie ma, więc Aktywni Rodzice zamierzają sami się zorganizować. Mnie to w sumie nie dotyczy, ale to najbliższy mi projekt w tym programie, więc zagłosowałam. Tym bardziej, że ostatnio przejechałam się busem z Krakowa - masakra! Wszystko rozkopane, bo remontują jednocześnie wszystkie możliwe drogi między Krakowem a Niepołomicami. Edytowane 24 Września 2014 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Krótko: takie trochę "czary-mary", ja tez sceptycznie podchodze, ale ... kurde, to zadziałało, od niedzieli (w piątek miałam pierwsze spotkanie) nie bolą mnie lędźwie, nie boli noga i ogólnie czuję się lepiej. Nie sądzę, aby to było placebo, bo nie nastawiałam się na nic wielkiego. Jaki kod pocztowy mam podac, bo każą? Nie pamiętam do Niepołomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 OK. Znalazłam kod i wpisałam Niepołomic, chyba trochę dziwne byłoby wpisanie kodu z zachodniopomorskiego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Aga... poszło Niepołomice 32-005 Podaj w innych wątkach i może na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.09.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 poszły dwa maile, a ile razy można klikać, bo nie czytałem i nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Agduś, poszły 3 głosy z naszych maili. Zaczęłam malować sypialnię!! A dla nieszajsbukowców .... Tyrionek w dwóch odsłonach .... Ta pierwsza jest dla nas, druga dla niegrzecznych obcych ... Miłego popołudnia, jadę na "czary-mary":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Braza, toż to adin, dwa tri!!!! Kaszpirowski się odnalazł z zachodniopomorskim??? Swoją drogą Tyrion ma żeby, oj ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Łosiobiście bardziej wolę go w pierwszym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Kosmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.09.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dla mnie tam PIĘKNY!!! I z ziombami i bez... czy to tylko u mnie tak muli forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dzięki za głosy. Kod chyba trzeba podać swój, ale to pewnie i tak nie ma znaczenia. Ja znam Tyriona tylko w tym pierwszym wydaniu, na szczęście! Opowiedz coś więcej, jak wygląda to kosmiczne leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Ta kosmoenergetyka to takie czary-mary. Około pół godziny stania z zamkniętymi oczami a Pani przekazuje mi energię, później na szczęście na leżąco masaż energetyczny - na szczęście, bo półgodzinne stanie to nie jest to, co Brazunia lubi najbardziej Jak zwał, tak zwał, mi pomogło, noga nie drętwieje, lędźwie nie bolą a o to w tym wszystkim chodzi. Jest mi rybka, jak to działa, poszłam tam w sumie w celu sprawdzenia, pierwszą sesję odchorowałam (byłam na szczęście uprzedzona) a teraz jest okey. Od kilku dni nie spojrzałam nawet na tabletki p.bólowe a to sukces. Firefox nie chce mi się otworzyć piszę w IE ... koszmar!!!! Tyrionek przekazuje wyrazy uszanowania Jedziemy do Perły, może nasz Lanister w kocu morze pozna. Miłego dzionka wszystkim (dlaczego cholera jasna buźki się nie wklejają???? Musiałam wrzucać ręcznie !) Edytowane 26 Września 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ..... (dlaczego cholera jasna buźki się nie wklejają????) sprawdzam ..... się wklejają Firefox działa, chociaż się już pięć minut aktualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Odpoczynku i pochlapania łapką w morzu .... Jak ja bym na plaże wyskoczyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Miłego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.09.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 jednym słowem masażem rozluźniła napięte mięśnie i zelżał ucisk na korzenie nerwowe. Wróci, wróci, nie ma bata. Chyba, że teraz będziesz ćwiczyć A to stanie to pewnie po to, żebyś do innego masażysty nie poszła, w końcu tego narodu multum, i każdy na forsę czeka. trzeba się czymś wyróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts