Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ba, kaszel kaszlowi nierówny a jak w łóżku trzyma, to najczęściej z zatok spływa. Ja też tak mam - jak siedzę, to jak OK, jak się kładę, to rzężę. Ale pomaga "wysuszenie" zatok jakimś obkurczaczem naczyń, może to być nurofen zatoki czy claritine activ czy theraflu zatoki. Na noc.

Dobry wieczór wszystkiim, ja na szczęście zdrowa ... jeszcze. I możecie się śmiać ale ... poddałam się 2 sesji tej dziedziny medycyny niekonwencjonalnej . Nie mam pojęcia jak to działa, ale psińco, grunt, że pomogło i mam nadzieję, że tak zostanie !!! :)

Zdrówka życzę !!

Opowiedz coś więcej, bom ciekawa niezmiernie, jak to wygląda! I na co pomaga?

Ja mam pecha, bo nie wierzę, więc efekt placebo nie zadziała na mnie. Paradoksalnie w sam efekt wierzę, tylko jak go u siebie wywołać?

A może ktoś wie, jak się pozbyć zakwasów? Mam całkiem porządne (miewałam gorsze, ale i tak jutro mogę mieć problem ze wstaniem z łóżka, a w planach pilates poranny i na siłownię powinnam iść, ale chyba nie pójdę też z braku czasu).

PS Pozwolę sobie na odrobinę prywaty u Ciebie, bo tu więcej gości bywa niż w moich skromnych progach. Czy moglibyście zagłosować tu: https://todlamniewazne.pl/szukaj.html?wojewodztwo=6 na projekt z Niepołomic (dokładniej z Woli Batorskiej). Chodzi o stworzenie świetlicy dla dzieci ze szkoły podstawowej, która pracowałaby dłużej niż ta szkolna. Rodzice pracujący w Krakowie mają często problem z powrotem przed 17.00, kiedy to zamykana jest świetlica szkolna. Szkoła kasy na dłuższe funkcjonowanie świetlicy nie ma, więc Aktywni Rodzice zamierzają sami się zorganizować. Mnie to w sumie nie dotyczy, ale to najbliższy mi projekt w tym programie, więc zagłosowałam. Tym bardziej, że ostatnio przejechałam się busem z Krakowa - masakra! Wszystko rozkopane, bo remontują jednocześnie wszystkie możliwe drogi między Krakowem a Niepołomicami.

Edytowane przez Agduś

Krótko: takie trochę "czary-mary", ja tez sceptycznie podchodze, ale ... kurde, to zadziałało, od niedzieli (w piątek miałam pierwsze spotkanie) nie bolą mnie lędźwie, nie boli noga i ogólnie czuję się lepiej. Nie sądzę, aby to było placebo, bo nie nastawiałam się na nic wielkiego.

Jaki kod pocztowy mam podac, bo każą? Nie pamiętam do Niepołomic.

Agduś, poszły 3 głosy z naszych maili.

Zaczęłam malować sypialnię!!

A dla nieszajsbukowców .... Tyrionek w dwóch odsłonach .... Ta pierwsza jest dla nas, druga dla niegrzecznych obcych ...:yes:

P2230117 (Kopiowanie).jpg

P2200433 (Kopiowanie).jpg

Miłego popołudnia, jadę na "czary-mary":D

Ta kosmoenergetyka to takie czary-mary. Około pół godziny stania z zamkniętymi oczami a Pani przekazuje mi energię, później na szczęście na leżąco masaż energetyczny - na szczęście, bo półgodzinne stanie to nie jest to, co Brazunia lubi najbardziej Jak zwał, tak zwał, mi pomogło, noga nie drętwieje, lędźwie nie bolą a o to w tym wszystkim chodzi. Jest mi rybka, jak to działa, poszłam tam w sumie w celu sprawdzenia, pierwszą sesję odchorowałam (byłam na szczęście uprzedzona) a teraz jest okey. Od kilku dni nie spojrzałam nawet na tabletki p.bólowe a to sukces.

Firefox nie chce mi się otworzyć piszę w IE ... koszmar!!!!

Tyrionek przekazuje wyrazy uszanowania :D

Jedziemy do Perły, może nasz Lanister w kocu morze pozna.

Miłego dzionka wszystkim :D

(dlaczego cholera jasna buźki się nie wklejają???? Musiałam wrzucać ręcznie !)

Edytowane przez braza

jednym słowem masażem rozluźniła napięte mięśnie i zelżał ucisk na korzenie nerwowe. Wróci, wróci, nie ma bata. Chyba, że teraz będziesz ćwiczyć :cool:

A to stanie to pewnie po to, żebyś do innego masażysty nie poszła, w końcu tego narodu multum, i każdy na forsę czeka. trzeba się czymś wyróżnić :)