Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ten masaż to tez energetyczny bez uciskania ... No mówię Wam, faktycznie są na świecie rzeczy, które się nawet filozofom nie śniły:D

Tyrionek zobaczył morze .... Na początku chyba nie bardzo go zachwyciło za to piasek .... nooooooo piasek polubił od razu!!!!

Znaczy że co? Że na rowerze się trzeźwieje? To ja trzeźwa jak świnia jezdem!

Kosmiczne zakwasy miałam, ale mi już powoli przechodzą. Czy życie musi boleć??? Jeżeli się nie ruszam - boli, jeżeli się ruszam - też boli!

I pogoda zawiodła. Pierwszy raz było paskudnie podczas Pól Chwały! A zapowiadali najpierw os środy poprawę, później od piątku... Tymczasem wczoraj lało, pod wieczór się rozpogodziło, a dzisiaj od rana apiat' od nowa szaro i kole południa deszcz, a późnym popołudniem słońce. Od jutra ma być ładnie, bo cd. Pól Chwały, a w poniedziałek Magda na wycieczkę jedzie.

Strzelałam z pistoletu pneumatycznego i najlepsza z rodziny byłam!

Skoro ruch "uwydajnia" i "utrzeźwia" to ja wydajna jak kombajn jestem i trzeźwa jak noworodek :)

Pomalowałam sypialnię na popielato. Teraz widac, że niezbędne są białe listwy przypodłogowe i na pewno inna tapeta i roleta .... Reakcja łańcuchowa się uaktywniła bo i wykładzina też nie bardzo pasuje ....

Mam ADHD jeno niezdiagnozowane :D Obok stoją nawet 3 kubełki z farbą .... ciekawe, kiedy znowu zaczną do mnie wołac ...???

Pikczery bendom - nie wiem, jak wyjdą, bo aparatu nadal się nie dorobiłam, ale postaram się:D

Ide robic grzyby w rozmarynie, znalazłam kilka przepisów w necie, poczytałam i ... zrobię po swojemu, ciekawe kto odważy się tego spróbować :D

Ośka! No naprawdę za dużo mamy wspólnego!!!

Ja nawet mam problem coby komuś przepis jakiś dać:p

A już w ciastach to zabij, sypnij mąki, jak za rzadkie to dosyp, coby paciaja była odpowiednia...

Śliwki znów kupiłam, ale chyba na szczęście nie było u nas w sklepie aromatu migdałowego, a wcześniej mi się zapomniało:p

Leżą w lodówce do jutra;)