DPS 26.09.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Coś mi się zdaje, że trzeźwy umysł Ewy dobrze to wytłumaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ale ten masaż to tez energetyczny bez uciskania ... No mówię Wam, faktycznie są na świecie rzeczy, które się nawet filozofom nie śniły:D Tyrionek zobaczył morze .... Na początku chyba nie bardzo go zachwyciło za to piasek .... nooooooo piasek polubił od razu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 .. nooooooo piasek polubił od razu!!!! Ile nowych jam w Perle powstało...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2014 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jamy to pikuś, piasek okazał się być idealny do tarzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 I co my tu robimy jeszcze o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 A jakosik tak mnie sie spać nie kciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nooo tiaaa... nie ma nic lepszego do tarzania niż piasek... szczególnie jak jest się trochę mokrym:p może Tyrius z alpasiami moimi pogadać, one coś wiedzą w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jeszcze błotko dobrutkie jezd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 A morza dotknął łapą? No Ewa ma ten trzeźwy umysł od roweru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Znaczy że co? Że na rowerze się trzeźwieje? To ja trzeźwa jak świnia jezdem! Kosmiczne zakwasy miałam, ale mi już powoli przechodzą. Czy życie musi boleć??? Jeżeli się nie ruszam - boli, jeżeli się ruszam - też boli! I pogoda zawiodła. Pierwszy raz było paskudnie podczas Pól Chwały! A zapowiadali najpierw os środy poprawę, później od piątku... Tymczasem wczoraj lało, pod wieczór się rozpogodziło, a dzisiaj od rana apiat' od nowa szaro i kole południa deszcz, a późnym popołudniem słońce. Od jutra ma być ładnie, bo cd. Pól Chwały, a w poniedziałek Magda na wycieczkę jedzie.Strzelałam z pistoletu pneumatycznego i najlepsza z rodziny byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ruch, czy jazda na rowerze dotlenia mózg, jest bardziej wydajny do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Skoro ruch "uwydajnia" i "utrzeźwia" to ja wydajna jak kombajn jestem i trzeźwa jak noworodek Pomalowałam sypialnię na popielato. Teraz widac, że niezbędne są białe listwy przypodłogowe i na pewno inna tapeta i roleta .... Reakcja łańcuchowa się uaktywniła bo i wykładzina też nie bardzo pasuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Wykładzinę zwiń i schowaj - może się przyda do następnej aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nadal masz ADHD??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To podobno nie istnieje, ale niektórzy jednak najwyraźniej mają i nie wyrastają z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2014 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zwłaszcza, gdy w pobliżu stoi kubełek z farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 A pikczery bedom...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Mam ADHD jeno niezdiagnozowane Obok stoją nawet 3 kubełki z farbą .... ciekawe, kiedy znowu zaczną do mnie wołac ...??? Pikczery bendom - nie wiem, jak wyjdą, bo aparatu nadal się nie dorobiłam, ale postaram się Ide robic grzyby w rozmarynie, znalazłam kilka przepisów w necie, poczytałam i ... zrobię po swojemu, ciekawe kto odważy się tego spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zawsze wszystko na oko i po swojemu robię i jeszcze nikogo nie otrułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.09.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ośka! No naprawdę za dużo mamy wspólnego!!! Ja nawet mam problem coby komuś przepis jakiś dać A już w ciastach to zabij, sypnij mąki, jak za rzadkie to dosyp, coby paciaja była odpowiednia... Śliwki znów kupiłam, ale chyba na szczęście nie było u nas w sklepie aromatu migdałowego, a wcześniej mi się zapomniało:p Leżą w lodówce do jutra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts