braza 01.10.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 O, dzięki, taki rosołek z kani może i ja machnę jutro albo pojutrze. U nas nadal obfitują. Szanowny co prawda troszkę spasował (okey, przyznaję, od pewnego czasu na widok grzybów robiłam się agresywna) ale jak Go zapwnie, że nikogo nie skrzywdzę to parę kani na pewno znajdzie i przyniesie:) Qrcze, jaki paradoks! Arni ślinka na smażone kanie leci a Agduś (ja po części również) zgrzytamy już zębami na takowe ... Życie to jednak pełne niespodzianek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dobrze, że mąż i Emil FM nie czytają.. bo by kazali jechać po grzyby:rolleyes:Znaczy Emil... bo jemu jest rybka gdzie, byle by były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 A jaki problem ... no ja w każdym razie nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 :okilometrowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2014 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 U nas grzybów nie ma Kanióffff w każdym razie... pieczarek trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja też kaniami już nieco przeżarta. Były flaczki, pasztet, pierogi, bo smażonych już nie mogliśmy, za dużo. Ale pozostałych grzybów u nas teraz już mało jest, zdecydowanie. I będą się kończyć, bo sucho już w lesie bardzo, a deszczu nie widać, jak zwykle u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 U nas jest... se weź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.10.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 nie ma sprawiedliwości na tym świecie z grzybów to u mnie mączniak się sieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Grzybów nie ma... kanie są Deszcz wczoraj przestał padać i dziś piękne słoneczko Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Też fajną pogodę mieliśmy, taką jak lubię! Grzyby jeszcze są, chociaż większość to jakaś taka cherlawa, ale mozna znaleźć fajne sztuki. Dzisiaj znowu zrobiłam mix z gałązką rozmarynu a drugi z kurkami z koprem. Octu miałam mało jak się okazało więc dodałam soku z limonki ... ciekawe, co z tego wyjdzie??? Miłego wieczoru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Pewnie coś dobrego wyjdzie. Nam dzisiaj padało trochę, ale weekend ma być ładny. Ciągle się wybieramy w góry i ciągle coś przeszkadza - kiedy pogoda ma być ładna, to jakieś inne przedsięwzięcia wyskakują, a kiedy wolni jesteśmy, to znów pada... Uda się przed wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 I tylko dwa słoiczki? No to ja wiem.. za płotem zbierasz grzybki.. i żeby na raz się nie narobić to robisz po dwa słoiczki... Ja jak coś robię .. to jest u mnie jak w przetwórni owocowo warzywnej... produkcja na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Bardzoś kreatywna kuchennie ostatnio. Za to ja ciekawam bardzo, co wyjdzie, napisz koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Prawie poszłam w ślady Brazy dzisiaj i popełniłam zaledwie dziesięć małych słoiczków sosu paprykowego słodko - pikantnego. To naprawdę mało, bo ja normalnie to jak Arnika. Do kiszenia i w musztardę poszło 40 kg ogórków, a i tak dziecka policzyły te kiszone, podzieliły i wyszło im, że dwa tygodniowo otwierać wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 No jak nic.. z matematyki to Twoje pociechy dobre są... ja nie kiszę w słoikach a w 5 litrowych bańkach.. nie mam tyle słoików... i ja też podobnie jak Ty .. ogórki na worki kupuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.10.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 miałam zakisić wzorem Arniki w bańce, ale ... mi się nie chce. I nie mam gdzie trzymać, u nas w domu ciepło a garażu nie mam. Co tam, byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Szkoda, że nie wiedziałam... zrobiłabym więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 U nas też przemysłowe ilości lecą, tylko że ogórki to stopniowo, w miarę zbiorów kolejnych na polu.Teraz mam na tapecie dżem z dyni, jeszcze trochę zrobię go, bo dobry wychodzi, smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 No dwa słoiczki, oczywiście, jeden z rozmarynem mix grzybów drugi kurki z gałązkami kopru. Dzisiaj zrobiłam kolejne doświadczenie, bo nie chciało mi się robić osobnej zalewy. Miałam trochę małych kapeluszy różnych grzybów i parę kurek no to zrobiłam malutki słoiczek kurek i większy mix grzybków w .... zalewie musztardowej. Matko, ciekawe czy zdecyduję się tego spróbować??? Jesień przepiękna, trochę wrzucę: Nawet ostróżka od Jagody zakwitła!!! Dla takiej pogody na pewno warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.