DPS 04.10.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 (edytowane) Klateczkę ozdobną masz przepiękną, a ogród w dzikim winie wspaniale wygląda. Też kocham jesień, jest taka urokliwa! Edit: musiałam dopiero dzisiaj wysilić się nieco, bo napisałam trzy razy, że pięknie! Chyba z tego wrażenia... Edytowane 5 Października 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.10.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Jej, ta rodzinka prawdziwków w zazdrość mnie wpędza.Może kiedyś będę miała szczęście znaleźć, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 04.10.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 No niemożliwe z takiej małej bździnki taka dostojna wyrosła! Czy barwinek rozszalał się i zadarnił trochę wolnej przestrzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Możliwe, możliwe! Ma piekny kolor, jakby pomalowana farbkami. Telefon tego nie oddaje! Tola, takich rodzinek to w tym roku zatrzęsienie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Mieliśmy dzisiaj jechać na grzyby, a tymczasem musimy na jakąś imprezę klubu lekkoatletycznego... Wrrrr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Szczerze .... ja bym wybrała grzyby;) W dniu dzisiejszym włączyliśmy programatory grzejników Niestety, wieczory i poranki są zimne, dłużej nie dajemy rady udawać, że jest inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja jeszcze pieca nie odpalałam... odwlekam ten moment jak najdłużej... za to zaczęłam codziennie popołudniami palić w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Właśnie dzisiaj zapaliliśmy w kominku i pali się cały czas od rana. Na dole jest bardzo ciepło, na górze chłodniej, ale chyba dotrwamy bez włączania podłogówki do tych obiecanych cieplejszych dni. Też bym wolała na grzyby, ale trza się było dla dziecka poświęcić. Za to przyszły weekend zapowiada się pogodnie, a na razie żadnych planów nie mamy. Znaczy planów mamy mnóstwo, ale akurat na najbliższy żadnego przywiązanego do daty. Weekendów za to jakby za mało w najbliższej przyszłości na te przywiązane i nieprzywiązane plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Mam nadzieję, że będę mogła spokojnie znowu wyłączyć grzejniki przynajmniej na czas jakiś za te kilka dni. Znowu oglądamy Teorię Wielkiego Podrywu ... kocham ten serial, zawsze mi poprawia nastrój!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nie widziałam.Byliśmy za to wczoraj na "Dawcy pamięci". Do oglądnięcia. Plus świetna Meryl Streep, którą bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 U nas w dzień cieplutko, ale w nocy już jednak zimno, więc trzeba wieczorami przepalać w kózce.Myślisz, że jeszcze da się bez palenia kilka dni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Bez palenia w ciągu dnia może się da, wieczorem już nie ma takiej opcji, ja zmarzluch jestem!!! Meryl Streep to dla mnie ikona aktorstwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mam szpital w domu, aktualnie tylko ja i zwierzaki możemy jeszcze powiedzieć: "jestem zdrowy/a":bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Oby szala przechyliła się na Waszą korzyść, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 U nas dzisiaj już ciepło było. Nawet w kominku nie paliliśmy!Może choróbska pójdą od Was precz, kiedy taką pogodę zobaczą? A kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Zdrówka życzę Rodzince.. i ta połowa co jest zdrowa .. - pozostała zdrowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mam szpital w domu, aktualnie tylko ja i zwierzaki możemy jeszcze powiedzieć: "jestem zdrowy/a":bash: Współczuję... wrrr.... od 3 tygodni czary odprawiam coby nie zachorzeć ale dziś chop coś smarcze Czary to szklanka wody z cytryną co rano i łyżeczka miodu... nie wiem czy pomaga ale stosuję Bydło zdrowe i nawet jakieś takie nadpobudliwe... ale w końcu pełnia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Braza, czosnkiem ich, czosnkiem! No i syrop z kwiatów czarnego bzu by Ci się przydał albo i lipowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.10.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Z kwiatów??? Z owoców!!! Działa jak antybiotyk i jeszcze są! Czytałam kiedyś, że jak przez dwa wieczory zaaplikowany nie pomoże to trzeba do lekarza iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Braza, czosnkiem ich, czosnkiem! Czosnek tyż dobry a przy okazyji wampiry odgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts