DPS 08.10.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Z kwiatów tyż, kobieto niewierna!Ino wiosną cza beło zrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.10.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Namówiłyście mnie w tym roku na zrobienie syropu z kwiatów czarnego bzu.Z pewną taką nieśmiałością, nie powiem.W poniedziałek zaczęło mnie brać, kichanie, początek kataru, ból gardła i kręcenie nóg.Odkręciłam słoik syropu, piję herbatę z sokiem trzy razy dziennie, raz z miodem i malinami.Do tego witamina C ale nie w tabletkach, tylko miseczka owoców dziennie.Katar się nie rozwinął, gardło boli trochę mniej. Może się wybronię?Dużo zdrówka dla wszystkich chorusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Tolu - trzymam kciuki, oby syrop okazał się skuteczną bronią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.10.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Syrop z kwiatów jest zbyt dobry aby dotrwał do tej pory mówię, że z owoców:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.10.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 A u nas zostały jeszcze dwa słoiki z kwiatów, bo Tomcio je w szafie na wsi zakamuflował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2014 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nocne powitanie! Aktualnie Młoda jeszcze chrycha (a może hryha ... nie, raczej chrycha) Szanowny juz okey. Ja też się jeszcze trzymam! Spokojnej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 O rajuniu, znowu tłumy a ja taka nieuczesana ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 No to Cię przydybałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Bo ja jestem, tylko w kątku, cichutko, nawet gospodyni mnie nie widzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wszyscy w ogródkach siedzą i jesienne porządki uprawiają. Albo okna myją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ja nie, opitalam sie wyjatkowo nasz ogrod nie wymaga porzadkow no, tylko jutro cebulki musze powtykac i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Też nie miałaś mi o czy przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 o maaaatko juz spadam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Chyba przedwczoraj spędziłam pół dnia wtykając cebulki. 1/4 wetknęłam... Reszta czeka, bo wczoraj i dzisiaj miałam gości, a wcześniej trza było chałupę na ich przyjazd odkopać. Pokój gościnny po wakacjach stał się technicznym i przywracanie mu właściwej funkcji kupę czasu zajęło. Całe szczęście, że Andrzej ma teraz czas, bo sama bym pewnie jeszcze nie skończyła! Okna też czekają... Coś czuję, że jutro będę kontynuowała sadzenie, bo trza pogodę wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 sadze w koszyczkach pojdzie szybciej, w chacie ostatnio trzymam porzadek, bo z tytulu sprzedazy ciagle ogladajacy przychodza, wiec niejako czuje sie zobligowana do trzymania wzglednego porzadku. o ile mozna zachowac porzadek przy 2 brykajacych psach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wystarczy, że się człowiek nie uczesze a juz się zbiegają TARcia, no wreszcie!!!!!!! Nic w ogrodzie nie robię, nie chce mi się, dzisiaj było deszczowo i chłodno. Cały dzień zbijaliśmy bąki, ja przed kompem, Młoda z netbookiem na kolanach a Szanowny przed tv. "Doktora Who" zaczęłam oglądać i ... chyba mi się podoba!!! P.S. Ale się naszym chłopakom fartnęło!!! Po 20-tu latach .... najwyższy czas!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 nadstawiam pupsko do kopniaka, roslinki wysle juz wiosna, teraz juz za pozno, moga sie nie przyjac. sorki ale troche nie mialam glowy:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Braza, jeszcze jakbyś Ty czasem pokazała tę uczesaną głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Jeszcze cebulki? Moje szafirki mają cały czas zielone liście... znowu nie będą kwitły Za rok muszę je chyba wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts