Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Namówiłyście mnie w tym roku na zrobienie syropu z kwiatów czarnego bzu.

Z pewną taką nieśmiałością, nie powiem.

W poniedziałek zaczęło mnie brać, kichanie, początek kataru, ból gardła i kręcenie nóg.

Odkręciłam słoik syropu, piję herbatę z sokiem trzy razy dziennie, raz z miodem i malinami.

Do tego witamina C ale nie w tabletkach, tylko miseczka owoców dziennie.

Katar się nie rozwinął, gardło boli trochę mniej. Może się wybronię?

Dużo zdrówka dla wszystkich chorusów.

Chyba przedwczoraj spędziłam pół dnia wtykając cebulki. 1/4 wetknęłam... Reszta czeka, bo wczoraj i dzisiaj miałam gości, a wcześniej trza było chałupę na ich przyjazd odkopać. Pokój gościnny po wakacjach stał się technicznym i przywracanie mu właściwej funkcji kupę czasu zajęło. Całe szczęście, że Andrzej ma teraz czas, bo sama bym pewnie jeszcze nie skończyła!

Okna też czekają... Coś czuję, że jutro będę kontynuowała sadzenie, bo trza pogodę wykorzystać.

Wystarczy, że się człowiek nie uczesze a juz się zbiegają:)

TARcia, no wreszcie!!!!!!!

Nic w ogrodzie nie robię, nie chce mi się, dzisiaj było deszczowo i chłodno. Cały dzień zbijaliśmy bąki, ja przed kompem, Młoda z netbookiem na kolanach a Szanowny przed tv. "Doktora Who" zaczęłam oglądać i ... chyba mi się podoba!!!

P.S. Ale się naszym chłopakom fartnęło!!! Po 20-tu latach .... najwyższy czas!!!!