TAR 20.10.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Braza, zdrowia dla Taty u nas wialo i pizgalo deszczem, psiury chyba przespaly caly dzien, bo nie bylo nic narozwalane a po moim powrocie wariowaly jak wsciekle:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nie lubię wiatru, bo się kijowo na rowerze jeździ, ale u nas dzisiaj dało się żyć. Po lesie też się łazi wujowo w taką aurę Ale się łazi... jutro do tego ma lać więc się nie połazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.10.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Serdeczne życzenia dla Was, dla Taty szybkiego powrotu do zdrowia, dla Karlicy wolnego wchodzenia w dorosłość, zdrowia i spełnienia marzeń, Tobie aspiracji politycznych w trosce o Czaplinek a G. ..., będzie wiedział, czego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 U nas nie lało, na szczęście, bo Małgo była na wycieczce. Spać mi się chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 I jak dzisiaj Tata, lepiej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 cześć mi minął również pracowicie ... nie tylko ten dzień ... ... no i chyba wreszcie powoli mogę wracać do życia na FM PS. Krasnoludki są malutkie i .... ????? ... i mają czerwone czapeczki Tata lepiej, dziękuję bardzo! Jutro byc może wyjdzie ze szpitala, rozmawiałam z Nim dzisiaj bo w końcu mógł włączyć telefon. Miał jakiś aparat podłączony (do sprawdzenia pracy serca) więc telefon był be! Króliczku, dziekuję za życzenia, miło Cię znowu czytać Szanowny szykuje się do wyjazdu, niestety (a może stety, bo kasa zaczyna nam dziwnie migotać) zacznie się dla mnie praca szofera ... eeeehhh, życie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 no cóż Brazula albo rybki albo akwarium;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Life is brutal - i tak długo się ostał tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 ... kasa zaczyna nam dziwnie migotać .... zrób jej EKG i zajrzyj do ...... bankomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2014 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) EKG nie wykazało nic, bankomat ma ... migotanie przedsionków;) Ano, lifeis brutal and full of zasadzkas, niestety .... Zimno i mokro! Musiałam o 11-ej rozpalić w kominku - czuje sie osobiście dotknięta Aaaa i jeszcze: czy ktos pamięta jak ustawić stronę forum tak, aby linki do stron otwierały się na nowych kartach a nie na tej samej stronie?? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć i problem mam, bo co klikne na linka to mi się strona nakłada na stronę forum. Edytowane 22 Października 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 ja nie wiem jak to zrobić ale to chyba nie w forum tylko w przeglądarce trzeba dać żeby otwierało w nowym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Dokładnie jak Wusia klika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 No pewnie, że w przeglądarce, psia krew!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Dżówno!!! Tylko na forum mam taki mętlik, z szajsbuka z linków otwierają sie nowe karty a tutaj nie. Jeszcze niedawno było okey, teraz coś się spieprzyło! Wchodziłam w ustawienia, zmieniałam i psińco!!! Jassoooo, jak ja nie lubię byc taka głupia!!!!!!! Oooo, tylko komentarze wchodzą mi na tej samej stronie, gdy klikam na linki dzienników w Waszych sygnaturach jest okey, otwiera się nowa karta. Qrde, rozumie ktoś coś z tego??? Edytowane 22 Października 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 ...nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2014 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 No to tak jak ja;) Szanowny upiekł ciasto drożdżowe !!! Matko, jak ja Go kocham!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.10.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Przez żołądek do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Ja tam też Mojnego bardzo kocham - zwłaszcza jak piecze pyszny chlebuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 A ja mojego, kiedy piecze bułeczki w sobotę albo niedzielę rano... Też nic nie rozumiem. Też mieliśmy paskudną pogodę. W dodatku zamiast siedzieć przy kominku pojechaliśmy sprzątać na cmentarzu. Głupio, ale jeden przynajmniej załatwiony. Za to po powrocie była kawusia, herbatka z imbirem, ciasteczka i kominek. I koty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts