Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć :)

mi minął również pracowicie ... nie tylko ten dzień ...

... no i chyba wreszcie powoli mogę wracać do życia na FM

PS. Krasnoludki są malutkie i .... ????? ;)

... i mają czerwone czapeczki :)

Tata lepiej, dziękuję bardzo! Jutro byc może wyjdzie ze szpitala, rozmawiałam z Nim dzisiaj bo w końcu mógł włączyć telefon. Miał jakiś aparat podłączony (do sprawdzenia pracy serca) więc telefon był be!

Króliczku, dziekuję za życzenia, miło Cię znowu czytać:)

Szanowny szykuje się do wyjazdu, niestety (a może stety, bo kasa zaczyna nam dziwnie migotać;)) zacznie się dla mnie praca szofera ... eeeehhh, życie ....

EKG nie wykazało nic, bankomat ma ... migotanie przedsionków;)

Ano, lifeis brutal and full of zasadzkas, niestety ....

Zimno i mokro! Musiałam o 11-ej rozpalić w kominku - czuje sie osobiście dotknięta :mad:

Aaaa i jeszcze: czy ktos pamięta jak ustawić stronę forum tak, aby linki do stron otwierały się na nowych kartach a nie na tej samej stronie?? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć i problem mam, bo co klikne na linka to mi się strona nakłada na stronę forum.

Edytowane przez braza

Dżówno!!! Tylko na forum mam taki mętlik, z szajsbuka z linków otwierają sie nowe karty a tutaj nie. Jeszcze niedawno było okey, teraz coś się spieprzyło! Wchodziłam w ustawienia, zmieniałam i psińco!!! Jassoooo, jak ja nie lubię byc taka głupia!!!!!!!:mad:

Oooo, tylko komentarze wchodzą mi na tej samej stronie, gdy klikam na linki dzienników w Waszych sygnaturach jest okey, otwiera się nowa karta. Qrde, rozumie ktoś coś z tego???

Edytowane przez braza

A ja mojego, kiedy piecze bułeczki w sobotę albo niedzielę rano...

Też nic nie rozumiem.

Też mieliśmy paskudną pogodę. W dodatku zamiast siedzieć przy kominku pojechaliśmy sprzątać na cmentarzu. Głupio, ale jeden przynajmniej załatwiony. Za to po powrocie była kawusia, herbatka z imbirem, ciasteczka i kominek. I koty...