Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uważaj!!! Dobre... hmmm lepsiejszego początki:lol:

też mam kota i dwa psy:rolleyes:... i coś jeszcze:p

Apage... ;)

Nie ma się czym chwalić, tutaj prawie każdy (albo każdy...?) ma kominek, psy i koty.

No - Arctica ma trochę więcej... :lol2:

Siem nie chwale ino żale :mad:

Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje??????:mad:

Wydaje mi się, że Ci się nie wydaje... :lol2:

Chyba zdajecie sobie sprawę, że my tu wszyscy uprawiamy idealny gender :D

Mój Szanowny właśnie na wygnaniu przez cholerne orange!!!! Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje??????:mad:

w sobote pozegnalam sie bez wiekszego zalu z tymi .........................(wpisac dowolnie obelzywe slowo), przenioslam sie gdzie indziej i mimo, ze umowe mialam jeszcze miesiac (kulturalnie wypowiedzialam z wyprzedzeniem) to te ...........................................(wpisac dowolnie obelzywe slowo) mnie nastepnego dnia odlaczyli a nowa siec jeszcze nie przejela, bo te ..................(j.w.) podaly termin miesieczny. i zostalam z gluchym fonem. niech nie mysla ..................(j.w.) ze im za ten miesiac cos zaplace.

Jamles pamiętaj o jednym - koty nie srają, koty załatwiaja potrzeby. I lepiej im nie podpadnij bo Ci do butów któryś nasika:D

O tych ........(pieknie to TARcia ujęła, tu można wpisać obelżywe słowo) pomarańczowych to mogłabym powieść napisać! Są coraz gorsi i coraz bardziej butni i aroganccy!!

Osica, no mi się też wydaje, że Tobie się dobrze wydaje, że mi się nie wydaje :D

Chyba zdajecie sobie sprawę, że my tu wszyscy uprawiamy idealny gender :D

Mój Szanowny właśnie na wygnaniu przez cholerne orange!!!! Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje??????:mad:

Ciekawe, kiedy nas stąd wyegzorcyzmują za ten gender. "Elementarz" już za to zjechali, nas chyba jeszcze nie wyniuchali, ale to tylko kwestia czasu.

Obśmiałąm się dzisiaj jak norka, zobaczywszy w sklepie tytuł na okładce jakiegoś prawomyślnego czasopisma: feministyczna sekta, nasza redaktorka wkradła się w szeregi feministek - czy coś w ten deseń (podaję sens, nie cytuję, bo nie pamiętam dokładnie). Już miałam zamiar kupić z ciekawości, ale doszłam do wniosku, że na mądre gazety nie mam czasu, a co dopiero na śmieszne.

Braza, wydaje mi się, że Łosicy dobrze się wydaje, że Ci się nie wydaje. Na pocieszenie dodam, że net od timobajla to też szajs jest. Mamy się z nimi męczyć jeszcze do czerwca, ale Andrzej coś przebąkuje, że trzeba spróbować od Plusa wziąć, bo jakąś promocję mają. A ja tęsknię za naszym starym miejscowym dostawcą radiowym. Podkusiło nas połasić się na dwa tablety, to teraz cierpimy...

Ja z pomarańczowymi wytoczyłam wojnę i się pożegnałam raz na zawsze.. najpierw z telefonami , a mieliśmy u nich 5 w porywach do 6 jak teściowa rezydowała u nas... teraz mam fony u fioletowych.. i nie jest źle , ale nad morzem gdzie pomieszkujemy przez 3 tygodnie zasięg średni... z + mam neta.. i u mnie jest "taki se"... nad morzem też taki sobie... szału nie ma... ale jest i czasami z yt mogę filmiki oglądać...

Muszę rozważyć przejście do + z telefonami...

Ja na razie zostałam z telefonem w orange, bo dali iPhona i tańsze międzynarodowe, a to dla mnie ważne.

U nas akurat zasięg mają chyba najlepszy.

Ale z ich netem i złodziejskimi cenami za niego pożegnaliśmy się już dawno!

J

Osica, no mi się też wydaje, że Tobie się dobrze wydaje, że mi się nie wydaje :D

Wiedziałam....:rotfl:

C

Braza, wydaje mi się, że Łosicy dobrze się wydaje, że Ci się nie wydaje. Na pocieszenie dodam, że net od timobajla to też szajs jest. Mamy się z nimi męczyć jeszcze do czerwca, ale Andrzej coś przebąkuje, że trzeba spróbować od Plusa wziąć, bo jakąś promocję mają. A ja tęsknię za naszym starym miejscowym dostawcą radiowym. Podkusiło nas połasić się na dwa tablety, to teraz cierpimy...

A neo nie możecie mieć...? :rolleyes:

Ja na razie zostałam z telefonem w orange, bo dali iPhona i tańsze międzynarodowe, a to dla mnie ważne.

U nas akurat zasięg mają chyba najlepszy.

Ale z ich netem i złodziejskimi cenami za niego pożegnaliśmy się już dawno!

Jak to tańsze... mam na unie bezpłatne wszystko....:rolleyes:

Ja też mam bezpłatne na Unię w orange, ciekawe .... Za to Szanowny będąc poza granicami płaci normalnie (chociaż też już taniej niż w ub.r.) dlatego to ja dzwonię do Niego. To chore jest, stacjonarny mam za abonament darmowy wszędzie, nawet do Kanady.

Internet pomarańczowych to pomyłka straszliwa ale oni się do tego za cholerę nie przyznają, maja to gdzieś. Są z siebie zadowoleni, znoszą limity na LTE nie biorąc pod uwage, że LTE i tak nie ma wszędzie tylko w większych ośrodkach a dotychczasowej infrastruktury nie rozwijaja bo po co?? Gnidy sa i parszywce ot tyle!!!!!

O neostradzie Osia ja na przykład moge tylko pomarzyć chociaż mam telefon stacjonarny. Nie ma DSL (cokolwiek by to nie znaczyło) a pomarańczowe gnidy mają w doopie rozbudowę! Jasssooo, jakie ja wqrwa mam na nich ......:mad:

Ciekawe, istotnie...

Czy Ty przypadkiem nie masz tak, że jak TY jedziesz gdzieś i dzwonisz stamtąd do krajów Unii, to masz darmola?

Bo tak to i ja mam.

A jak pańcia mi to opowiadała, to tak opowiadała, że można było zrozumieć, że z PL mogę darmo dzwonić do krajów unii.

A to nie tak... :no: