Moose 22.10.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nie mam ciasta, chlebusia... za to mam kominek i świrniętego kota + 2 niezbyt normalne psy... taki lajf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2014 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie mam ciasta, chlebusia... za to mam kominek i świrniętego kota + 2 niezbyt normalne psy... taki lajf... Uważaj!!! Dobre... hmmm lepsiejszego początki:lol: też mam kota i dwa psy:rolleyes:... i coś jeszcze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie ma się czym chwalić, tutaj prawie każdy (albo każdy...?) ma kominek, psy i koty. No - Arctica ma trochę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 a ja kocham mojego, codziennie rano wstaje szybciej i robi mi kawe i sniadanie do pracy, ogarnie troche tez psie towarzystwo i nie przeszkadza w porannym doprowadzeniu sie do stanu uzywalnosci:cool: jast najukochanszym mezem na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 a ja kocham mojego, codziennie rano wstaje szybciej i robi mi kawe i sniadanie do pracy, ogarnie troche tez psie towarzystwo i nie przeszkadza w porannym doprowadzeniu sie do stanu uzywalnosci:cool: jast najukochanszym mezem na swiecie szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Chyba zdajecie sobie sprawę, że my tu wszyscy uprawiamy idealny gender Mój Szanowny właśnie na wygnaniu przez cholerne orange!!!! Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Uważaj!!! Dobre... hmmm lepsiejszego początki:lol: też mam kota i dwa psy:rolleyes:... i coś jeszcze:p Apage... Nie ma się czym chwalić, tutaj prawie każdy (albo każdy...?) ma kominek, psy i koty. No - Arctica ma trochę więcej... Siem nie chwale ino żale Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje?????? Wydaje mi się, że Ci się nie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Chyba zdajecie sobie sprawę, że my tu wszyscy uprawiamy idealny gender Mój Szanowny właśnie na wygnaniu przez cholerne orange!!!! Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje?????? w sobote pozegnalam sie bez wiekszego zalu z tymi .........................(wpisac dowolnie obelzywe slowo), przenioslam sie gdzie indziej i mimo, ze umowe mialam jeszcze miesiac (kulturalnie wypowiedzialam z wyprzedzeniem) to te ...........................................(wpisac dowolnie obelzywe slowo) mnie nastepnego dnia odlaczyli a nowa siec jeszcze nie przejela, bo te ..................(j.w.) podaly termin miesieczny. i zostalam z gluchym fonem. niech nie mysla ..................(j.w.) ze im za ten miesiac cos zaplace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 to oprotestuj to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 mam ich w tyle, przypiela mnie dzis juz nowa siec na moja prosbe, pomaranczowi niech spadaja na drzewo, choc fakture za ten miesiac na pewno wystawia skunksy niemyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie ma się czym chwalić, tutaj prawie każdy (albo każdy...?) ma kominek, psy i koty. No - Arctica ma trochę więcej... ja mam tylko kominek i jakieś cudze, srające koty w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Jamles pamiętaj o jednym - koty nie srają, koty załatwiaja potrzeby. I lepiej im nie podpadnij bo Ci do butów któryś nasika:D O tych ........(pieknie to TARcia ujęła, tu można wpisać obelżywe słowo) pomarańczowych to mogłabym powieść napisać! Są coraz gorsi i coraz bardziej butni i aroganccy!! Osica, no mi się też wydaje, że Tobie się dobrze wydaje, że mi się nie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Chyba zdajecie sobie sprawę, że my tu wszyscy uprawiamy idealny gender Mój Szanowny właśnie na wygnaniu przez cholerne orange!!!! Internet do doopy a On ma kurs on-line!!! XXI wiek mamy czy mi sie tylko qwa wydaje?????? Ciekawe, kiedy nas stąd wyegzorcyzmują za ten gender. "Elementarz" już za to zjechali, nas chyba jeszcze nie wyniuchali, ale to tylko kwestia czasu. Obśmiałąm się dzisiaj jak norka, zobaczywszy w sklepie tytuł na okładce jakiegoś prawomyślnego czasopisma: feministyczna sekta, nasza redaktorka wkradła się w szeregi feministek - czy coś w ten deseń (podaję sens, nie cytuję, bo nie pamiętam dokładnie). Już miałam zamiar kupić z ciekawości, ale doszłam do wniosku, że na mądre gazety nie mam czasu, a co dopiero na śmieszne. Braza, wydaje mi się, że Łosicy dobrze się wydaje, że Ci się nie wydaje. Na pocieszenie dodam, że net od timobajla to też szajs jest. Mamy się z nimi męczyć jeszcze do czerwca, ale Andrzej coś przebąkuje, że trzeba spróbować od Plusa wziąć, bo jakąś promocję mają. A ja tęsknię za naszym starym miejscowym dostawcą radiowym. Podkusiło nas połasić się na dwa tablety, to teraz cierpimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Mam ten z + i sobie chwale. Teraz biore drugi dla meza wlasnie w promo i moze tabletem. Z radiowki rezygnujemy bo ostatnio za bardzo muli a jest drozszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja z pomarańczowymi wytoczyłam wojnę i się pożegnałam raz na zawsze.. najpierw z telefonami , a mieliśmy u nich 5 w porywach do 6 jak teściowa rezydowała u nas... teraz mam fony u fioletowych.. i nie jest źle , ale nad morzem gdzie pomieszkujemy przez 3 tygodnie zasięg średni... z + mam neta.. i u mnie jest "taki se"... nad morzem też taki sobie... szału nie ma... ale jest i czasami z yt mogę filmiki oglądać... Muszę rozważyć przejście do + z telefonami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ja telefony miałam w + i poszedłam do fioletowych i tu mi zdecydowanie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja na razie zostałam z telefonem w orange, bo dali iPhona i tańsze międzynarodowe, a to dla mnie ważne.U nas akurat zasięg mają chyba najlepszy.Ale z ich netem i złodziejskimi cenami za niego pożegnaliśmy się już dawno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 J Osica, no mi się też wydaje, że Tobie się dobrze wydaje, że mi się nie wydaje Wiedziałam.... C Braza, wydaje mi się, że Łosicy dobrze się wydaje, że Ci się nie wydaje. Na pocieszenie dodam, że net od timobajla to też szajs jest. Mamy się z nimi męczyć jeszcze do czerwca, ale Andrzej coś przebąkuje, że trzeba spróbować od Plusa wziąć, bo jakąś promocję mają. A ja tęsknię za naszym starym miejscowym dostawcą radiowym. Podkusiło nas połasić się na dwa tablety, to teraz cierpimy... A neo nie możecie mieć...? Ja na razie zostałam z telefonem w orange, bo dali iPhona i tańsze międzynarodowe, a to dla mnie ważne. U nas akurat zasięg mają chyba najlepszy. Ale z ich netem i złodziejskimi cenami za niego pożegnaliśmy się już dawno! Jak to tańsze... mam na unie bezpłatne wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Ja też mam bezpłatne na Unię w orange, ciekawe .... Za to Szanowny będąc poza granicami płaci normalnie (chociaż też już taniej niż w ub.r.) dlatego to ja dzwonię do Niego. To chore jest, stacjonarny mam za abonament darmowy wszędzie, nawet do Kanady. Internet pomarańczowych to pomyłka straszliwa ale oni się do tego za cholerę nie przyznają, maja to gdzieś. Są z siebie zadowoleni, znoszą limity na LTE nie biorąc pod uwage, że LTE i tak nie ma wszędzie tylko w większych ośrodkach a dotychczasowej infrastruktury nie rozwijaja bo po co?? Gnidy sa i parszywce ot tyle!!!!! O neostradzie Osia ja na przykład moge tylko pomarzyć chociaż mam telefon stacjonarny. Nie ma DSL (cokolwiek by to nie znaczyło) a pomarańczowe gnidy mają w doopie rozbudowę! Jasssooo, jakie ja wqrwa mam na nich ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Ciekawe, istotnie... Czy Ty przypadkiem nie masz tak, że jak TY jedziesz gdzieś i dzwonisz stamtąd do krajów Unii, to masz darmola? Bo tak to i ja mam. A jak pańcia mi to opowiadała, to tak opowiadała, że można było zrozumieć, że z PL mogę darmo dzwonić do krajów unii. A to nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts