wu 01.11.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Aguś ale to niczemu nie przeszkadza możesz sobie zrobić wylewkę i nawet płytki położyć w środku;) ja tylko o zewnętrznych ścianach pisałam, bo zawsze to solidniejsze niż blaszak któren wcale mało nie kosztuje a zardzewieć może;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Oooo, do przemyślenia Wusia, do poważnego przemyślenia. Masz może gdzies pod ręką jak te wypełnienia wyglądają?? Agduś, resetowanie g...a raz dziennie to pikuś, resetowanie tego samego g...a po kilka a czasami wręcz po kilkanaście razy dziennie to juz wqrw totalny!!!!!!! Jasna cholera, od jakiegoś czasu zdarza mi się, że po kliknięciu na linka nieważne jakiej strony otwiera mi się coś zupełnie innego, jakiś sklep czy cholera wie co!!!! O co w ordę bulteriera chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Agduś, resetowanie g...a raz dziennie to pikuś, resetowanie tego samego g...a po kilka a czasami wręcz po kilkanaście razy dziennie to juz wqrw totalny!!!!!!! Siostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.11.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 rzeczywiscie taki garaz z przesel ogrodzeniowych ladniejszy niz blaszakhttps://www.google.pl/search?q=gara%C5%BCe+z+ogrodze%C5%84+betonowych&client=firefox-a&hs=pkz&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qiNVVLH4FtfeavyjgIgC&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=981&bih=493&dpr=1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 no TAR-ciątko wrzuciło dobrego linka a tu masz jedno zdjęcie na przykład coby szybciej było;) http://kalisz.oglaszamy24.pl/storage/65/80/0f4d0014.jpg tu z ładnych ozdobnych płyt pewnie nic więcej z Tym robić nie mają zamiaru ale pod styropian to biorą najprostsze gładkie płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Braza - jakieś rozszerzenie niechciane masz w przeglądarce.Wejdź w ustawienia, sprawdź jakie masz włączone rozszerzenia i wyłącz wszystkie niepotrzebne g...na.Powinno pomóc, ja w ten sposób pozbyłam się strasznie wkurzającego g...wna, co już myślałam, że to wirus jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.11.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 z rzeczy martwych rozsypal mi sie komp - chyba jednak dysk jest uszkodzony (za bardzo nim smyralam ) cala noc dzis dane zgrywalam by nie potracic. a moze to tylko jakies badziewie softwerowe - nie wiem, od poniedzialku idzie do lekarza a ja przesiadlam sie na swojego wiekowego asusa - matko jaki to slimor ale dziala, co prawda na xp ale dziala przemecze sie z tydzien. ten schorowany chcialam jeszcze z rok pouzywac az nowy win 10 wejdzie ale jak sie nie naprawi to niestety kolejny wydatek mnie czeka. zawsze cos:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nic o moim kompie nie powiem Tak taki garaż to zupełnie do przełknięcia alternatywa dla prawdziwego murowanego gdy kasy brak Odśnieżać auta nie trzeba, przed upałem też nieco ochroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ale wiesz Gosiu jak rzucisz na wierzch styropian, siatkę i klej, pomalujesz farbą elewacyjną to nikt nie pozna że nie jest wymurowany a jak silne poczucie estetyki masz to od środka też można rzucić styropian wygłaskać i masz w ekspresie solidny, ciepły garaż bez uganiania się z murarzami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Garaże zadziwiająco estetycznie wyglądają. W pierwszej chwili jakoś mnie nie przekonywała idea, bo na betonowe płoty mam poważne uczulenie, ale jako ściany garażu wyglądają całkiem, całkiem. No i fakt, że można to zatynkować... Tylko nie wybierz wersji barokowej... http://www.pref-bet.pl/obrazki/aranzacja/betonowe_37.jpg A g...o to i nam się zdarzało resetować po kilka razy dziennie... Andrzej namawia do testowania Plusa, bo w promocji z Polszmatem dają. Jeżeli jakość taka, jak Polszmatu, to ja przyszłości nie widzę w różowych barwach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Noooo, dzięki teraz już wiem, za czym się oglądać!!!! Jesteście nieocenione! Barok absolutnie nie wchodzi w rachubę TARcia, myślisz, że win 10 bedzie dobry?? Ja pracuję na 7 a do 8 jakoś nie mogę się przekonać .... Udało mi się poczytać co może być przyczyną tych reklam i przekierowań no i wyszło, że syf mi się zainstalował. Pozbyłam się dziadów i na razie jest okey!! Mam zamiar przetestować T-Mobila, ale to za miesiąc (kasy nie ma na modem, niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Przerabiałam i + i T - (jestem na pustyni, nawet radiowy nie miał sygnału ) u mnie plus ma słaby zasięg byliśmy z nimi jakieś 4 lata, wzięłam na próbę T i jest zupełnie ok. Każdy musi przetestować dokładnie u siebie jak co działa. polsat daje plusa w pakiecie i to jest dokładnie to samo jakbyś miała umowę z samym plusem - jeśli chodzi o jakość sygnału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Ooo, mój stary też asusik z xp, też działający, choć ślimaczek okrutny. Bardzo go lubiłam, Sołtys go teraz zaanektował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 ja Ci powiem Brazulka że sama myślę takowe cudo na powiększonych włościach postawić bo takiego cósia damy radę myknąć we własnym zakresie w sensie zabudowania i zalania podłogi a dach albo ( zależnie od ceny ) zrobi nam kumpel który na domu dach kładł albo uśmiechniem się o instrukcje i małż z resztą rodzinki sam machnie, bo styropian, siatka i klej to dla niego pestka jak chałupe całą obłożył tylko ja to takie ciutka większe chcę żeby był garaż na długie autko i coś w rodzaju domku na narzędzia ogrodowe, huśtawkę i takie tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Brazka ja pracuje i na 7 i na 8 oba do strawienia, 8 bardzo lubie choc ma wiecej przeciwnikow jak zwolennikow. mysle, ze 10 tez bedzie ok. a teraz nie widze sensu kupowac nowego kompa na starym systemie 8.1 jak za pare miechow nowy wejdzie. moze uda sie zlomka naprawic i te pare miesiecy jeszcze pohula. z plusa internetu jestem bardzo zadowolona, jak rowniez z tv CP i plusa telefonu - maja super zasieg w przeciwienstwie do pomaranczy. aaaa i jadac z polnocy na poludnie net z gwizdka dzialalal mi bez zarzutu w trakcie jazdy samochodem. sygnal lte mam prawie na fula z 5 kresek u mnie odbiera na 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Mam nadzieję, że net z Plusa u nas się sprawdzi. T-mobile niby ma u nas zasięg i z telefonami nie mamy nigdy problemów, ale czasem jest full, a czasem jedna kreska. Może ten skaczący sygnał przeszkadza w odbiorze internetu?Polszmat mi nie leży. Wiedziałam, że tak będzie, bo już się przyzwyczaiłam do N (dekodera, obsługi, menu itd.), ale jako że ofertę programów mieli lepiej dopasowaną do gustów dzieci i Andrzeja, to się zgodziłam. I już są jakieś problemy - a to się coś nie nagra, a to sygnału brak, a to dekoder się zawiesza... No mam nadzieję, że się to jakoś unormuje, bo wprawdzie moje szczęście od TV nie zależy, ale jeżeli już zapragnę coś obejrzeć, to mnie szlag trafi, gdyby się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 a sprawdz sobie na mapce zasieg lte i internetu z plusa. u mnie jest na fula za to tam gdzie planujemy zamieszkac to blada dupa niestety, trzeba bedzie kombinowac co innego. no ale moze juz bedzie jak tam sie pobudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2014 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Tutaj to czarna dziura jest, czarna jak smoła. O lte marzyć nawet nie ma co, chociaż 10 km od nas Czaplinek ma. Zacznę od T-mobila, polsatowski nie odbierał w ogóle, ale + nie próbowałam. Nie znosze polszmatu i już!!! Ogladam Doctor Who ... lubie tego popaprańca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 (edytowane) tu macie linek do sprawdzenia zasiegu, jesli go nie ma to nie ma sensu brac nawet na probe http://www.plus.pl/mapa-zasiegu Brazka tak sprawdzilam, to u ciebie lte raczej brak, jedynie hspa+/DC/umts czyli to co wszyscy. choc moze ten z plusa szybciej pociagnie Edytowane 3 Listopada 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Goopi te plus... moja miejscowość nie ma lokalizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts