Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TARciu dzięki! Bedę próbowała wszystkiego, jestem baaardzoo zdesperowana!!!

Wykopałam dalie. Teraz obsycaja na tarasie pod dachem zagrodzone przed Tyrionem fotelami i stolikami, jest szansa, że nasza onkowa gnida nie dorwie się do nich!!!

Dalie próbuja obeschnąć na tarasie, Tyriona jakoś nie kuszą więc może mu przeszło. Arni, dalie mają bulwy, a on kocha gryźć wszystko, co strzela w zębach:)

Takie dni jesienne to ja lubię! Szanowny jeszcze w domu to korzystam i pozbył się darni przy płocie. Posadziłam tam dzikie wino a na wiosnę dosadzę pęcherznice i coś - jeszcze nie wiem co!

Właśnie się połączyłam z nowym internetem - szybki jest! I mam nadzieję, że tak mu zostanie. Nawet może się do Polszmatu przekonam...

Braza, nam T-mobilowy internet u Ciebie nawet nie rzęził - leżał jak trup, cichy i nieruchomy.

Dalii nie mam - dwa razy szlag je trafił, bo zapomniałam wykopać na czas. Widać nie są mi przeznaczone.

Mialam ze 130 cebulek mieczy teraz bedzie z 200. W donicach pieknie sie prezentowaly latem. Trocin nie mam. Depesia mam sprawe do ciebie. Jak sie pekluje i czym by bylo to zdrowe mieso do samodzielnego wedzenia. Kolega zbudowal wedzarnie i za 2 tygodnie probujemy swoich sil. Chcemy swoje miesiwa i ryby powedzic tez na swieta. Teraz ma byc proba. Jesli ktos jeszcze ma pomysly to prosze w moim watku o porady i przepisy.

U mnie polszmatowski internet nawet nie zipnął, przez tydzień próbowałam coś z niego wykrzesać. Obadamy plusa, jest o 10 km stąd i T-mobila, zobaczymy. Szanowny przymierza się do telefonu T-mobila, bo mają darmowe rozmowy z zagranicy.

Chyba jutro do ogrodnika skoczę ....

Braza - u Ciebie, jak podejrzewam, zawsze będzie problem z zasięgiem, ze względu na bezpośrednie sąsiedztwo imponujących drzew. Masz wspaniałego, ogromnego modrzewia, fantastyczne potężne świerki - obawiam się, że tutaj zadziała zasada "coś za coś".

Chyba, że Ci kablem w końcu dociągną...