DPS 03.11.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Na zachód od Zielonej - biała dziura, a jakże. Ja tam zadowolona z polsatu, ten nowy dekoder bardzo dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 TARciu dzięki! Bedę próbowała wszystkiego, jestem baaardzoo zdesperowana!!! Wykopałam dalie. Teraz obsycaja na tarasie pod dachem zagrodzone przed Tyrionem fotelami i stolikami, jest szansa, że nasza onkowa gnida nie dorwie się do nich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 My też wykopali... zawsze dwa razy w roku zastanawiam się po cholerę mi tego tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 O w mordę, ja jeszcze nie wykopałam, muszę to zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 mam mnostwo cebul mieczykow juz obczyszczone wyleguja sie na tackach na stole w oranzerii, teraz to chyba je do kartonu i zostawic w chlodnym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Braza... a może on głodny jest...? a może jakiegoś składnika "kwiatkowego" mu brakuje, skoro kwiatki i rośliny zjada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Dalie próbuja obeschnąć na tarasie, Tyriona jakoś nie kuszą więc może mu przeszło. Arni, dalie mają bulwy, a on kocha gryźć wszystko, co strzela w zębach:) Takie dni jesienne to ja lubię! Szanowny jeszcze w domu to korzystam i pozbył się darni przy płocie. Posadziłam tam dzikie wino a na wiosnę dosadzę pęcherznice i coś - jeszcze nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Tarcia - do kartonu i w chłód, najlepiej przesypane trocinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja tam niczym nie sypię, w reklamówki pakuję tylko nie zatykam szczelnie i "pod schody" - chłodne i ciemne...Kupiłam 5 sztuk i aż liczyłam ile jest teraz, 37!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja tak jak Arcti - pakuję w torby. W tym roku Szanowny przytargał mi kilka kartonów to wsadzę w kartony i do "fujspiżarki". Mam ich 13 na wiosnę pewnie będzie więcej. Lubię je i jakoś to wykopywanie jeszcze znoszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Właśnie się połączyłam z nowym internetem - szybki jest! I mam nadzieję, że tak mu zostanie. Nawet może się do Polszmatu przekonam... Braza, nam T-mobilowy internet u Ciebie nawet nie rzęził - leżał jak trup, cichy i nieruchomy. Dalii nie mam - dwa razy szlag je trafił, bo zapomniałam wykopać na czas. Widać nie są mi przeznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 ja mam sąsiada maniaka daliowego i własnie mię poinformował że na wiosnę znowu mi da i że będzie przechowywał u siebie przez zimę znaczy jestem skazana na dalie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Mialam ze 130 cebulek mieczy teraz bedzie z 200. W donicach pieknie sie prezentowaly latem. Trocin nie mam. Depesia mam sprawe do ciebie. Jak sie pekluje i czym by bylo to zdrowe mieso do samodzielnego wedzenia. Kolega zbudowal wedzarnie i za 2 tygodnie probujemy swoich sil. Chcemy swoje miesiwa i ryby powedzic tez na swieta. Teraz ma byc proba. Jesli ktos jeszcze ma pomysly to prosze w moim watku o porady i przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Namów go jeszcze na wkopanie ich wiosną w Twoim ogródku i wykopanie jesienią, a nie będziesz miała prawa narzekać na dalie i sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 aaaaaaaaaaaa on się chyba pogodził z tym że ja ich nie wykopuję TAR-cia idem do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2014 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 U mnie polszmatowski internet nawet nie zipnął, przez tydzień próbowałam coś z niego wykrzesać. Obadamy plusa, jest o 10 km stąd i T-mobila, zobaczymy. Szanowny przymierza się do telefonu T-mobila, bo mają darmowe rozmowy z zagranicy. Chyba jutro do ogrodnika skoczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Braza - u Ciebie, jak podejrzewam, zawsze będzie problem z zasięgiem, ze względu na bezpośrednie sąsiedztwo imponujących drzew. Masz wspaniałego, ogromnego modrzewia, fantastyczne potężne świerki - obawiam się, że tutaj zadziała zasada "coś za coś".Chyba, że Ci kablem w końcu dociągną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ano obawiam się Depsiu, że masz niestety rację .... chociaż ... Zobaczymy. O kablu to ja marzę nieustannie od lat 5-ciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 A ja w tym roku swoje dalie...hm...całe cztery sztuki zostawiam na rabatach. Muszę, wszak wróżę brak zimy, a to zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 O kablu to ja marzę nieustannie od lat 5-ciu!!! Siostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts